plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 04. September , 2007, 15:06:28 » |
|
Čo narobíš, niektoré skladby proste zľudovejú...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 05. September , 2007, 11:24:07 » |
|
Nahodou let it be aj yesterday su fajn... Yesterday ma dost dobru melodiu spevu...
newiem preco ked sa povie beatles...kazdeho napadne yesterday a pod...a skutocnost ze beatles je poriadna rockova kapela svojimy songami nikoho nezaujima...sgt peppers lonely hard club band...helter skelter...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 13. September , 2007, 16:48:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 13. September , 2007, 19:55:56 » |
|
tak na Beatles som vyrastal spolu s Queenom uz od svojich zhruba siestich rokov... potom samozrejme prisli Yes Genesis a ine progrockoviny ale beatles maju u mna vzdy osobitne miesto pretoze mi vonaju detstvom... no a k hudbe asi tolko ze napriklad taky George Harrison bol vyborny gitarista... mal skvely zvuk a napriklad take solo z Something by 100% metlakov nedokazalo ani zdaleka zahrat s takou naladou ako on... no a Lennona a McCartneyho ako skladatelov tiez velmi zeriem... aj ich solovky su dobre aspon tych zopar co poznam... len Lennon mi niekedy trochu liezol na nervy tym, ze bol taky dost rozdrapeny... ale inac vyborna skupina... podla mna by bez nich kopa dalsich kapiel nemala svoju dusu podobne ako by bez Hendrixa bola solova gitara sto rokov za opicami... howgh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 14. September , 2007, 21:13:34 » |
|
Skoda, ze nehraju tie najzaujimavejsie veci = odvtedy ked prestali koncertovat :-) a pre mna od albumu Revolver, aj ked predosle albumy tiez nie su zle...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 14. September , 2007, 22:41:53 » |
|
Backwords su z KOSIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vsak n :blush:ie
a co teraz??
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 15. September , 2007, 07:55:54 » |
|
jaj tak rad by som isiel na nich koncert...znami co bol mi howoril ze ma to taku atmosferu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 15. September , 2007, 09:33:55 » |
|
Aj v BA sme mali takuto Beatlesovku. Volali sa The Beatboys tusim. Svojho casu ich niekto celkom uspesne tlacil, dost sa vyskytovali aj v TV, tak 15 rokov dozadu. Potom sa premenovali na Kukuspit, vtedy u nich hral chvilu kamos. A potom neviem, co sa s nimi stalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 15. September , 2007, 10:20:45 » |
|
jaj tak rad by som isiel na nich koncert...znami co bol mi howoril ze ma to taku atmosferu
V BA su aj The Chrobaky, pacili sa mi. http://www.thechrobaky.sk/
|
|
« Posledná zmena: 15. September , 2007, 10:21:05 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 15. September , 2007, 11:20:33 » |
|
Aj v BA sme mali takuto Beatlesovku. Volali sa The Beatboys tusim. Svojho casu ich niekto celkom uspesne tlacil, dost sa vyskytovali aj v TV, tak 15 rokov dozadu. Potom sa premenovali na Kukuspit, vtedy u nich hral chvilu kamos. A potom neviem, co sa s nimi stalo.
Potom sli hrat do anglicka ... hrali dokonca par krat aj v Cavern Clube v Liverpoole ... niektori tam ostali, niektori sa vratili, jeden z nich robi pri nas v produkcnej spolocnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 03. Október , 2007, 10:49:01 » |
|
newiem preco ked sa povie beatles...kazdeho napadne yesterday a pod...a skutocnost ze beatles je poriadna rockova kapela svojimy songami nikoho nezaujima...sgt peppers lonely hard club band...helter skelter...
Day Tripper a vôbec albumy Abby road a Biely sú výborné
|
|
« Posledná zmena: 03. Október , 2007, 10:50:45 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 03. Október , 2007, 16:21:38 » |
|
nedavno som videl dokument o Beatles a som bol prekvapeny,ze to boli dost velki prasaci ..este pred tym,ako ich zobral Epstein,hrali niekde v nemecku alebo holandsku,uz sa nepamatam a tam vraj chodili do bordelov,drogovali...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 03. Október , 2007, 23:25:40 » |
|
Praveze v ich dobe to bol tvrdy rock and roll .. dnes je to pop.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 04. Október , 2007, 09:49:25 » |
|
nedavno som videl dokument o Beatles a som bol prekvapeny,ze to boli dost velki prasaci ..este pred tym,ako ich zobral Epstein,hrali niekde v nemecku alebo holandsku,uz sa nepamatam a tam vraj chodili do bordelov,drogovali... vsetci muzikanti su prasaci... brat bol raz hrat jeden kseft v holandsku s jednym celistom v protestantskom kostole, a ako tak cakali na vystupenie v sakristii tak si ten celista vyhonil na obrazok nejakeho protestantskeho episkopiusa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|