Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
18. November , 2024, 12:46:27
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Beatles  (Prečítané 56299 krát)
0 užívateľov a 30 Hostí prehliada túto tému.
plichto
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 04. September , 2007, 15:06:28 »

Čo narobíš, niektoré skladby proste zľudovejú...
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #46 kedy: 05. September , 2007, 11:24:07 »

Nahodou let it be aj yesterday su fajn... Yesterday ma dost dobru melodiu spevu...
newiem preco ked sa povie beatles...kazdeho napadne yesterday a pod...a skutocnost ze beatles je poriadna rockova  kapela svojimy songami nikoho nezaujima...sgt peppers lonely hard club band...helter skelter...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #47 kedy: 13. September , 2007, 16:48:30 »

a co poviete na ich dvojicky backwards...podla mna absolutne totozne hraju az na spevi...som z toho uz dobrych par hodin hotovi  Nechajte ma vydýchať Nechajte ma vydýchať Bravooo   www.thebackwards.sk
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #48 kedy: 13. September , 2007, 19:55:56 »

tak na Beatles som vyrastal spolu s Queenom uz od svojich zhruba siestich rokov... potom samozrejme prisli Yes Genesis a ine progrockoviny  Na zdravie! ale beatles maju u mna vzdy osobitne miesto pretoze mi vonaju detstvom... no a k hudbe asi tolko ze napriklad taky George Harrison bol vyborny gitarista... mal skvely zvuk a napriklad take solo z Something by 100% metlakov nedokazalo ani zdaleka zahrat s takou naladou ako on... no a Lennona a McCartneyho ako skladatelov tiez velmi zeriem... aj ich solovky su dobre aspon tych zopar co poznam... len Lennon mi niekedy trochu liezol na nervy tym, ze bol taky dost rozdrapeny... ale inac vyborna skupina... podla mna by bez nich kopa dalsich kapiel nemala svoju dusu podobne ako by bez Hendrixa bola solova gitara sto rokov za opicami... howgh  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #49 kedy: 14. September , 2007, 21:13:34 »

a co poviete na ich dvojicky backwards...podla mna absolutne totozne hraju az na spevi...som z toho uz dobrych par hodin hotovi  Nechajte ma vydýchať Nechajte ma vydýchať Bravooo   www.thebackwards.sk

Skoda, ze nehraju tie najzaujimavejsie veci = odvtedy ked prestali koncertovat :-) a pre mna od albumu Revolver, aj ked predosle albumy tiez nie su zle...

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #50 kedy: 14. September , 2007, 22:41:53 »

Backwords su z KOSIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vsak n  :blush:ie
a co teraz?? ha ha ha
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 15. September , 2007, 07:55:54 »

jaj tak rad by som isiel na nich koncert...znami co bol mi howoril ze ma to taku atmosferu
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #52 kedy: 15. September , 2007, 09:33:55 »

Aj v BA sme mali takuto Beatlesovku. Volali sa The Beatboys tusim. Svojho casu ich niekto celkom uspesne tlacil, dost sa vyskytovali aj v TV, tak 15 rokov dozadu. Potom sa premenovali na Kukuspit, vtedy u nich hral chvilu kamos. A potom neviem, co sa s nimi stalo.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #53 kedy: 15. September , 2007, 10:20:45 »

jaj tak rad by som isiel na nich koncert...znami co bol mi howoril ze ma to taku atmosferu
V BA su aj The Chrobaky, pacili sa mi.

http://www.thechrobaky.sk/
« Posledná zmena: 15. September , 2007, 10:21:05 od Martinlm » Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #54 kedy: 15. September , 2007, 11:20:33 »

Aj v BA sme mali takuto Beatlesovku. Volali sa The Beatboys tusim. Svojho casu ich niekto celkom uspesne tlacil, dost sa vyskytovali aj v TV, tak 15 rokov dozadu. Potom sa premenovali na Kukuspit, vtedy u nich hral chvilu kamos. A potom neviem, co sa s nimi stalo.
Potom sli hrat do anglicka ... hrali dokonca par krat aj v Cavern Clube v Liverpoole ... niektori tam ostali, niektori sa vratili, jeden z nich robi pri nas v produkcnej spolocnosti.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #55 kedy: 03. Október , 2007, 10:49:01 »

newiem preco ked sa povie beatles...kazdeho napadne yesterday a pod...a skutocnost ze beatles je poriadna rockova  kapela svojimy songami nikoho nezaujima...sgt peppers lonely hard club band...helter skelter...
Day Tripper a vôbec albumy Abby road a Biely sú výborné
« Posledná zmena: 03. Október , 2007, 10:50:45 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #56 kedy: 03. Október , 2007, 16:12:27 »

V BA su aj The Chrobaky, pacili sa mi.

http://www.thechrobaky.sk/
to co su za napady..horsie je uz len metallica revival ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #57 kedy: 03. Október , 2007, 16:21:38 »

nedavno som videl dokument o Beatles a som bol prekvapeny,ze to boli dost velki prasaci  :)..este pred tym,ako ich zobral Epstein,hrali niekde v nemecku alebo holandsku,uz sa nepamatam a tam vraj chodili do bordelov,drogovali... ha ha ha
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #58 kedy: 03. Október , 2007, 23:25:40 »

Praveze v ich dobe to bol tvrdy rock and roll .. dnes je to pop.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #59 kedy: 04. Október , 2007, 09:49:25 »

nedavno som videl dokument o Beatles a som bol prekvapeny,ze to boli dost velki prasaci  :)..este pred tym,ako ich zobral Epstein,hrali niekde v nemecku alebo holandsku,uz sa nepamatam a tam vraj chodili do bordelov,drogovali... ha ha ha

vsetci muzikanti su prasaci... brat bol raz hrat jeden kseft v holandsku s jednym celistom v protestantskom kostole, a ako tak cakali na vystupenie v sakristii tak si ten celista vyhonil na obrazok nejakeho protestantskeho episkopiusa...  ?§!.
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.