Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 17:25:29
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimmy Page  (Prečítané 94989 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #120 kedy: 14. December , 2005, 02:44:45 »

dneska sme na GPC sesshne urobili obrazovu typologiu prasiat. vzor pre dvojpreste i trojprste prasa bude coskoro k dispozicii v galerii GPC piva ha ha ha :lol: ha ha ha  (dufam, ze nie som moc OT)
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Hosť
« Odpoveď #121 kedy: 14. December , 2005, 13:20:23 »

iggy:  hehe.. vobec nejsi... na to sa teda tesim...

...este k tomu Pageovi, Pitu, staci ti nejaky takyto vyber zanrov?? ako si si mohol vsimnut, ta roznorodost sa prejavuje najma na konkretnych songoch, nie na albumoch... aj ked 3. allbum bol hlavne akusticky....
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #122 kedy: 14. December , 2005, 13:26:26 »

V pohode, nebolo to ani tak pre mňa, Zeppelin poznám, ale hodia sa sem takéto príspevky, ktoré majú čo povedať. Je to fajn.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #123 kedy: 14. December , 2005, 16:13:57 »

Dugo a taka otazka. Ty si z bratislavy...preco si tiez nedosiel na stretko? Nazivo sa lepsie diskutuje. Žmurk
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Hosť
« Odpoveď #124 kedy: 14. December , 2005, 16:55:36 »

no jasne... rad dojdem... a vystupim z anonymity... niekdy vo february ked mam po skuskovom...

dufam, ze aj pijete....Žmurk
Zaznamenané
Fabio
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #125 kedy: 14. December , 2005, 17:01:28 »

S tým punkom som sa sekol samozrejme, myslel som skladbu Wearing and Tearing.
Zaznamenané

Facts:
1.    Bobby Sixkiller is a mammal.
2.    Bobby Sixkiller is the TOUGHEST Injun ever.
3.    The purpose of Bobby Sixkiller is to hang out with Lorenzo Lamas, the RENEGADE!!!!
thom
nováčik
*
Príspevkov: 56

« Odpoveď #126 kedy: 02. Január , 2006, 05:44:18 »

hej chlapci a unika vam hlavna podstata tejto debaty: PAGE WAS,IS,AND WILL BE THE BEST!UNDERSTAND?

Naposledy upravil martinlm, : 02.01.2006 o 11:01
Zaznamenané
jimmi
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 82

« Odpoveď #127 kedy: 02. Január , 2006, 13:07:51 »

na jimmy-m sa mi paci jeho styl hrania. je taky uvolneny lahkya pritom v niektorych pasazach rychly a melodicky. U mna je NUMERO UNO #1  ha ha ha
Zaznamenané

Rock & Roll ain´t noise pollution
ROCK & ROLL ain´t gonna die.
thom
nováčik
*
Príspevkov: 56

« Odpoveď #128 kedy: 02. Január , 2006, 14:44:26 »

presne tak a tvorivost ma vynikajucu,pozri na tie riffy,aranzma a aj texty niektore.nie ale stairway,vela ludi sa domnieva ze ju pisal page,ale text napisal plant a riff je pageov,teda ta vybrnkavacka uvodna
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #129 kedy: 07. Január , 2006, 14:43:48 »

Page je skvely gitarista, ale hovorili ste tu uz o pesnickach, ktore ukradol? I ked je jeden z mojich oblubenych gitaristov, je to jednoducho fakt.

Citácia
max napisal:
 Nedavno sa mi podarilo zohnat video (wmv) aj s pdf bookletom \"\"Jimmy Page Guitar Method\"\" Curt Mitchell tam rozobera jeho techniku hrania a aj uci ako hrat niektore veci. Na uvod tvrdi ze Jimmy Page definoval a zacal Heavy Metal. Neviem ci sa da s tymto tvrdenim suhlasit ale Pageho prinos do hudby je neodskriepitelny a hromada gitaristov sa nim inspirovala a inspiruje.

Tu .pdf prirucku by som strasne rad mal, mozes mi to poslat? michal@x-y.sk Ak by si za to nieco chcel mam more bootlegov od Led Zeppelin: soundchecky, koncerty... Aj Plant solo
Zaznamenané
max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #130 kedy: 07. Január , 2006, 15:55:44 »

Poslal som ti to na mail.
Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
Hosť
« Odpoveď #131 kedy: 14. Január , 2006, 20:48:14 »

Ktore ukradol?
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #132 kedy: 14. Január , 2006, 21:25:22 »

...to su same keci, ze Page kradol pesnicky... je sice zname, ze vela ich songov ma pozicany, alebo prevzaty text, ale tu nemoze byt ziadna rec o nejakom kradnuti... uz len z toho dovodu, ze ich prevzate piesne mali kompletne prepracovane aranzmany a boli od povodnych verzii uplne odlisne...

na prvom albume je vela takychto songov: Babe I m Gonna Leave You, You Shook Me- tento aranzman sa velmi podobal na ten od Jeffa Becka na jeho solovke... Black Mountain Side, I cant Quit You Babe, a v How Many More Times su nake prevzate veci od Howling Wolfa tusim...
na druhom: Whole Lotta Love ma niektore slova pozicane.. aj Bring It on Home je okrem riffu prevzata... no a este Lemon Song obsahuje riff z piesne Killing Floor..
na tretom: Gallows Pole....

no je toho dost ale aj tak nepovazujem Pagea za vykradaca... myslim si, ze ich najlepsie songy su aj tak len z ich hlav...
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #133 kedy: 14. Január , 2006, 21:32:15 »

ked preberas/pozicavas musis mat suhlas od povodneho autora, podla mna
nechcem pana Pagea nijako obvinovat a ak dostal povolenie od povodnych majitelov, tak je samozrejme vsetko v pohode:silly:
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
« Odpoveď #134 kedy: 14. Január , 2006, 23:08:38 »

...jasne oni to riesili tak, ze povodny autori boli uvedeny aj pri jednotlivych songoch... sranda je, ze do Whole Lotta Love pouzili len dve vety z piesne od Willieho Dixona a on ich hned zazaloval lebo ho neuviedli ako \"spoluautora\"... bussiness fungoval uz aj vtedy.. je jasne, ze keby to nebol taky velky hit, tak ziadna zaloba nie je.. Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.