Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 21. Február , 2008, 22:46:51 » |
|
zdravicko, nemate niekto skoly od Gambaleho ? rad by som ich zhliadol. dakovala. pripadne cokolvek dobre co sa tyka sweepu ? ..... PS: a viem ze existuje google Marrtin si kúpil jeho školu. Napíš mu PM.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 22. Február , 2008, 14:41:48 » |
|
no jo, ale mám tri jeho knižky aj s cd
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 02. Marec , 2008, 17:53:57 » |
|
mam doma na VHS gitarovu skolu Griglaka (pre zaciatocnikou nic tam neni zlozitejsie )a Topora z Tublatanky ( tam su aj tasie kusky ale hlavne co sa tika tappingu )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 02. Marec , 2008, 18:15:07 » |
|
teraz vam dam ukazku mojho dobreho kamarata jana.. http://www.mkmb.sk/u/srnac/#details ..nepdla vam sanka??? ...asi nie..ale vsetko co sa naucil ..sa naucil z instruktaznik videi roberta forda...ma slusny ton..technika sice zaostava ale ma celkom dobre vibrato..pred nim klobuk dole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 17. September , 2008, 09:32:42 » |
|
Zdravim, nemate niekto pdf k videu "Don Mock - Jazz Guitar Rhythm Chops" ? Kupil som si DVD a stratil som booklet Lebo ked tam riesi tie zlozitejsie akordy rad by som to videl na papieri. diiik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
martin111111
nováčik
Príspevkov: 40
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 21. Júl , 2009, 10:11:02 » |
|
Akurat som vygooglil jednu zaujimavu stranku. Zozbieravaju sa na nej gitarove lessony z youtube . Mne osobne to pride ako celkom dobry napad, lebo ked si chcem pozret na youtube nejaky lesson tak mi to zabere cas sa preklikat a pohladat. Tu to vyzera byt nakope a usporiadane podla autorov. Pravdepodobne to je nejaka new stranka, ale pravidelene tam pribudaju nove lessony. tak tu to je. vola sa to ze JamZONE. http://jamzone.ic.cz/ . Takze kto chce, tak prijemne sledovanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vexonales
nováčik
Príspevkov: 40
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 21. August , 2009, 10:53:39 » |
|
Ultimate Beginner Series - Rock Guitar With Nick Nolan túto školu nemáte niekto?? alebo neviete kde ju stiahnem?? hľadaľ som a nič nikde
|
|
|
Zaznamenané
|
Yamaha RGX 121z Peavey Valveking 100 W Head Kustom 4x12 box A
|
|
|
marowak
Hosť
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 21. August , 2009, 11:43:33 » |
|
Akurat som vygooglil jednu zaujimavu stranku. Zozbieravaju sa na nej gitarove lessony z youtube . Mne osobne to pride ako celkom dobry napad, lebo ked si chcem pozret na youtube nejaky lesson tak mi to zabere cas sa preklikat a pohladat. Tu to vyzera byt nakope a usporiadane podla autorov. Pravdepodobne to je nejaka new stranka, ale pravidelene tam pribudaju nove lessony. tak tu to je. vola sa to ze JamZONE. http://jamzone.ic.cz/ . Takze kto chce, tak prijemne sledovanie Neviem co si mam mysliet o adminovi tych stranok - jamzone. Myslienka nie je zla, ale: Bud nie je Slovak, alebo chybal v skole na slovencine. V uvodnych 3 vetach 3 hrube chyby, dalej som radsej necital. Myslim si, ze ked da niekto nieco "on-air", tak by to malo mat urcitu stabnu kulturu a hlavne by to malo byt jazykovo spravne. Samozrejme, ina vec je kec forum...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 01. Január , 2010, 14:23:10 » |
|
Akurát som si objednal Gitarovú školu 1,2 od Pala Chodelku tak uvidíme čoto je zač
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 07. Január , 2010, 18:20:55 » |
|
Nepoznáte nejaku školu ktorá je zameraná najma na Tapping?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 07. Január , 2010, 18:23:58 » |
|
Nepoznáte nejaku školu ktorá je zameraná najma na Tapping? Steve Vai - Building the church.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 07. Január , 2010, 18:31:31 » |
|
Steve Vai - Building the church. To je škola alebo skladba?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 07. Január , 2010, 18:37:10 » |
|
To je škola alebo skladba? Skladba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 07. Január , 2010, 18:52:03 » |
|
hej ako píše Branko, ale lepšie je sa učiť konkrétne veci ako dáke psuedo výmysly gitaristov, ktorý spravia dáku školu, aby na nej zarobili a ani sami nevedia, čo tam vlastne vysvetľujú, alebo iba preto, že aj ten bradatý spravil tak aj ja musím .
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 07. Január , 2010, 19:02:17 » |
|
hej ako píše Branko, ale lepšie je sa učiť konkrétne veci ako dáke psuedo výmysly gitaristov, ktorý spravia dáku školu, aby na nej zarobili a ani sami nevedia, čo tam vlastne vysvetľujú, alebo iba preto, že aj ten bradatý spravil tak aj ja musím . Hmm... velmi, ale velmi subjektivne. Videl som mnozstvo ozaj kvalitnych videoskol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|