Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 17:29:21
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimmy Page  (Prečítané 95009 krát)
0 užívateľov a 22 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #75 kedy: 12. December , 2005, 11:10:58 »

Dooooobra debatka.

Dvojprste prasa som vytiahol ja a ako sa pozeram na kecanie okolo, som na seba celkom pysny B) . Samozrejme myslel som dvojprste prasa s rypakom a kopytami na zvysnych troch koncatinach. Brrrr - nechutne Neser ma! .  A teraz aby som chodil po BA kanalmi :unsure: . Hlavne neberme vsetko prilis vazne - Dorian nas ma vsetkych velmi rad, aj ked picuje jak chora vrana Ja som čert.. .
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #76 kedy: 12. December , 2005, 11:43:34 »

hej Dorian niekedy vybuchne, ale na to ma predsa pravo nie? Je pravda, ze sem-tam povie aj skaredsie cosi, ale NIKDY tu nikomu nenadaval, alebo nepodcenoval. Takze to neni az take strasne.
Co sa tyka Pagea, tak neni najgenijalnejsi gitarista na svete, ale jeho riffy su naozaj genialne, a neviem do akej miery mozme porovnavat genialny riff s genialnym solom... podla mna je to tak 1:1
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #77 kedy: 12. December , 2005, 12:04:27 »

p. Admin- skoda, ze nepoznas toho gitaristu... 43 krat za sebou Beeee
LOKSMITH- to ze som dobry gitarista viem, tak to vyuzivajte vo svoj prospech a nekvakajte o blbostiach 17 krat :blink:
Rastis- nemas dovod chodit kanalmi..
Ok robim to nerad, ale ospravedlnujem sa vsetkym za moj slovnik, ktory sa budem snazit nepouzivat , aj ked za vsetkym si stojim co som povedal v tejto debate!!!

UZ JE TO DO ****** ******  ********* ****** ******* ****  LEPSIE Huh!?

Naposledy upravil martinlm, : 12.12.2005 o 23:56
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #78 kedy: 12. December , 2005, 12:09:56 »

Nechcel som ale budem asi musieť pristúpiť k nepopulárnemu komponentu Badwords každému je asi jasné a bude pokoj.
A že ho nepoznám je môj problém. Veď svojim prístupom a snahami sa ani nemôžem radiť ku gitaristom skôr ku štatistom.
Žmurk
Zaznamenané

tatko fóra
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #79 kedy: 12. December , 2005, 13:15:48 »

Taak, burka uz prehrmela a mozme az do smrti v mieri stastne zit a medovinu pit! :cheer:
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Hosť
« Odpoveď #80 kedy: 12. December , 2005, 17:22:45 »

....marrtin a myslim, a tym nechcem NIKOHO urazit, ani nezlozia....

.... casy Zeppelinov su sice uz davno prec, ale ich vplyv je citit dodnes.... v tvrdej muzike samozrejme.....

.... a myslim si, ze by boli este slavnejsi, keby hrali aj vo Woodstocku..... ale kto to mohol vtedy tusit.....Smútim

Naposledy upravil Dugo, : 12.12.2005 o 17:23
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #81 kedy: 12. December , 2005, 17:35:28 »

Dugo nebuď taký ortodoxný fanda, čo ty vieš, možno ich blesk ošžahne svojim jazykom a budeme čumeť, no zatiaž sa vám to nepodarilo
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Hosť
« Odpoveď #82 kedy: 12. December , 2005, 23:36:47 »

nechcel som sa zapajat ale predsa!

to akoze ked niekto nezlozil nieco skvele tak nevie posudit dobru hudbu?? Kludne ti aj Rasto zahra nieco co prekana Pejdza, ale v com??? fakt ze jedine OBJEKTIVNE meritko je asi technicka stranka, inak vsetko to ci sa to niekomu paci alebo nie je cisto subjektivne! takze preto sa tu zacalo kritizovat na zaklade techniky pretoze ta sa da objektivne zhodnotit. Napriklad pre mna je Page absolutne nezaujmavy pre teba ineho je to boh.

a dalej take keci typu ze ty co si nezarobili hudbou na kabel, a nezlozili nieco neviem co, su upne koniny!!! Napr taky USHER si zarobil na mrte aut domov a stetiek a co teraz?? To ze niekto nezlozil dielo storocia neznamena ze nevie posudit nahravku!! si zoberte hudbnych kritikov, myslite si ze nieco zlozili. Vacsinou nie a predsa je ich nazor brany vazne!!!
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #83 kedy: 12. December , 2005, 23:53:18 »

... ale nemozes predsa preboha porovnavat techniku sucasnych hracov s tymi spred 30 rokov!!!!!!!!!!!

a vlastne kazdy gitarista je niecim zaujimavy aj so svojimi chybami....... Page aj s napr. Blackmoreom znamenal REVOLUCIU v hudbe... a to je pravda....

sak aj ty zakky mas prezvyku podla Wyldea.... hadaj kto bol jeho najvacsi vzor?? a aj kopu dalsich metalovych gitaristov, ktorych pocuvate..... podla mna len nechapete suvislosti... inak by nikto nenapisal na Pagea, ze je dvojprste prasa......:sick:

Naposledy upravil Dugo, : 13.12.2005 o 09:05
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #84 kedy: 13. December , 2005, 00:41:05 »

Vsak ale ak je dvojprste prasa, tak to neznamena, ze REVOLUCIU urobit nemohol. Je to len zhodnotenie, ze nebol prave najvirtuoznejsi (alebo lepsie najtechnickejsi)  hrac, aj ked jeho prinos je zrejmy. Takto chapem suvislosti ja.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #85 kedy: 13. December , 2005, 00:46:38 »

aach nemate dost? Neser ma!
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #86 kedy: 13. December , 2005, 00:46:46 »

marrtin - nikto tu na Pagea nekydal, ani ja nemám žiaden dôvod na neho kydať!!, asi si málo čítal. Jediné, čo sa vraj \"proti nemu\" spomenulo, je že nie je gitarový virtuóz a to je pravda. Nikto mu neuberá jeho zásluhy a prínos spolu s kapelou. Mal by si si lepšie čítať príspevky, kým sa zapojíš.:woohoo:
Prečo sa hneď aj do mňa niekto obúva, keď napíšem, že súhlasím s Rasťom. Pageov prínos podža mňa som napísal, hádam si si ten môj jeden príspevok aj prečítal celý.

A už vôbec nepotrebujem skladať muziku na to, aby som Pagea alebo kohokožvek iného prekonal, ani neviem v akom smere by som ho mal prekonávať a NAČO? V podstate teraz ani nie je doba, aby sa niečo podobné uchytilo v takom meradle. A z našej krajiny do sveta by to tiež asi išlo ťažko. Ale to je jedno.

Na tvojom mieste marrtin by som ale moc nerozprával, lebo ty dosť kydáš na strašne veža špičkových kapiel a zatiaž si toho naozaj moc ani nenahral a ani nenacvičil. To len parafrázujem tvoje vety. Žmurk

Naposledy upravil Pitu, : 13.12.2005 o 01:20
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #87 kedy: 13. December , 2005, 00:56:49 »

rozmyslam kolko ludi zucastnenych na tejto teme ide na zajtrajsie itarove pivo. lebo dufam ze aj tam sa budete o tom hadat nech mi to pokazi chut na beeresa
:hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Fabio
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #88 kedy: 13. December , 2005, 01:38:55 »

Nu zapojím sa aj ja:)

To, že technika je v umení jedinou meratežnou veličinou, je silný argument. Je teda v poriadku posudzovať Pagea na základe techniky, keďže iné atribúty sú ťažko obhájitežné. Nesprávne je však odvodzovať z toho, že nebol virtuóz, lebo virtuozitu určujú aj iné činitele.

Ďalej: bol, alebo patril k prvým, preto všetci jeho nasledovníci chtiac-nechtiac zostanú v jeho tieni. To samozrejme neznamená, že je navždy najlepší, ale vďaka originalite a inovátorstvu mi istá forma nadradenosti prináleží.

Ubezpečujem vás, že mám napočúvané množstvo pôvodnej aj novšej muziky, ktorá je technicky náročnejšia, napriek tomu sa vždy vraciam k LZ. To aby ste si nemysleli, že moja obžuba v Pageovi spočíva v nevedomosti.
Zaznamenané

Facts:
1.    Bobby Sixkiller is a mammal.
2.    Bobby Sixkiller is the TOUGHEST Injun ever.
3.    The purpose of Bobby Sixkiller is to hang out with Lorenzo Lamas, the RENEGADE!!!!
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #89 kedy: 13. December , 2005, 09:39:26 »

marrtin: ako si dovolujes kritizovat pitu-ovu tvrobu, ked si sam nic lepsie nezlozil?Huh!Huh!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.