rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 12. Máj , 2007, 18:24:14 » |
|
neni az taki zly,ALE,po case ta omrzi
Ako každy takyto multak.Ja som mal G9 2tt,zo začiatku celkom akože FAJN,za 2-3 mesiace už išiel OUT.
|
|
« Posledná zmena: 12. Máj , 2007, 18:25:37 od rudy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 12. Máj , 2007, 18:25:46 » |
|
neni az taki zly,ALE,po case ta omrzi
Ako každy takyto multak.Ja som mal G9tt,zo začiatku celkom akože FAJN,za 2-3 mesiace už išiel OUT. Nuž, to smemy ľuia všetko nás raz omrzí!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 12. Máj , 2007, 21:19:16 » |
|
teraz som kupil kombo line6 ..a zistil som ze su na nom este kvaliotnejse efekty ako na g2jke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 13. Máj , 2007, 07:50:22 » |
|
teraz som kupil kombo line6 ..a zistil som ze su na nom este kvaliotnejse efekty ako na g2jke Naozaj? Neviem, ale ak si pozreš aké parametre predpisujú obaja výrobcovia tak uvidíš. Možná predpisujú u Line 6 vyššie parametre. Ale mám pocit, že Line 6 nebude za 3000 Sk, že nie? A okrem toho moja skúsenosť s kombo Flextone Line6 je opačná. Tie efekty ma nijako nezaujali, zneli studeno a aj ten zvuk na po 2 mesiacoch omrzel a predal som to. Line6 hral pekne doma bez ničoho. Ale akonáhle som ho vytiahol do kapely k ostatným nástrojom, tak tam proste "nebol". pekne znejúce solo zvuky som musel totálne prerobiť aby gitara cez Line6 Flextone trochu prerazila.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 13. Máj , 2007, 11:29:01 » |
|
teraz som kupil kombo line6 ..a zistil som ze su na nom este kvaliotnejse efekty ako na g2jke Naozaj? Neviem, ale ak si pozreš aké parametre predpisujú obaja výrobcovia tak uvidíš. Možná predpisujú u Line 6 vyššie parametre. Ale mám pocit, že Line 6 nebude za 3000 Sk, že nie? A okrem toho moja skúsenosť s kombo Flextone Line6 je opačná. Tie efekty ma nijako nezaujali, zneli studeno a aj ten zvuk na po 2 mesiacoch omrzel a predal som to. Line6 hral pekne doma bez ničoho. Ale akonáhle som ho vytiahol do kapely k ostatným nástrojom, tak tam proste "nebol". pekne znejúce solo zvuky som musel totálne prerobiť aby gitara cez Line6 Flextone trochu prerazila. no inac tez mi dost vadi ze v skusobny nemozem z toho vitahnut nejake to cool solo pritom je combo dost silne..ale asi kupim od line 6 hlavu ta ma vinde 9 a nejaku bednu...to uz bude hadam lepse
|
|
« Posledná zmena: 13. Máj , 2007, 14:16:32 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 13. Máj , 2007, 14:18:15 » |
|
Hm, to by som urcite nekupoval. Ak raz nie si spokojny s kombom Line6 v tejto cenovej relacii, preco by mala byt hlava v podobnej cene lepsia?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 13. Máj , 2007, 14:24:25 » |
|
Hm, to by som urcite nekupoval. Ak raz nie si spokojny s kombom Line6 v tejto cenovej relacii, preco by mala byt hlava v podobnej cene lepsia?
Svätá pravda, ale keď už silou mocou chce hlavu Line6, tak nech si ju ide vyskúšať. Zato nič nedá...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 13. Máj , 2007, 14:45:09 » |
|
ako hlavu som este neskusal..ale do komba som dal 14 cize hlava 9 a snad sa pritradi nejaka bedna k tomu..... ..mne hlavne islo o to ze sola su take ako ked zapnes 15 w marshall a das ho naplne...onicom a nedobre...sa divim ze mi este neodtrhlo reprak..a nevete mi poradit nejake hlavy v takej cene...ktore uz poznate???
|
|
« Posledná zmena: 13. Máj , 2007, 15:12:16 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 13. Máj , 2007, 15:29:41 » |
|
ako hlavu som este neskusal..ale do komba som dal 14 cize hlava 9 a snad sa pritradi nejaka bedna k tomu..... ..mne hlavne islo o to ze sola su take ako ked zapnes 15 w marshall a das ho naplne...onicom a nedobre...sa divim ze mi este neodtrhlo reprak..a nevete mi poradit nejake hlavy v takej cene...ktore uz poznate???
Tak ale teraaz neviem, či máš na mysli len značku Line6 alebo aj niečo ine?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. Máj , 2007, 15:30:43 » |
|
Tak ale teraaz neviem, či máš na mysli len značku Line6 alebo aj niečo ine? hocico..sak mne je jendo aka znacka..len aby to hralo..a v cenovej kat.9 8
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. Máj , 2007, 15:33:01 » |
|
v takej cene stary Valvestate, ale to uz sme v inej teme, ako Zoom xx, takze s inou temou sa prestahujme...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 13. Máj , 2007, 15:34:26 » |
|
tak urobim temu hlavy a bedne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. Máj , 2007, 15:57:58 » |
|
Urob. Vyskusaj si napr. hlavu 100W PEAVEY ValveKing HEAD 100. Ale tam je cena sice dobra na to, ze to je celolampa, ale 9 tis. nie! Je niekde okolo 15 tis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. Máj , 2007, 16:02:48 » |
|
Urob. Vyskusaj si napr. hlavu 100W PEAVEY ValveKing HEAD 100. Ale tam je cena sice dobra na to, ze to je celolampa, ale 9 tis. nie! Je niekde okolo 15 tis. no to je vela..tolko max aj s bednou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 13. Máj , 2007, 16:05:24 » |
|
OK, ale v tej cene celolampu nezoženieš. Buď nejaký modelingalebo tranzistor. Držím palce! Urob. Vyskusaj si napr. hlavu 100W PEAVEY ValveKing HEAD 100. Ale tam je cena sice dobra na to, ze to je celolampa, ale 9 tis. nie! Je niekde okolo 15 tis. no to je vela..tolko max aj s bednou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|