iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 02. Október , 2006, 23:42:06 » |
|
tiez som pocul take famy, ze to hra ako van halen zo zivakov
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 04. Október , 2006, 11:32:02 » |
|
dobre to vyzera ako ferrai a trabant vedla seba :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 27. Október , 2007, 23:09:56 » |
|
ako spravny don quijote a pivnicabo, som sa dopracoval k tomuto.. spravne stary hnily "aluminium panel" z 1972, zvuk na posratie - skoncil som s hladanim.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 27. Október , 2007, 23:28:14 » |
|
Congrat .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 28. Október , 2007, 00:04:45 » |
|
gratulujem Robko, hadam si nasiel to co si hladal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 28. Október , 2007, 02:22:46 » |
|
skoncil som s hladanim.
No som zvedavy na ako dlho.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 28. Október , 2007, 22:00:04 » |
|
to Roberto:
to sa zas prejdem raz pod tvojim oknom aby som zistil ze ako ti to hra :D ja len ze sme susedia :D bye
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. Október , 2007, 09:10:47 » |
|
to Roberto:
to sa zas prejdem raz pod tvojim oknom aby som zistil ze ako ti to hra :D ja len ze sme susedia :D bye
vidis, ani neviem. akurat toto uz nieje na doma. Zvykol som dost vypekat, pri plexine by ma susedia asi nechali kdesi zmarnit.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 29. Október , 2007, 09:33:13 » |
|
pri plexine by ma susedia asi nechali kdesi zmarnit.
a preco ich nezmarnis ty? vypecenou plexinou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 29. Október , 2007, 09:45:22 » |
|
ako spravny don quijote a pivnicabo, som sa dopracoval k tomuto.. spravne stary hnily "aluminium panel" z 1972, zvuk na posratie - skoncil som s hladanim. konečne maš normalny aparat ako ja...nemaš tam nič povymienane...trafa a pod... ??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kovrom
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 30. Október , 2007, 11:41:42 » |
|
Milujem tieto ampy....Ja moj tiež nemôžem v byte kaliť.. :-) ..a som zvedavý na Joeho SLP-1959..to už je vražda...
|
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 07. December , 2007, 21:19:40 » |
|
A co si spravil s tym predoslim radiom zobral si ho kolega z kapely, takze presunulo sa o 2 metre nalavo v skusobni. Denne nanho pozeram
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 24. Apríl , 2008, 23:05:40 » |
|
Robovi este raz blahozelam k Plexine - az teraz sa jej v podstate dockal. Po upraveni biasu (mal prilis silny) sa totiz zvuk podstatne zlepsil, ziskal na transparentnosti a attacku, menej sa zlieva v basoch a ubudlo dost nekonkretneho gainu, ked bol prilis vytoceny. Sam som bol milo prekvapeny, ako to teraz hra s Mullard lampami v preampe a Teslami EL34 na konci a to som zatial skusal narychlo len na nejakej lacnej anonymnej kopii Stratu. Jeden z naj aparatov, aky som mal moznost skusat. S mojou bednou to teraz hra presne ako som zvyknuty a ako ocakavam, ze bude hrat Marshall zo zaciatku 70tych rokov. Fakt ako na starych nahravkach z tej ery. Paradoxne sa k nemu viac hodia stare "hiwattacke" Fane repraky ako nove Celestiony.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 26. Apríl , 2008, 13:33:59 » |
|
Kto ti upravil bias? Kolko tam bolo a kolko tam je teraz ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|