kubriel
|
|
« kedy: 21. Júl , 2004, 22:59:53 » |
|
mam dva HB SBS a zacali trochu piskat.. trochu viac, ale nie velmi, vadi mi to.. mam ich zaliat? alebo uz zaliate su? alebo neviete, co s nimi? este som ich nemal rozobrate... poradte rychlo.. 30 ma caka velky koncert, ak mi to tam bude piskat, tak asi zomriem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. Júl , 2004, 05:32:43 » |
|
Kubo máš tuším otvorené HB a tie sa nezalievajú teda aspoň o tom neviem.To Ti akože z ničoho nič začali pískať predtým si sa nesťažoval.Ja mám otvorené a pískajú iba keď chcem.V 1.rade by si mal kontaktovať výrobcu a sú to teda SBS.Neviem čo Ti mám iné poradiť.Rastis má s tým skúsenosti a čosi aj popísal http://rastopeteraj.sk/zalievanie.htmNaposledy upravil rastis, : 04.08.2006 o 13:30
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 22. Júl , 2004, 08:20:00 » |
|
ja som postrehol ze kobylkovy humbucker je nachylny na parazitny brum - co je podivne pretoze brumiet by nemal. Tak som vyskusal viacere kable a zistil som, ze zalezi ako sa postavim. Nezalezi ci som pred zosikom alebo nie, u mna v izbe je to v pohode ale asi v silnejsom magnetickom poli to snima aj to co nema. Pan Slapak je prave na dovolenke tak potom to budem nejak konzultovat.. tot moj postreh
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 22. Júl , 2004, 11:14:50 » |
|
to piskanie sa nachadzalo zatial len medzi vyhulenimi 100w lampacmi a 200w basovom zosiku.. ale doma je to v poho, no, ked tomu pribijem, tak tiez piska...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. Júl , 2004, 11:34:08 » |
|
este som sa nestretol s tym, ze by snimace zacali pri hre z nicoho nic piskat. skus dat niekomu pozriet zapojenie elektriky v gitare. z vlastnej skusenosti viem, ze snimace osadene na Epiphonoch-LesPaul mi piskali vzdy. ale tie snimace boli take uz od vyroby.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. Júl , 2004, 11:39:16 » |
|
nie pri hre, ale ked je daka pasaz, ked nehram, taka sekundova, tak zacnu... ale to len v skusobni... ak mi to bude piskat na koncerte, tak asi zomriem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. Júl , 2004, 14:52:14 » |
|
Uzitocny grif live gitaristu je, ked nehras, stiahni potak alebo vypni skreslenie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. Júl , 2004, 15:35:05 » |
|
Tento grif je najlepsie riesenie pri vacsom skresleni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. Júl , 2004, 16:55:24 » |
|
a ked nehram len sekundu? a potom hram polsekundy a zase nic? vypunat a zaipnat? sak mi z toho prepne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. Júl , 2004, 20:26:11 » |
|
aj to sa musis naucit, a neprepne ti.. neboj
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Gunner
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. Júl , 2004, 20:47:48 » |
|
Hmmm... je to tak gitaristi sa musia veru naucit vela veci, to by jeden neveril...
|
|
|
Zaznamenané
|
Keep rockin´
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 28. Júl , 2004, 12:47:25 » |
|
ked stojis pred vypecenym aparatom a gitara ti piska a chytis vsetky struny - prestane to?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 15. August , 2004, 09:31:50 » |
|
nie, to nepiskaju struny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 15. August , 2004, 10:30:29 » |
|
vsetko o zalievani najdes na rastisovej stranke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 03. September , 2004, 10:42:56 » |
|
uz mam lepsi aparatik, ktori moze byt aj nahlas... a nepiska to.. ale aspon ta vezba na struny je, to je super sranda!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|