guitman
otec
miestny štamgast

Príspevkov: 1987
guitman
|
 |
« kedy: 02. Júl , 2004, 06:49:09 » |
|
Nepoznám ani osobne, zatiaľ z počutia. Ale z gitarárov ktorých poznám ma jediný školu/ Roberto-Venn School Of Luthiery, Phoenix, Arizona, USA na to ako sa robia gitary, takže predpokladám, že je majster vo fachu a ako som videl na fotkách robí pekné kusy http://www.mcguitars.euweb.cz/.Takže ak ho niekto pozná bližšie alebo skôr jeho nástroje má možnosť sa vyjadriť sa.
|
|
|
|
« Posledná zmena: 19. Marec , 2007, 16:16:41 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 5660
guitarist
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 05. Júl , 2004, 02:20:59 » |
|
Videl som 2 nástroje - basy, jeden pre basáka z Anticage a jeden pre Jura Mokrého a sú dobré - vyzerajú dobre, aj dobre hrajú, ale sú to fakt kópie - aj zvukovo, aj vzhžadovo. A keď si človek pozrie cenu za modely, tak je to slušná cena(oproti zahraničným značkovým kusom, ktoré sú porovnatežné vybavením)za dobrý nástroj s kvalitným materiálom, snímačmi, mechanikou a elektrikou. To som sa snažil vysvetliť aj u Miloša Klasa.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
|
Hosť
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: 05. Júl , 2004, 13:25:51 » |
|
tochto chlapika poznam cez stranku henry totha. robil mu scalopedku. inak robil aj toporovi a griglakovi...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník

Príspevkov: 743
spanilá deva
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 10. September , 2004, 13:11:07 » |
|
Moja kolegynka z kapely ma od neho robenu gitaru, a stale ma s nou nejake problemy. Najprv bol problem s elektrikou, to uz je v pohode. Potom sa jej zacal ohybat krk(drevo nebolo asi poriadne presusene), Mil;an to dal doporiadku, ale uz to zase zacina a to je len par mesiacov dozadu, co to dala robit. Takze ma vkuse problemy s ladenim. Ale inac ma ta gitara strasne dobry zvuk. Je to strakac. Na tej jeho stranke mozete tu gitaru aj vidiet(aj s gitaristkou)...Ine gitary od neho nepoznam a verim, ze to bol ojedinely pripad. Henry si ho pochvaluje.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 3100
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 12. September , 2004, 19:25:13 » |
|
ktoze je tvoja kolegyna? zeby z Margot slecna Sutkova?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 13. September , 2004, 12:55:09 » |
|
No, to je ona. Ina tam tusim ani nie je...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku

|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 13. September , 2004, 15:40:00 » |
|
asi dva krat sme sa stretli - nahodou na Francuzkej piesni. Ja som kedysi hraval s Martinom G, ktory mal potom do cinenia s orchestrom andante. Sotva si ma budes pamatat 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 13. September , 2004, 23:57:32 » |
|
Mozno by som si ta pamatala, kebyze viem, kto je ten Martin G.On hral v orchestri na gitare? To uz muselo byt dost davno, lebo posledne 2 roky sme boli uz len v takom malom, v podstate, kapelovom zlozeni. Inac teraz budeme hrat v nedelu na Hlavnom namesti v BA, tak mozes dojst kuknut a pripomenut sa.xi.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku

|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 14. September , 2004, 10:05:02 » |
|
Martin Gyimesi - on spieval Queen a vyhral niekedy pred 3-4 rokmi Francuzku piesen. Myslim ze to bol rok po tom co vyhrala Andrea. Priamo s Margot nehral, ale nejaky ten rok fungoval v Andate az pokial sa nezbalil a nevypadol - nakolko argumentoval tym ze sa nezhodol som Zigom. ale to len tak pomimo.. asi raz sme si podali ruky a to bolo vsetko. Ak budem nedelu v BA, tak pridem.. budem asi potrebovat ""stage pass"" nakolko ste take slavne a obletovane 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: 15. September , 2004, 22:28:06 » |
|
Aha, Gymesi. No, on chodil na spev do Art Beatu, nie do Andante. Ale ja vlastne ani neviem a v podstate to je jedno...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku

|
 |
« Odpoveď #11 kedy: 15. September , 2004, 22:40:12 » |
|
teraz je to uz urcite jedno.. on sa skor poznal s Andreou, aspon predpokladam. pridem sa na Vas pozriet ako budete hrat, potom mozeme pokvakat o muzike a tak.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 3110
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: 16. November , 2004, 19:54:41 » |
|
jeej. ty si nam asi hrala na 40. vyroci skoly. andrea je moja spoluziacka. v podstate...z vedlajsej triedy. boli ste vyborne:)
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: 27. November , 2004, 02:36:15 » |
|
Jezis, to uz bolo, ale strasne davno. Tak mozno 4 roky, ak sa nemylim. A mali ste tam vtedy tusim nejake levicata, ci co...Takze Metodka?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP