Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 09:23:56
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ZOOM G2  (Prečítané 32073 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #45 kedy: 13. Máj , 2007, 16:06:13 »

tak urobim temu hlavy a bedne

OK, ale v tej cene celolampu nezoženieš. Buď nejaký modelingalebo tranzistor. Držím palce!

Urob. Vyskusaj si napr. hlavu 100W PEAVEY ValveKing HEAD 100. Ale tam je cena sice dobra na to, ze to je celolampa, ale 9 tis. nie!
Je niekde okolo 15 tis.
   no to je vela..tolko max aj s bednou
  aj tak diki moc
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #46 kedy: 13. Máj , 2007, 16:42:21 »

tak urobim temu hlavy a bedne

OK, ale v tej cene celolampu nezoženieš. Buď nejaký modelingalebo tranzistor. Držím palce!

Urob. Vyskusaj si napr. hlavu 100W PEAVEY ValveKing HEAD 100. Ale tam je cena sice dobra na to, ze to je celolampa, ale 9 tis. nie!
Je niekde okolo 15 tis.
   no to je vela..tolko max aj s bednou
  aj tak diki moc

Za málo, ved od toho tie fóra sú. Skús aj iné. každé forum ma niečo do seba. Som frajer
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #47 kedy: 13. Máj , 2007, 16:44:50 »

jake su este ine fora???
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #48 kedy: 13. Máj , 2007, 17:00:56 »

jake su este ine fora???

jake su este ine fora???

Napríklad: http://forum.kytary.cz/
Ale aj iné, pošlem aj iné linky ak budeš chcieť!
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 13. Máj , 2007, 17:03:11 »

jake su este ine fora???

jake su este ine fora???

Napríklad: http://forum.kytary.cz/
Ale aj iné, pošlem aj iné linky ak budeš chcieť!
    ked tak nejake slovenske

Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #50 kedy: 14. August , 2007, 14:56:08 »

kamo a do coho to zapajas? odhadujem, ze z tejto excelentnej zostavy moze dobry zvuk vytiahnut iba HiFi veza:-)

sorry za ironiu, je vlastne super ze si nadseny... Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #51 kedy: 14. August , 2007, 15:05:56 »

kamo a do coho to zapajas? odhadujem, ze z tejto excelentnej zostavy moze dobry zvuk vytiahnut iba HiFi veza:-)
sorry za ironiu, je vlastne super ze si nadseny... Na zdravie!

No ved ta ironia! Jan nie som ziaden zaciatocnik a cez vikend som hral ako sprievod ku jednej karaoke akcii na el. gitare. Narychlo a koli rozmerom som vzal sebou ZOOM G1XAC. V rychlosti som si urobil 5 - 6 programov a celkovy zvuk bol celkom fainy. Samo, lampa to nebola ale posluzilo to dobre. Ach ty miestny stamgasti.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #52 kedy: 14. August , 2007, 20:35:44 »

zato bol ten smajl na konci, ze to nebolo az tak vazne myslene. ak je chalanisko spokojny, tak je to fajn  :)
Zaznamenané

o-yep sro
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #53 kedy: 14. August , 2007, 21:48:24 »

zato bol ten smajl na konci, ze to nebolo az tak vazne myslene. ak je chalanisko spokojny, tak je to fajn  :)

No ved prave. Vsetko je vo vyvoji a kazdy sa prepracuje casom k roznym veciam a zaverom. Nikdy ale nie je vsetko cierne alebo biele. Veci maju svoje pre a proti a ide len o to, co nam zrealizuje riesenie problemu v danej situacii. Uznavam lampove veci ako zaklad. Ale pretoze pracujem dlhe roky s processormi viem co to dokaze urobit (v dobrom aj v zlom) zo zvukom.  Na zdravie!
Zaznamenané

gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #54 kedy: 15. August , 2007, 11:47:52 »

jj, ja by som z toho zvuku plakal tiez  Popiskujem si
kiez by sme boli aj my aspon tak spokojny so svojim zvukom  Cmuk chlapci
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #55 kedy: 15. August , 2007, 15:05:40 »

jj, ja by som z toho zvuku plakal tiez  Popiskujem si
kiez by sme boli aj my aspon tak spokojny so svojim zvukom  Cmuk chlapci

Je to o financnych moznostiach, narokoch a konecnom rozhodnuti. Ale nemam rad tych tvrdych zastancov lamp, z ktorych vela z nich poriadne urobeny zvuk z multaku ani nepocula a uz to znevazuje. Uf.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #56 kedy: 15. August , 2007, 15:06:43 »

multiefekt ano, ale nie ako nahrazka za skreslenie
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #57 kedy: 15. August , 2007, 15:28:32 »

multiefekt ano, ale nie ako nahrazka za skreslenie

V principe a v zaklade asi nie, ale aj ked tu by som tiez nehovoril "nikdy nehovor nikdy". V 90-tich rokoch som robil pre jednu firmu v NSR z Mnichova zvuky na CARD do Performance processoru KORD A3. Vysledok bol fakt vyborny a pri studiovych nahravkach si to vela muzikantov plietlo. je tam lampa, nie je tak lampa?  Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #58 kedy: 15. August , 2007, 15:34:02 »

tak zase ano - nahravka znesie vela a v modernych dobach pri modernych zvukoch su situacie, ktore su nerozoznatelne. lenze mne skusenost hovori, ze lampami sa daju obsiahnut vsetky zname zvuky, kdezto procesormi iba niektore a navyse tie, kde hned poznat, ze su to procesory su spravidla tie najhorsie.
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #59 kedy: 15. August , 2007, 15:52:01 »

tak zase ano - nahravka znesie vela a v modernych dobach pri modernych zvukoch su situacie, ktore su nerozoznatelne. lenze mne skusenost hovori, ze lampami sa daju obsiahnut vsetky zname zvuky, kdezto procesormi iba niektore a navyse tie, kde hned poznat, ze su to procesory su spravidla tie najhorsie.

V podstate suhlasim, ale pocul som aj take, ktore boli k nerozoznaniu. Inak k otazke efektovych processorov a ich ovladaniu treba dodat, ze je ovela lahsie urobit si zvuk na lampovej klasike ako "nakrutit" si ho na dig. masinke. To chce nielen ucho ale aj znalosti ovladania masinky, predstva o zvuku, poznat efekty a ich parametre a co sa ako chova. Toto vacsina beznych gitaristov nepozna tak, aby si dokazali vytvorit na digitale dobry zvuk. Som frajer
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 22 otázok.