Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
20. Apríl , 2019, 08:02:28
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Cubase 10 AI zlostí  (Prečítané 1252 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
KirkHammettWah
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 130



« kedy: 06. Február , 2019, 18:45:01 »

Čauko

Akosi sa mi "zabielil" Cubase , nevie niekto , čo s tým ? Vôbec som sa s tým nestretol , čiže neviem , čo robiť   Popiskujem si
Doteraz fungoval bez problémov

https://imgur.com/IoShysu

https://imgur.com/IkhQgaj

Ďakujem vám za rady  Som frajer

Gitare zdar  Je to frajer
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1520


Skratfštrku


WWW
« Odpoveď #1 kedy: 07. Február , 2019, 09:33:01 »

otvoriť projekt nejaký dokáže?
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley


http://martinhuba.bandcamp.com/
Freedom
nováčik
*
Príspevkov: 54



WWW
« Odpoveď #2 kedy: 07. Február , 2019, 13:02:49 »

Vyzera to ako keby cubase nanacitalo nejaku dll-ku, skus pozriet do event viewer/windows logs/Application ci tam nemas nejaky error v case ked si spustal cubase. Tu ale asi skor pomoze reinstalacia cubase.
Zaznamenané

Fender Stratocaster 1996 Mexico
http://www.rkm.sk
KirkHammettWah
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 130



« Odpoveď #3 kedy: 10. Február , 2019, 18:24:07 »

Skúšal som odinštalovať a znova nainštalovať Cubase , nič nepomohlo  No hanbím sa.. Neviem si rady ...
Zaznamenané

KirkHammettWah
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 130



« Odpoveď #4 kedy: 10. Február , 2019, 18:24:53 »

otvoriť projekt nejaký dokáže?
Všetky projekty , kde mám svoje nápady , v pohode otvorí  Popiskujem si
Zaznamenané

Freedom
nováčik
*
Príspevkov: 54



WWW
« Odpoveď #5 kedy: 11. Február , 2019, 11:10:15 »

pozeral si aj event viewer/windows logs/Application ? ci pri spustani cubase nezapise najake chyby ?
Zaznamenané

Fender Stratocaster 1996 Mexico
http://www.rkm.sk
KirkHammettWah
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 130



« Odpoveď #6 kedy: 11. Február , 2019, 17:22:44 »

Áno , pozrel som , nič zvláštné , žiadna chyba  Smútim Čiže už naozaj neviem ..
Zaznamenané

Freedom
nováčik
*
Príspevkov: 54



WWW
« Odpoveď #7 kedy: 11. Február , 2019, 17:28:04 »

este to mohla sposobit nejaka aktualizacia systemu, ale skus napisat priamo na vyrobcu www.steinberg.net nic ine ma nenapada
Zaznamenané

Fender Stratocaster 1996 Mexico
http://www.rkm.sk
KirkHammettWah
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 130



« Odpoveď #8 kedy: 11. Február , 2019, 17:44:59 »

Okej , ale aj tak vďaka za pomoc  Zdravíčko
Zaznamenané

KirkHammettWah
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 130



« Odpoveď #9 kedy: 12. Február , 2019, 18:36:30 »

Tak nakoniec som vyriešil problém sám. Mal som na Cubase vybraté , aby to spúšťala dedikovaná grafická karta. Skúsil som prehodiť na integrovanú , všetko funguje.  Neviem prečo to na dedikovanej nefungovalo. Ovládače sú tam najnovšie a fičí ako má , tak neviem no.
Každopádne , Cubase funguje  Som frajer
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 22 otázok.