Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
19. Máj , 2012, 13:06:08
Strán: 1 ... 7 8 [9] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Marian Varga  (Prečítané 11840 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 3968

fap fap fap

« Odpoveď #120 kedy: 29. Január , 2012, 21:55:44 »

vsetko najlepsie :) inac pamatam si na jeden clanok z novin o vargovi a nadpis toho clanku bol "Nezmar"  Bavím sa skvele
Zaznamenané

jawa 21, co ine Huh!
rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3390

« Odpoveď #121 kedy: 29. Január , 2012, 21:56:32 »

niektory ludia maju az prilisnu potrebu ho fetisizovat, co zase tiez nechapem, naco je dobre
Zaznamenané

kubo63
stály hosť
Príspevkov: 1302

« Odpoveď #122 kedy: 29. Január , 2012, 22:56:50 »

niektory ludia maju az prilisnu potrebu ho fetisizovat, co zase tiez nechapem, naco je dobre

Nedal som to sem kvoli obsahu, ale ako info, ze Marian oslavuje.

Ja velmi Kusnierikove clanky nemam v oblube. On je na taku muziku orientovany, co mne nic nehovori. Stale vychvaluje nejake turbo electro indie alebo island.
Zaznamenané

Lasciate ogne speranza, voi ch'entrate
proghoper
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 12461

« Odpoveď #123 kedy: 29. Január , 2012, 23:37:14 »

Hlavne ked ani sam o to nestoji.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
killo
stály hosť
Príspevkov: 771

« Odpoveď #124 kedy: 29. Január , 2012, 23:44:58 »

Kusnierika nemusim...Marianovi vsetko najlepsie, Dnes som si pekne pri spomienke na jeho jubileum pustil Marian Varga and Collegium Musicum, co je moja najoblubenejsia doska od nich snad...vinsovanie treba ukoncit trapnym vtipom tak:

Viete kde sa narodil Marián? Vargentíne

A este by som kusnierikovsky dodal...ano..pri marianovej hudbe si spominame na mladost, ktora cez prizmu ruzovych okuliarov filtruje zazitky zle a my opat citime vonu dotyku jeho hudby ako poprvykrat...

Long live Marian Varga ! (a Keith Emerson a Rick Wakeman a Jon Lord a David Hasselhoff tiez)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Strán: 1 ... 7 8 [9] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 21 otázok.