Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 05:24:03
Strán: 1 [2] 3 4 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Delta audiophile 2496 ASIO  (Prečítané 32894 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
dave1979
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #15 kedy: 14. November , 2006, 14:44:17 »

mam nasledovny problem: mam zvukovku Audiophile 2496...a neviem ako je to najlepsie prepoit s gitarou a predzosikom....mam to zapojene tak ze repraky su v analog outs 1.2 a do analog ins 1 mam gitaru s predzosiku.....ked hram v programe GR2 je to vpoho ale ked zapnem Rec a idem nahravat tak nieco chrasti v reprakoch..tak neviem ci to nemam zle zapojene.....na co sluzia vyvody s karty-S/PDIF L,R?.....na to sa neda napojit gitara? som skusal a nesiel ziadny zvuk
Zaznamenané

Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 14. November , 2006, 15:23:45 »

dave1979 napísal:
Citácia
...na co sluzia vyvody s karty-S/PDIF L,R?.....na to sa neda napojit gitara? som skusal a nesiel ziadny zvuk

TERMINOLOGIA Si píš!!! Co su to vyvody Huh! Rozoznavame vstupy a vystupy Si píš!!! S/PDIF = Sony / Philips Digital InterFace, cize digitalny standard vyvynuty firmami Sony a Philips, cize ked digitalny, audio signal (co je gitara) to nevie.

dave1979 napísal:
Citácia
...ked hram v programe GR2 je to vpoho ale ked zapnem Rec a idem nahravat tak nieco chrasti v reprakoch...

Treba specifikovat, co znamena \"nieco chrasti\". Ake mas nastavene latencie ? Aku mas HW konfiguraciu ? Nakolko mas vytazeny procesor pri nahravani ?
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník

« Odpoveď #17 kedy: 14. November , 2006, 17:02:19 »

latenciu mam nastavenu na 2 ms/96000HZ........zatazenie procesora sa pohybuje 45-60% pri low res..pri high to ani nehra..mam procesor 2300+ sempron,512mb ram....ale podotykam ze mi tie repraky chrastia len pri Rec..ked len hram tak pohoda..ale nehra mi navac stereo gitara....ked nieco nahram a solujem dotoho tak je pocut len solo a rytmicku gitaru vobec ..neviem ci nieco nemam zle nastavene v setupu ku karte...pouzivam asio driveri origos ku karte
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 14. November , 2006, 17:30:12 »

dave1979 napísal:
Citácia
latenciu mam nastavenu na 2 ms/96000HZ...

Zrus to Si píš!!! Latenciu nerozoznas ani pri 5 ms. 96000Hz nepouzivaju ani profici, co tocia Dream Theater. To sa vyuzije mozno pri nahravani symfonaku. Nastav tam kludne 44,1 kilo. Samozrejme ze pri obycajnom monitorovani vstupu su mensie HW naroky, ako pri recordingu.
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 27. November , 2006, 14:05:25 »

no toto uz je ok...bolo to zlou instalaciou GR2...aj tou latenciou.....ale ziztil som dalsi nedostatok: ked napriklad len pocuvam mp3 a pracuje disk-napriklad ked scanujem antivyrom a pritom pocuvam tak sa zas prenasa do zvuku nejake praskanie mierne:(
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 27. November , 2006, 14:15:58 »

Mas M-Audio a pocujes hrabat v reprakoch disk ? Alebo mas lupance vo zvuku, ked Ti intenzivnejsie zabera HW ?
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 27. November , 2006, 14:22:09 »

to prve:) .....do druhe som uz vyriesil a pochopil;)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 27. November , 2006, 14:30:34 »

Nemalo by to byt bordel. M-Audio prave nie je Sound Blaster, ani Audigy - musi to byt ticho. Skus poprehadzovat karty do inych PCI slotov - skus to spravit tak, nech je zvukovka najdalej od vetraciku na grafike, zdroja... ...  Ja uz som mal v kompe uz 3 rozne M-Audia a vsetky ultra tiche a to mam uplne bezny, nijak zvlast vyladeny komp. Aky mas presne chipset ? Aku dosku ?
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 27. November , 2006, 14:43:04 »

mam dosku AsRock 8k....neviem aky cipset....ale co ma zarazilo na tej karte bolo ze ma na plosaku 2 vyrezi na pci-co ma nato len jednu prepasku..neviem ci je viac druhov pci,ale dal som ju tam..hned prvy pci ad Agp...no asi som to mal dat zapoit odbornikovy..sa tomu tez cudujem M-audio a blbne to...neviem ci by nepomohlo aj reinstall win....bo stary ovladac doskovej mi nejde uplne odinstalovat,ale som ju zakazal takze to by malo by asi jedno
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 27. November , 2006, 15:02:46 »

AsRock je dost zle. Su to lacnaky od Asus. Mame v robote na tom postavenych 5 kompov a 3 dosky sme uz reklamovali, jednu z nich dokonca 2x po sebe. .. No nic to.

Posatahuj od vyrobcu dosky vsetky update biosu, vsetky drivery k chipsetu. Ak mas Sempron, tak budes mat VIA alebo NVidia chipset, to si nejako zisti (SiSoftSandra). Zapezpec cerstvu instalaciu wins, prehod zvukovku do ineho PCI, prehod disk do ineho IDE (mas IDE, nie ?). Zatial tolko, momentalne ma viac nenapadne.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #25 kedy: 27. November , 2006, 15:32:10 »

A co novy poriadnejsi zdroj?
Zaznamenané

dave1979
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 11. December , 2006, 21:46:11 »

preinstaloval som win...skusal som dat kartu do inych pci slotov a stale to iste..mal som pc v servise-povedali ze je to ok ze tam nepocuju hrabat disk:laugh:-ty mi asi nepomozu...nevim co mam robyt stym..co ked je vadna zvukovka?....to by ani pc nenaslo novy hardwer nie keby bola vadna??
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 11. December , 2006, 22:14:13 »

No to je takto tazko riesit na dialku. Osobne by som chybu hladal skorej v doske AsRock, s ktorymi sme mali a stale mame v robote dost problemov, ako u zvukovky M-Audio, ktore vacsinou vsetkym vcetne mna funguju seriozne. Vsak sa s niekym dohodnia nahod ju do ineho kompu, ci problem bude aj tam. Ja mam momentalne v kompe 2 zvukovky M-Audio a 1 Sound Blaster, doska MSI, chipset Intel a vsetko ide ako hodinky (cudoval by som sa, keby nie...)

Prodpokladam, ze veci ako pomenit umiestnenie v PCI slotoch, prehodit HDD na ine IDE a pod. si uz poskusal...
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník

« Odpoveď #28 kedy: 12. December , 2006, 16:05:07 »

hej toto vsetko som uz skusal....dnes som volal do tej firmy v BA kde som si ju nechal poslat na dobierku.....a pytal som sa co a ako-kde by mohla byt chyba...oni ze aby som este skusil nejaky iny lepsi zdroj ako to tu uz  spominal martinlm..a ked ani to nepomoze nech im tam odnesem tu kartu naspet a ked to bude blbnut aj im..ze mi ju vymenia za novu
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 12. December , 2006, 16:12:35 »

dave1979 - odkial si ? Ak z BA, mohli by sme na to kuknut...
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.