Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 12:54:35
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Beatles  (Prečítané 56341 krát)
0 užívateľov a 25 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #105 kedy: 03. September , 2008, 12:12:58 »

Osobne si myslím, že glorifikace akehokoľvek zloženia, či už je to Beatles alebo iná kapela je len špička ľadovca tvorby, ktorú robili aj iní súčastníci, bolo viac kapiel čo hrali možno aj lepšie, len nemali šťastie...
 No,možno boli aj ini geniovia ako bol Archimedes,Newton,Einstein. Len hold-nikto o nich nevie.  Asi tak nejako. :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #106 kedy: 03. September , 2008, 12:19:08 »

Tento nazor je mi blizsi...Elvis...Rolling Stones...tam to podla mna zacalo cele tak naozaj:-)
Ale zaujimave je,že album Their Satanic Majestic Resquest bol prirovnavany k Serg. Peppers resp. považovany  za "plagiat". /čo ja osobne nesuhlasim aj ked koncepcia albumu tomu napoveda./
Zaznamenané
Sasquatch
Hosť
« Odpoveď #107 kedy: 03. September , 2008, 12:19:21 »

Tento nazor je mi blizsi...Elvis...Rolling Stones...tam to podla mna zacalo cele tak naozaj:-)

Mne Rolliši nikdy moc nesadli. Nezdajú sa mi tak melodickí ako Beatles, to už skôr ich si vypočujem. No Elvis to istí vždy. Doteraz neprekonaný hudobník podľa môjho názoru. :) Aj keď je to iba môj subjektívny názor.
Zaznamenané
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #108 kedy: 03. September , 2008, 12:19:54 »

toto je muzika, nie bítĺs  Som frajer pravdepodobne podobné roky
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #109 kedy: 03. September , 2008, 12:20:37 »

jaki sedlaci ? zas Ti zajebava, ked nema niekto rovnaky nazor na to ? neni si len ovplyvneny Vadimom ?

jasne ze je  Bavím sa skvele

podobne ako Jimi - Beatles poznam dost dobre, uznam im vsetko, ale nebavi ma z toho nic, nudi ma to, sam si take nikdy nepustam. Hendrixa k nim cpat je mimo, Betales bola masovka, dobovy Bekstritbojs, Hendrix je dodnes zivy hlavne ako instrumentalista a jeho prinos ku gitare a do gitarovej muziky je minimalne tak vyznamny, ako prinos Beatles do mainstremu.
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #110 kedy: 03. September , 2008, 12:24:00 »

jasne ze je  Bavím sa skvele

podobne ako Jimi - Beatles poznam dost dobre, uznam im vsetko, ale nebavi ma z toho nic, nudi ma to, sam si take nikdy nepustam. Hendrixa k nim cpat je mimo, Betales bola masovka, dobovy Bekstritbojs, Hendrix je dodnes zivy hlavne ako instrumentalista a jeho prinos ku gitare a do gitarovej muziky je minimalne tak vyznamny, ako prinos Beatles do mainstremu.

kua Rastis....jasne, ze mas pravdu...ale ked uz zacina byt dobra debata, tak prides a rozsudis to ha ha ha To sa robi?  ha ha ha
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #111 kedy: 03. September , 2008, 12:26:07 »

kua Rastis....jasne, ze mas pravdu...ale ked uz zacina byt dobra debata, tak prides a rozsudis to ha ha ha To sa robi?  ha ha ha

ale on robi aj naopak... je zla nudna debata kde vsetci suhlasia, a zrazu ju rozprudi  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #112 kedy: 03. September , 2008, 12:26:14 »

No hanbím sa..
Zaznamenané
Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #113 kedy: 03. September , 2008, 12:27:05 »

Vždy podľa mna vyhraje ten, kto má talent a veľa šťastia a ešte jednu vec...milionové songy....... proste vždy boli priekupnici..... Každý pozná Elvisa....ale ich vtedy bolo veľa Chuck Berry a podobne a vždy to tak bolo.....či už v 60tych, alebo napríklad Depeche Mode v 80tych. alebo Nirvana v 90tych.........ten kto vychytá výrazný štýl a urobí kopu chytľavého materiálu....
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #114 kedy: 03. September , 2008, 12:27:40 »

toto je muzika, nie bítĺs  Som frajer pravdepodobne podobné roky
No Beatles už 5 rokov existovali. A poznaš celu /aj ked nevelku/ tvorbu Doors? Až na par veci je to dost nuda.A live zaznam čo mam,no tažko to pozerat. Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #115 kedy: 03. September , 2008, 12:31:06 »

No Beatles už 5 rokov existovali. A poznaš celu /aj ked nevelku/ tvorbu Doors? Až na par veci je to dost nuda.A live zaznam čo mam,no tažko to pozerat. Na zdravie!

suhlas... tiez som videl jeden zaznam doors a bolo to strasne... nuda... snazili sa tam improvizovat ale nevedeli hrat tak to bolo strasne...  Bleee
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #116 kedy: 03. September , 2008, 12:31:12 »

kua, kto mi zas vymazal prispevok ? sak bol normalny a aj rasto nan reagoval.
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #117 kedy: 03. September , 2008, 12:32:34 »

majú veci ktoré su trochu ťažšie počúvateľne, ale myslím že táto k nim nepatrí  Na zdravie!
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #118 kedy: 03. September , 2008, 12:47:28 »

doors je nuda od a po zet.....ked rokec tak jerry lee lewis brutal fatal, a vseci cernosi co kedysi sedeli a dali sa na rokec ako napravny program  Bavím sa skvele...a elvis je kral Si píš!!!
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #119 kedy: 03. September , 2008, 12:58:22 »

No,možno boli aj ini geniovia ako bol Archimedes,Newton,Einstein. Len hold-nikto o nich nevie.  Asi tak nejako. :)
čo sem pletieš hrušky s jablkami?Huh!
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.