Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
19. Máj , 2012, 13:26:44
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kamil Greben  (Prečítané 11178 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 14. Január , 2010, 16:33:47 »

ja mam gitaru od igora kellera co je tiez uznavany gitarorobic  Bavím sa skvele a ta gitara je super, ale zas by som to nestaval na nejake miesto ze to je lepsie alebo horsie ako poriadna znackova gitara
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 3968

fap fap fap

« Odpoveď #76 kedy: 14. Január , 2010, 16:53:46 »

je to jedno,pokial to neni poleno a hrá to...všetko ostatné je pseudoefekt Na zdravie!

asi tak  Na zdravie!
Zaznamenané

jawa 21, co ine Huh!
MaRock
nováčik
*
Príspevkov: 61

« Odpoveď #77 kedy: 14. Január , 2010, 20:04:33 »

je to jedno,pokial to neni poleno a hrá to...všetko ostatné je pseudoefekt Na zdravie!

tak je pravda, ze pri mojom studentskom poste sa mi do ruk moc dobrych gitar nedostalo  :) takze az tak velmi to posudit neviem, ale kazdopadne kamil robi velmi fajn gitary...tot vsio, co som chcel k tejto teme :)
Zaznamenané

KEEP ON ROCKIN´ IN THE FREE WORLD
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #78 kedy: 30. Január , 2010, 09:01:28 »

treba si na KGB zahrat s kapelou a porovnat z roznymi standardmi a vtedy sa ukaze ako sa presadi zvukovo ta ci ona apotom budete prekvapeny o co ide Kamilovy.
Zaznamenané
KubBasak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

« Odpoveď #79 kedy: 05. Marec , 2012, 22:04:26 »

Zdravíčko Smekám klobúk pred Kamilom, je to skutočný majster. Veľký experimentátor o čom svedčí aj výber driev. Vedľa klasiky 3J (jelša, jaseň, javor) používa orech (vlašský!), čerešňu, hrušku... či exotické dreviny, ktoré na gitarách iných výrobcov často neuvidíme. Plus originálne tvary robia z každého kusu ozaj ojedinelý výrobok.
Jediné čo mi je sympatické menej je aktívna elektronika a keramické snímače, ale zas chápem, že k tomuto konceptu sa to hodí a moderné basy by s AlNiCo snímačmi v pasíve nehrali tak ako by mali  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 21 otázok.