johnzo
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 12. Marec , 2009, 21:18:44 » |
|
a zdá sa to len mne, alebo ten box má hovadsky hrubé steny? tipujem na dobré 3-4 cm. to asi nebude sranda prenášať
|
|
« Posledná zmena: 12. Marec , 2009, 21:19:27 od johnzo »
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 12. Marec , 2009, 22:02:16 » |
|
a zdá sa to len mne, alebo ten box má hovadsky hrubé steny? tipujem na dobré 3-4 cm. to asi nebude sranda prenášať to je len "vnutorny ram" tak spraveny, v tomto prispevku roberto spomina, ze steny su z 18mm preglejky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 13. Marec , 2009, 08:18:21 » |
|
druhy aparat nieje moj, ale kolegu javanna. je to jmp rocnik 1977, posledny zo 4 dier nez presli na jcm800. oskusal som ho, hra paradoxne makksie ako moja 1972. Pochopitelne, bytove pomery nedovolia to odpalit naplno
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 07. Jún , 2009, 12:24:34 » |
|
posledny update v gitarovom rigu. 1972 Marshall 50 watt, OCD verzia 4, THD hotplate a 4x12 box od MisaKola. Hlasitost je stiahnuta na -16db, takze je to asi ako hlasna telka. Aspon tak sa mi to javilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 07. Jún , 2009, 12:28:57 » |
|
skvele robo! aj ked pre mna asi najhorsia kombinacia , tebe to hra perfektne!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 07. Jún , 2009, 12:37:49 » |
|
aj ked pre mna asi najhorsia kombinacia , tebe to hra perfektne! Hiwatt je este horsia.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 07. Jún , 2009, 13:19:10 » |
|
este je ta miestnost dost prazdna treba tam nanosit varice
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 07. Jún , 2009, 14:22:59 » |
|
skvele robo! aj ked pre mna asi najhorsia kombinacia , tebe to hra perfektne! dik, ked je ten aparat vytoceny tak sa nanho dobre hra. prijemne taha do spatnej vazby. akurat smodchat na tom nejde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 07. Jún , 2009, 14:36:15 » |
|
ten marshall co mas je brutal dobry...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 09. Jún , 2009, 12:57:08 » |
|
fajny zvuk... ake mas citlive repro? lebo ja ked som moju plexi skusal na vintage30 tak mi usi krvacali uz na 3/4tine... vintage 30 maju 97 alebo 100db neviem presne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 09. Jún , 2009, 13:14:16 » |
|
lebo ja ked som moju plexi skusal na vintage30 tak mi usi krvacali uz na 3/4tine
Ale no. Netreba byt taky citlivy.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 09. Jún , 2009, 13:21:55 » |
|
G12H-30 maju rovnaku citlivost ako V30, akurat nemaju tak ubliakany charakter.. zatial mi nic nekrvaca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 21. Február , 2012, 10:57:29 » |
|
downscaloval som aparaty na skromnu zostavu. voxik & marshall do 1x12 - hluku a hluku.
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 21. Február , 2012, 11:02:09 » |
|
pekni epiflon
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 21. Február , 2012, 11:05:12 » |
|
Starnes uz, za chvilu si kupis 5w Marshall, tieto predas a budes hrat blues.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|