Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 13:36:28
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimmy Page  (Prečítané 94872 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #135 kedy: 14. Január , 2006, 23:23:43 »

Black M Side je folkova piesen.Nahralo ju vela interpretov.Autor je asi neznamy.I cant quit you baby je od Willie Dixona-velmi stara vec.How many more times je od Led Zep.Gallows Pole je tradicional.Lemon Song-Chester Burnett.Rring It Home-stara bluesovka,text Sonny Boy Williamson.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #136 kedy: 14. Január , 2006, 23:53:09 »

rudy len ta trochu upresnim.... Page spracoval Black Mountainside podla Johna Renbourna a Berta Jascha, povodne hraju melodicku linku dve gitary, lenze Page to zaranzoval pre jednu...

hlavny riff HMMT je od Zepp, ale v strede songu su uryvky z piesne Hunter a Rosie, ak neveris tak si to vypocuj...
Zaznamenané
arpo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 162

« Odpoveď #137 kedy: 01. Február , 2006, 18:19:59 »

Ked mi niekto povie jimi page, predstavim si led zeppelin... mam ich velmi rad, da sa povedat, ze je to moja najoblubenejsia kapela... Nechcem hovorit  \"virtuozite\", mne sa velmi paci co hra a v zezelinoch si neviem predstavit ineho gitaristu... Myslim si, ze Pageho nemozno vytrhavat z kontextu kapely LED ZEPPELIN... Kurevsky im to slapalo!!!!!
Zaznamenané
vlado z kn
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 84

« Odpoveď #138 kedy: 15. Máj , 2006, 20:04:44 »

Uff, tak toto bola najvasnivejsia diskusia o muzike aku som kedy cital. bolo tu povedane velmi vela, nieco ma aj napadalo sem pripisat, ale nejako mi to vyfucalo a tak to vzdavam.... Naladme si teda gitarky napr. na D A D g a d... ...a dajme cosi od Zepov... :-) ... len tak ako trochumuzikanta ma napada, ci by sme nemali viac cvicit a hrat na nastrojoch ako v diskusnych forach mlatit prazdnu slamu... ...i ked obcas si clovek neodpusti nejake to pismeno...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #139 kedy: 15. Máj , 2006, 21:09:19 »

vlado z kn napísal:
Citácia
Uff, tak toto bola najvasnivejsia diskusia o muzike aku som kedy cital. bolo tu povedane velmi vela, nieco ma aj napadalo sem pripisat, ale nejako mi to vyfucalo a tak to vzdavam.... Naladme si teda gitarky napr. na D A D g a d... ...a dajme cosi od Zepov... :-) ... len tak ako trochumuzikanta ma napada, ci by sme nemali viac cvicit a hrat na nastrojoch ako v diskusnych forach mlatit prazdnu slamu... ...i ked obcas si clovek neodpusti nejake to pismeno...
A nie  D A D fis a d ?
Zaznamenané
vlado z kn
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #140 kedy: 15. Máj , 2006, 21:39:19 »

rudy napísal:
Citácia
vlado z kn napísal:
Citácia
A nie  D A D fis a d ?

nie, nemyslel som otvorene D ladenie. Tak som to myslel ako som to napisal. Vidis dobre DADgad
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #141 kedy: 15. Máj , 2006, 21:48:13 »

vlado z kn napísal:
Citácia
rudy napísal:
Citácia
vlado z kn napísal:
Citácia
A nie  D A D fis a d ?

nie, nemyslel som otvorene D ladenie. Tak som to myslel ako som to napisal. Vidis dobre DADgad
Pozeral som si ladenia,ktore Jimmy použival,ale D A D g a d som nenašiel. Použival ešte  D G D g h d        D G C g c d.  Ale može byt.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #142 kedy: 15. Máj , 2006, 21:59:45 »

....D-A-D-G-A-D od najhrubsej struny je Dsus4 ladenie.....Žmurk ...na 100 percent
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #143 kedy: 15. Máj , 2006, 22:04:42 »

Dugo napísal:
Citácia
....D-A-D-G-A-D od najhrubsej struny je Dsus4 ladenie.....Žmurk ...na 100 percent
Dobre.ale použival ho ? Sa mi zda,že nie.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #144 kedy: 15. Máj , 2006, 22:15:16 »

v Black Mountain Side, v instrumentalke White Summer a v Kashmir.... a v upravenom No Quarter pre akustiku na unplugged albume z 94....s Plantom...tiez sa to volalo No Quarter, ten album...

...ale myslim, ze Kashmir je dost zasadny song...takze niekde toto ladenie predsa len pouzil....   Žmurk
Zaznamenané
vlado z kn
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #145 kedy: 15. Máj , 2006, 22:44:05 »

rudy napísal:
Citácia
Dugo napísal:
Citácia

samozrejme, ze to ladenie bolo pouzite...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #146 kedy: 15. Máj , 2006, 22:53:09 »

vlado z kn napísal:
Citácia
rudy napísal:
Citácia
Dugo napísal:
Citácia

samozrejme, ze to ladenie bolo pouzite...
Ano,ano, gitaru Danelectro mal takto naladenu.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #147 kedy: 16. Máj , 2006, 12:44:00 »

...sak aj tak je secko na nete, tak sa staci pozriet a nepytat sa zbytocne....Ja som čert..
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #148 kedy: 16. Máj , 2006, 15:14:54 »

Dugo napísal:
Citácia
...sak aj tak je secko na nete, tak sa staci pozriet a nepytat sa zbytocne....Ja som čert..
Však si nemusel odpovedat,ak Ti robi problem.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #149 kedy: 28. Jún , 2006, 08:37:14 »

...vcera som nasel toto video kde je 14 rocny jimmy...celkom som sa pobavil....pre seckych fanusikov...

Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.