Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
18. November , 2024, 12:47:51
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Beatles  (Prečítané 56307 krát)
0 užívateľov a 28 Hostí prehliada túto tému.
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #90 kedy: 03. September , 2008, 11:53:30 »

Nechcem sa nijako dotknut prinosu BEATLES v popularnej hudbe....ani ich legendarnosti atd....RESPECT...ale som na nich fakt alergicky...su mozno tri zname gitarove kapely, ktorym sa vyhybam a BEATLES je jednou z nich.Mna ich tvorba vobec neoslovila.To je subjektivny nazor.Objektivne vsak treba uznat, ze su legendy a tu niet co riesit:-)
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #91 kedy: 03. September , 2008, 11:54:46 »

Nechcem sa nijako dotknut prinosu BEATLES v popularnej hudbe....
velky omyl...beatles zmenili vsetku hudbu... Si píš!!! ale je mozne ze sa orientujes na ine albumy..ja napriklad nemozem citi zaciatku please please me a pod..
« Posledná zmena: 03. September , 2008, 11:56:45 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #92 kedy: 03. September , 2008, 11:57:36 »

velky omyl...beatles zmenili vsetku hudbu... Si píš!!!

Zase to neprehanajme.Hendrix za svoj kratky zivot urobil pre gitarovu hudbu podstatne viac, ako vsetci chrobaci dokopy doteraz.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #93 kedy: 03. September , 2008, 11:57:54 »

Zase to neprehanajme.Hendrix za svoj kratky zivot urobil pre gitarovu hudbu podstatne viac, ako vsetci chrobaci dokopy doteraz.
?§!. ?§!. ?§!. u hendrixa by som skor povedal ze to je ..no dobre legenda...ale nic proti nemu nemam tiez je virtuoz a ma skvele piesne ktore dodnes pozna kazdy..ale v porovnani s beatles Zdravíčko
« Posledná zmena: 03. September , 2008, 11:59:00 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #94 kedy: 03. September , 2008, 12:00:34 »

ja povazujem beatles za etalon kapely hrajucej popomusic... keby nebolo beatles, cela hudobna scena by bola uplne inde... a asi najskor niekde v prdeli...
Beatles je moja srdcovka, vyrastal som na nich a uz ako decko ma oslovili... mohol som mat tak 6 rokov... a som rad ze som zacal s pocuvanim hudby prave pri nich, lebo som to mal pekne od zaciatku  Na zdravie!
Zaznamenané
Sasquatch
Hosť
« Odpoveď #95 kedy: 03. September , 2008, 12:02:32 »

Ja by som povedal, že začiatok je Elvis Presley. To je kráľ.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #96 kedy: 03. September , 2008, 12:02:44 »

ja povazujem beatles za etalon kapely hrajucej popomusic... keby nebolo beatles, cela hudobna scena by bola uplne inde... a asi najskor niekde v prdeli...
Beatles je moja srdcovka, vyrastal som na nich a uz ako decko ma oslovili... mohol som mat tak 6 rokov... a som rad ze som zacal s pocuvanim hudby prave pri nich, lebo som to mal pekne od zaciatku  Na zdravie!
preco furt ze ovlivnili pod music... zda sa ti byt toto popmusic?  http://www.youtube.com/watch?v=OM9KRpEkGfY   nebodaj toto?  http://www.youtube.com/watch?v=87yq372R4Ts&feature=related    alebo toto?  http://www.youtube.com/watch?v=cqOKvonLrH8&feature=related
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #97 kedy: 03. September , 2008, 12:04:06 »

pardon este toto 
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #98 kedy: 03. September , 2008, 12:04:18 »

Na zdravie!

No to je mozno pravda...predtym to bol barok...a to tiez nemusi kazdy:-)
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #99 kedy: 03. September , 2008, 12:06:05 »

No,vela ludi pozna len par ich znamych pesničiek.Ale treba poznat celu tvorbu a hlavne albumy,ked už prestali koncertovat. A uvedomit si,kedy vznikli. A potom človek zisti,že vlastne nič take predtym nepočul resp. nikto to predtym nepoužil,nenahral. Tie rozne "študiove triky" boli uplne novatorske. Stavba skladby,použivanie roznych nastrojov,aranžma atd. to boli všetko nove veci./ ved napr. psych. zvuky zname z albumov Pink Floyd- to už bolo na albumoch Beatles/.A vela dalšich veci o ktorych by sa dalo pisat a pisat.
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #100 kedy: 03. September , 2008, 12:06:59 »

Ja by som povedal, že začiatok je Elvis Presley. To je kráľ.

Tento nazor je mi blizsi...Elvis...Rolling Stones...tam to podla mna zacalo cele tak naozaj:-)
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #101 kedy: 03. September , 2008, 12:07:58 »

No,vela ludi pozna len par ich znamych pesničiek.Ale treba poznat celu tvorbu a hlavne albumy,ked už prestali koncertovat. A uvedomit si,kedy vznikli. A potom človek zisti,že vlastne nič take predtym nepočul resp. nikto to predtym nepoužil,nenahral. Tie rozne "študiove triky" boli uplne novatorske. Stavba skladby,použivanie roznych nastrojov,aranžma atd. to boli všetko nove veci./ ved napr. psych. zvuky zname z albumov Pink Floyd- to už bolo na albumoch Beatles/.A vela dalšich veci o ktorych by sa dalo pisat a pisat.
toto som chcel napisat...nahrat solo pustit od zadu..ako prvy pouzili slaciky v hudbe....
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #102 kedy: 03. September , 2008, 12:08:20 »

Osobne si myslím, že glorifikace akehokoľvek zloženia, či už je to Beatles alebo iná kapela je len špička ľadovca tvorby, ktorú robili aj iní súčastníci, bolo viac kapiel čo hrali možno aj lepšie, len nemali šťastie...
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #103 kedy: 03. September , 2008, 12:10:48 »

Ano.To je tiez pravda.Treba to vnimat aj z hladiska doby a nie povrchne.Tam ozaj nie je o com.Aj ja osobne som si ich najprv, ako "povinny material" napocuval, nez som si sam na nich uvalil embargo:-)
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #104 kedy: 03. September , 2008, 12:12:16 »

Osobne si myslím, že glorifikace akehokoľvek zloženia, či už je to Beatles alebo iná kapela je len špička ľadovca tvorby, ktorú robili aj iní súčastníci, bolo viac kapiel čo hrali možno aj lepšie, len nemali šťastie...

Tiez dobry nazor.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.