Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
19. Máj , 2012, 13:22:46
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Milan Číž  (Prečítané 7594 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

guitman

« kedy: 02. Júl , 2004, 06:49:09 »

Nepoznám ani osobne, zatiaľ z počutia. Ale z gitarárov ktorých poznám ma jediný školu/Roberto-Venn School Of Luthiery, Phoenix, Arizona, USA na to ako sa robia gitary, takže predpokladám, že je majster vo fachu a ako som videl na fotkách robí pekné kusy http://www.mcguitars.euweb.cz/.Takže ak ho niekto pozná bližšie alebo skôr jeho nástroje má možnosť sa vyjadriť sa.
« Posledná zmena: 19. Marec , 2007, 16:16:41 od Martinlm » Zaznamenané

tatko fóra
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 5660

guitarist

« Odpoveď #1 kedy: 05. Júl , 2004, 02:20:59 »

Videl som 2 nástroje - basy, jeden pre basáka z Anticage a jeden pre Jura Mokrého a sú dobré - vyzerajú dobre, aj dobre hrajú, ale sú to fakt kópie - aj zvukovo, aj vzhžadovo. A keď si človek pozrie cenu za modely, tak je to slušná cena(oproti zahraničným značkovým kusom, ktoré sú porovnatežné vybavením)za dobrý nástroj s kvalitným materiálom, snímačmi, mechanikou a elektrikou. To som sa snažil vysvetliť aj u Miloša Klasa.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 5660

guitarist

« Odpoveď #2 kedy: 05. Júl , 2004, 11:12:49 »

Inak na stránke má cenník, tak si môžete pozrieť čo a za kožko. Napr. elektrické gitary: http://www.mcguitars.euweb.cz/doc/nast6/cennikel.html
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 05. Júl , 2004, 13:25:51 »

tochto chlapika poznam cez stranku henry totha. robil mu scalopedku. inak robil aj toporovi a griglakovi...
Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 743

spanilá deva

« Odpoveď #4 kedy: 10. September , 2004, 13:11:07 »

Moja kolegynka z kapely ma od neho robenu gitaru, a stale ma s nou nejake problemy. Najprv bol problem s elektrikou, to uz je v pohode. Potom sa jej zacal ohybat krk(drevo nebolo asi poriadne presusene), Mil;an to dal doporiadku, ale uz to zase zacina a to je len par mesiacov dozadu, co to dala robit. Takze ma vkuse problemy s ladenim. Ale inac ma ta gitara strasne dobry zvuk. Je to strakac. Na tej jeho stranke mozete tu gitaru aj vidiet(aj s gitaristkou)...Ine gitary od neho nepoznam a verim, ze to bol ojedinely pripad. Henry si ho pochvaluje.
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3100

« Odpoveď #5 kedy: 12. September , 2004, 19:25:13 »

ktoze je tvoja kolegyna? zeby z Margot slecna Sutkova?
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva

« Odpoveď #6 kedy: 13. September , 2004, 12:55:09 »

No, to je ona. Ina tam tusim ani nie je...
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #7 kedy: 13. September , 2004, 15:40:00 »

asi dva krat sme sa stretli - nahodou na Francuzkej piesni. Ja som kedysi hraval s Martinom G, ktory mal potom do cinenia s orchestrom andante. Sotva si ma budes pamatat :)
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva

« Odpoveď #8 kedy: 13. September , 2004, 23:57:32 »

Mozno by som si ta pamatala, kebyze viem, kto je ten Martin G.On hral v orchestri na gitare? To uz muselo byt dost davno, lebo posledne 2 roky sme boli uz len v takom malom, v podstate, kapelovom zlozeni. Inac teraz budeme hrat v nedelu na Hlavnom namesti v BA, tak mozes dojst kuknut a pripomenut sa.xi.
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #9 kedy: 14. September , 2004, 10:05:02 »

Martin Gyimesi - on spieval Queen a vyhral niekedy pred 3-4 rokmi Francuzku piesen. Myslim ze to bol rok po tom co vyhrala Andrea. Priamo s Margot nehral, ale nejaky ten rok fungoval v Andate az pokial sa nezbalil a nevypadol - nakolko argumentoval tym ze sa nezhodol som Zigom. ale to len tak pomimo.. asi raz sme si podali ruky a to bolo vsetko. Ak budem nedelu v BA, tak pridem.. budem asi potrebovat ""stage pass"" nakolko ste take slavne a obletovane Žmurk
Zaznamenané

katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva

« Odpoveď #10 kedy: 15. September , 2004, 22:28:06 »

Aha, Gymesi. No, on chodil na spev do Art Beatu, nie do Andante. Ale ja vlastne ani neviem a v podstate to je jedno...
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #11 kedy: 15. September , 2004, 22:40:12 »

teraz je to uz urcite jedno.. on sa skor poznal s Andreou, aspon predpokladam. pridem sa na Vas pozriet ako budete hrat, potom mozeme pokvakat o muzike a tak.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3110

« Odpoveď #12 kedy: 16. November , 2004, 19:54:41 »

jeej. ty si nam asi hrala na 40. vyroci skoly. andrea je moja spoluziacka. v podstate...z vedlajsej triedy. boli ste vyborne:)
Zaznamenané

katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva

« Odpoveď #13 kedy: 27. November , 2004, 02:36:15 »

Jezis, to uz bolo, ale strasne davno. Tak mozno 4 roky, ak sa nemylim. A mali ste tam vtedy tusim nejake levicata, ci co...Takze Metodka?
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3110

« Odpoveď #14 kedy: 27. November , 2004, 20:28:47 »

ano metodka. sedel som v druhom rade:)
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.118 sekund, 22 otázok.