Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 18. Január , 2006, 13:28:48 » |
|
katarina napísal:Ale no, chlapci... Robert, musim ta sklamat, spodnicky nenosim... no doobre, uspokojim sa aj s trsatkom a fernetom :woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 18. Január , 2006, 13:28:58 » |
|
pojdem sa pozret do aliho, aspon uvidim ludi z forka a vypocujem muzicku apropo, muzicka, aky styl hra Margot? :pinch: :silly: podla nazvu by som typoval gothik ale to by sa mali volat Margoth a nie Margot...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sanraal
náhodný pocestný
Príspevkov: 78
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 18. Január , 2006, 16:16:15 » |
|
killya182 napísal:aky styl hra Margot? :pinch: :silly: podla nazvu by som typoval gothik ale to by sa mali volat Margoth a nie Margot... je to taka zmes doomu, deathu a nejakeho by som povedal gore metalu... neviem to velmi identifikovat... hlavne dojdi obleceny v ciernom ak chces aby ta vobec pustili donutra Naposledy upravil SanRaal, : 18.01.2006 o 16:17
|
|
|
Zaznamenané
|
Keep on rockin in the free world! :-D
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 18. Január , 2006, 18:19:33 » |
|
sanraal napísal:killya182 napísal:aky styl hra Margot? :pinch: :silly: podla nazvu by som typoval gothik ale to by sa mali volat Margoth a nie Margot... je to taka zmes doomu, deathu a nejakeho by som povedal gore metalu... neviem to velmi identifikovat... hlavne dojdi obleceny v ciernom ak chces aby ta vobec pustili donutra Naposledy upravil SanRaal, : 18.01.2006 o 16:17 ok berem ta za slovo, ale neviem ci najdem doma ciernu, ja pocuvam jedine power metal a nosim ligotave brnenie:whistle:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 18. Január , 2006, 20:17:17 » |
|
killya182 napísal:ok berem ta za slovo, ale neviem ci najdem doma ciernu, ja pocuvam jedine power metal a nosim ligotave brnenie:whistle: a pod tym ontiahnute kozene homo gate vsak? :silly: :woohoo: Naposledy upravil martinlm, : 18.01.2006 o 20:22
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 18. Január , 2006, 22:12:32 » |
|
katarina napísala: ....aby som ich mohla do vas hadzat....B) ze do nas :D, to budeme akoze terce sanraal nepi uz :silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 19. Január , 2006, 10:06:47 » |
|
To je dobre...ze Margoth... Ale metal nehrame...:dry: Skor rock a pop. Imbus: Neboj, je nehadzem velmi silno a tie ocelove ziletkove trsatka necham tentokrat doma...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 19. Január , 2006, 10:19:09 » |
|
katka: mohla byt sranda,nemusela si ho vyvadzat z omylu uz som si predstavoval ako tam pride killya vyfinteny :D mozno nabuduce ... sanraal: nice try.. to all: uz aby to bolo,strasne neznasam cakanie B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 19. Január , 2006, 11:14:43 » |
|
\"Zakladame popovu kapelu dobre a rychlo\" ....ci nie tak ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 19. Január , 2006, 15:22:36 » |
|
Ako, co? Ale rychlo sa ani pes nevy... No, este by nas tam killya vypiskal, keby nevedel do coho ide...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 19. Január , 2006, 15:52:27 » |
|
no asi by bol sam proti cca mnohym,takze aj to by bola sranda pozorovat :D killya: nerozmyslel si si to,ze nie?prides,hej? aj ked to mozno nebude celkom \"tvoj styl\" u mna to takisto bude premiera,aj ked mam zrejme dost presnejsi obraz toho co ma caka ja sa uz fest tesim..snad sa mi dovtedy daco necakane nestane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 19. Január , 2006, 22:58:59 » |
|
ja vzdy tak rad sledujem nove, nezaujate tvare na koncertoch margot ....mna, ostrielaneho fanusika neprekvapi uz nic :silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 19. Január , 2006, 23:01:03 » |
|
ja vzdy tak rad sledujem nove, nezaujate tvare na koncertoch margot ....mna, ostrielaneho fanusika neprekvapi uz nic no len ci skor nesledujes fernet citrus..
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 19. Január , 2006, 23:13:40 » |
|
imbus: za tvojim prispevkom sipim daku zradu :hm: mam ocakavat neocakavatelne a pre istotu si dopredu zabezpecit dakoho kto mi bude zatvarat usta,alebo co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 19. Január , 2006, 23:33:16 » |
|
roberto, kazdemu pozvaniu budem nakolnny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|