....
raz som Grexu videl na Vrbovský vetroch keď sa votrel na konci vystúpenia k Valihorovi a Griglákovi a myslel som si že ho nechápem a som z jeho štýlu jednoducho mimo....dal som tomu čas a nič som nepísal....ale po včerajšku na jednej akcii kde akože brutálne tvrdý rockec prezentoval napolovicu plešatý a šedivý dedko v basketbalovom tričku takmer pokolená s ťažkou pózou a s úsmevom pedofila bolo mi z toho na
to sa nedalo, každá pesnička bola neuveriteľne dlhá o pogovanie sa pokúšalo 5 a pól človeka hoci pred ním na polemic sa aktívne bavilo asi 200 ľudí....absolútne zabil pesničkou Ovce moje ovce z ktorej bola asi 20 minutová koncertná verzia s asi 10 minutovým neúspešným pokusom o interakciu s obecenstvom....neviem videl som už kadečo, ale hlavne amatérov ktorý to absolútne zabili, ale od tohto hrubšie zrno som ešte nezažil....
....k hudobníkom, Tí boli fajn, niekedy je ťažké byť legionárom, ale ak by to nezobrali, zobral by to niekto iný....
...to uz je asi iba fakt o tom, ze co sa komu paci, ved o com inom by to uz len aj mohlo byt, ze ano
...lebo pred ...uz ani neviem, cca 10 az 15 rokmi, to je jedno, som v miestnom celkom velkom dnes uz nefungujucom podniku, prerobenej starej tehelni, zazil grexabat, presne ako popisujes hinto tricko, vyciveny, neokresany, vulgarno trapny atd...lenze ja som si to brutalne uzil, v tom case tam uz nikto nechodil takze v obecenstve bolo realne 15ludi na obrovitansku halu a Greksa isiel fest na plno, pohybovo aj hlasovo aj zapajal ludi ako by ich tam bolo 15tisic v publiku a nie iba 15, no proste parada...do vtedy som ho vnimal len v Demikate a tie ostatne veci pre mna nejak nevyrazne paradajky a papriky a neviem co, som nebral a asi ani neberiem do uvahy, ale netusil som co dokaze na javisku, no po tom koncerte som ho povedzme zacal respektovat, na javisku je mi ten typek fest simpaticky.......inak Garde som si klikol na Tvoj odkaz mkmb a pozeram, ze s vami hrava Cico, som si s nim obcas zahral a viem, ze teraz niekde hrava, ale nevedel som, ze Ty
.....ho pozdrav