rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #405 kedy: 03. December , 2008, 14:08:58 » |
|
....ale to su ucitelia stupnic vo velkej rychlosti bez srdca..len kopiruju to co bolo myslim stylovo.....tie ich nechutne strojove moderne finty su na grc.......
bracho, ty mas zjavne tiez toho napocuvaneho ale tusim mas este pomenej rokov, ako som zaregistroval, takze raz mozno napocuvas a ziskas nadhlad. a mozno nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #406 kedy: 03. December , 2008, 14:56:48 » |
|
..ono, podla mna sa staci vratit k tej spominanej generacii Clapton, Beck, Page, Hendrix,pripadne este Blackmoore...Vsetci spomenuti su istym sposobom zakladatelmi, otcami neskorsieho hard-heavy gitary...Podla mna, ak clovek nie je nejako zaujaty a diva sa na vec trochu triezvo, musi uznat, ze Page je z nich technicky najslabsi. Teraz vobec nehovorim o popularite, dobrych songoch, hovorim o prepracovanosti techniky, stylu, gitaroveho tomu atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #407 kedy: 03. December , 2008, 15:11:48 » |
|
sorry yngwinier, ale to nemozem uznat. Ja nie som zaujaty je mi jedno ci niekto poklada Pagea za virtuoza alebo nie, z toho som uz vyrastol. Ale nemozem uznat ze ma hendrix a clapton technicky narocnejsie kusky na zahratie. Blackmora ti uznat mozem a becka nemam zo stareho obdobia napocuvaneho tak neviem.
nepocul som claptona hrat taketo veci napr...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #408 kedy: 03. December , 2008, 15:15:56 » |
|
...Ale nemozem uznat ze ma hendrix ....
tak to si daj nejake Hendrixove podarenejsie live.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #409 kedy: 03. December , 2008, 15:17:58 » |
|
tak to si daj nejake Hendrixove podarenejsie live.
daj ty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #410 kedy: 03. December , 2008, 15:48:03 » |
|
daj ty
vseobecne nepovazujem Woodstock za vrchol Hendrixovych live, skorej naopak, ale schvalne si vsimni 3:20 - celkom slusna vysivacka a live a potom mrkni ako live smodrchal Page
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #411 kedy: 03. December , 2008, 16:30:44 » |
|
Ja dam jednu z mojich oblubenych-po akustickom uvode perfektny " nášup"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311
JIMMY PAGE
|
|
« Odpoveď #412 kedy: 03. December , 2008, 16:58:01 » |
|
bracho, ty mas zjavne tiez toho napocuvaneho ale tusim mas este pomenej rokov, ako som zaregistroval, takze raz mozno napocuvas a ziskas nadhlad. a mozno nie no napocuvaneho mam dost o to sa bat nemusis je pravda vascinou staru hudbu ale dost, proste len mam nazor ze ako vsetko aj hudba v nasom pripade gitarova kuminuje a neskor upada do recesie a toto vsetko uz prebehlo gitarova hudba dosiahla svoj vrchol...teraz upada je to normalne, len neviem preco pocuvat nieco upadajuce ked ostali zachovane zvuky a tony v obdobi najlepsom...momentalne nie je ani vseobecna kutura zazemie poda, mentalita..vseobecna ani prijiat taku hudbu keby aj bola mozno su gitarovi magovia rovnako dobry mozno este lepsi len napadi vseobecna atmosfera..okolie mentalita.......proste antmosfera nie je naklonena a napady su vycerpane pretoze to co bolo...bolo zlastnou zmesoch amtosfery ,doby {bolo za co bojovat}.....ovzdusia a samotnej hudby ktora bez tejto atmosfery nezname nic.....preto viem ze vzdy budem pocuvat starinky a hladat v nich aspon ten kusok spravenej dobovej vone...a nezaujmaju..ma omrvinky alebo niekto to sa snazi silou mocou nieco vymyslat tak ta scena potom vyzera piesne sa robia a nie rodia.....KEDYSI TO BOLO NAOPAK......
|
|
|
Zaznamenané
|
Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #413 kedy: 03. December , 2008, 16:58:34 » |
|
vseobecne nepovazujem Woodstock za vrchol Hendrixovych live, skorej naopak, ale schvalne si vsimni 3:20 - celkom slusna vysivacka a live a potom mrkni ako live smodrchal Page jo - zabudol som dat link
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #414 kedy: 03. December , 2008, 17:08:41 » |
|
...je pravda vascinou staru hudbu ale dost...
vidis - priznavas, ze mas napocuvanu hlavne staru hudbu. z toho teda logicky dedukujem, ze novu hudbu az tak zmapovanu nemas. no napriek tomu sa nezdrahas robit take sudy, ako robis. prepac - Tvoj nazor stoji na hlinenych nohach a nemozem s nim az tak celkom preto suhlasit. mozno mam proti Tebe naskok, ze okrem starej mam napocuvane dost aj menej starej, aj novsej hudby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #415 kedy: 03. December , 2008, 17:10:56 » |
|
jo - zabudol som dat link hmm presne tento lick co je 3 20 hraval aj page a rovnako spinavo ...ja viem ze page dost smodrchal ale hendrix tiez nepatril k tym najcistejsim inak aj dalej hendrix pekne vypeka ale kvalitativne to podla mna Pagea neprevysuje a ani sa mu to nerovna....ale som teda ochotny uznat ze je to priblizne rovnako....ale clapton urcite nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #416 kedy: 03. December , 2008, 17:13:11 » |
|
cim si to meral? ?? kto ako hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #417 kedy: 03. December , 2008, 17:13:58 » |
|
no napocuvaneho mam dost o to sa bat nemusis je pravda vascinou staru hudbu ale dost, proste len mam nazor ze ako vsetko aj hudba v nasom pripade gitarova kuminuje a neskor upada do recesie a toto vsetko uz prebehlo gitarova hudba dosiahla svoj vrchol...teraz upada je to normalne, len neviem preco pocuvat nieco upadajuce ked ostali zachovane zvuky a tony v obdobi najlepsom...momentalne nie je ani vseobecna kutura zazemie poda, mentalita..vseobecna ani prijiat taku hudbu keby aj bola mozno su gitarovi magovia rovnako dobry mozno este lepsi len napadi vseobecna atmosfera..okolie mentalita.......proste antmosfera nie je naklonena a napady su vycerpane pretoze to co bolo...bolo zlastnou zmesoch amtosfery ,doby {bolo za co bojovat}.....ovzdusia a samotnej hudby ktora bez tejto atmosfery nezname nic.....preto viem ze vzdy budem pocuvat starinky a hladat v nich aspon ten kusok spravenej dobovej vone...a nezaujmaju..ma omrvinky alebo niekto to sa snazi silou mocou nieco vymyslat tak ta scena potom vyzera piesne sa robia a nie rodia.....KEDYSI TO BOLO NAOPAK......
AMEN. Chlapci zahodte gitary, aparaty a prestante hrat. Nema to zmysel. Uz nic nove nevymyslite.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #418 kedy: 03. December , 2008, 17:14:47 » |
|
Pagey: na tu teoriu, ze gitaristi v 70' maju feeling a satriani a vai su stroje, si prisiel sam? alebo ta inspiroval nazor niekoho ineho?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #419 kedy: 03. December , 2008, 17:17:31 » |
|
cim si to meral? ?? kto ako hra ja som nieco meral? jasne ze to nemozno kvantifikovat, o to ti zrejme ide, ale do urcitej miery sa da hovorit o narocnosti niektorych veci ktore hraju, tak sa tu o tom s kolegami bavime.
|
|
« Posledná zmena: 03. December , 2008, 17:19:32 od much »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|