kaolko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 09. Jún , 2010, 10:38:31 » |
|
tej skole sa fakt divim ze sa na to vyprdli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 09. Jún , 2010, 11:47:22 » |
|
ja sa vôbec divím, to bolo fakt dosť vecí, ten posledný w detto
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 09. Jún , 2010, 13:12:41 » |
|
Hmm, zažil som workshopy aj z PKO, videl som jeden na Domkárskej, tento v Očku bol myslím najlepší a možno i tou intimitou malej sály, ale nie určite tým poňatím a správnym prístupom. V tej propagácii nevidím problém, nieje v dnešnej dobe nutné oblepovať každú lampu a plochu na zastávke mhd, myslím, že kartičky rozdané v krčmách, internet, tá škola čo Piťu spomenul stačia. Možno i tu sa prejavuje kríza, možno by sa hodila možnosť prispieť na obnovu v budúcom roku 2% daní z príjmov....
a ktory bol podla teba najlepsi ponatim a spravnym pristupom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 09. Jún , 2010, 13:24:19 » |
|
bolo mozne prist do kontaktu s prezentujucimi aj osobne? pytat sa k temam aj otazky podla vlastnej urovne a tempa? teda nemyslim to tak ze po skonceni worshoppu na pive ale v ramci neho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 09. Jún , 2010, 13:27:43 » |
|
jasne. padlo vela otazok, normalne sa diskutovalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 09. Jún , 2010, 13:30:46 » |
|
a ktory bol podla teba najlepsi ponatim a spravnym pristupom?
myslím, že marrtin trochu domotal tú vetu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 09. Jún , 2010, 13:34:46 » |
|
neviem, ale ak bol nejaky lepsi, tak by ma zaujimalo ze ktory. v pko som nebol, mozno tam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 10. Jún , 2010, 00:32:31 » |
|
myslím, že marrtin trochu domotal tú vetu.. hmm, ak myslíš tú prvú z tých troch, je trochu dlhšia, mal som to rozdeliť a rozviesť do viacerých... Posledný workshop bol fantastický, workshopy v PKO boli dobré, ale jednoznačne tento posledný to bolo vyzretie. Vyzretie v tom, ako urobiť takúto akciu, ako čo ukázať, povedať, predviesť. Fantastická komunikácia, vysvetlenie techník hrania, použitie v praxi, komunikácia medzi hudobníkmi a následne reakcie na otázky davu, teda poslucháčov. Pochopil som súvislosti otázky domotania vety?
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 10. Jún , 2010, 00:54:45 » |
|
uz rozumiem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 06. August , 2010, 14:33:37 » |
|
teraz mi tak napadlo. Ked robil Vadim workshop v DK Luky, prislo tam asi 100 ludi. Do ocka 23. Skor by som hladal prave tu dovody, ze co ma Vadimov workshop take, co Pituov nema? Zeby kopec ziakov?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 06. August , 2010, 15:03:45 » |
|
to je pravda.. okrem toho ze ma vzdy 30 aktualnych ziakov ma aj kopec byvalych ci uz vychodenych alebo tych co ukoncili sami od seba no udrziavaju s nim stale pomerne priatelsky kontakt.. (ako napriklad ja s pajom asi 3 dni dozadu ked som niesol dva kufre s gitarami a este opituckeho chalana :D to je skoro nemozny quest ale dali sme to) to je fakt.. aj ked.. z tych 100 ludi som mal pocit ze ja vacsina - rodinni prislusnici, spolukapelnici a ako sa to povie.. hmmm jaj.. sponzori (tie tazke boty a kozene oblecenie a marris a co ja viem co pamatam si hroznu jebacku ze tam bola)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 06. August , 2010, 16:14:27 » |
|
Myslím, že v obidvoch prípadoch je to zatiaľ asi len o vlastných žiakoch. Ja učím len sporadicky a behom dlhšieho obdobia mám vždy tak okolo 4 žiakov, ktorým sa venujem. Takže mojimi žiakmi to naplniť nemôžem.. U Vadima je to jeho hlavný príjem predpokadám. Možno málo atrakcií - pivo zadarmo, striptíz a pod..
|
|
« Posledná zmena: 06. August , 2010, 16:15:16 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 06. August , 2010, 18:14:26 » |
|
ten striptiz by urcite spravil svoje:) aj by sa ti lahsie zhanali lektori
|
|
« Posledná zmena: 16. August , 2010, 10:55:06 od Locksmith »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
APodlaha
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 15. September , 2011, 22:02:59 » |
|
Treba mat zoznam emailov aposielat ludom o tom informaciu na email ja mam viliam@email.czbudem čakat!!:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|