damiandch
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 12. Jún , 2007, 22:01:53 » |
|
za tie vylomeniny by si mala nechat platit od jendnej nemenovanej televizie :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 13. Jún , 2007, 10:23:02 » |
|
ja som dal do poriadku basu co mam na obrazku.padla tak nestastne(tiez puzdro s umelymi sponami),ze hlava urobila rup a ostala visiet na strunach.hned bolo po skuske.teraz mam yamahu od jedneho countrystu.aky bordel narobila ta velka pracka co nosia cowboy-i na zadnej strane basy :evil:ani nechcem opisovat.lak az na drevo vydraty.
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
dustin
nováčik
Príspevkov: 25
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 25. Jún , 2007, 22:05:13 » |
|
huu, dneska dojdem domov a kukam, ze basa neni zavesena na stojane ten taky stenovy... tam bola v rohu opustena, padnuta a nepovsimnuta a prezila to basa? ziadne odreniny? ma dole vyrazene volaco ked padla a kusek sa aj odstiepilo z nej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 25. Jún , 2007, 23:23:52 » |
|
mne sa iba obcas moja spanielka buchne o koberec ale hovno ... macheeeeer...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
triani
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 28. Január , 2008, 01:57:52 » |
|
No to vam poviem..kupil som new Ibanez Rg 620 za 35 000 sk, prvy tyzden sa hram a v tom niekto zazvoni....Tak som siel otvorit ,samozrejme aj s gitarou...Dvere 90 cm a ja som presiel aj s gitarou ale tak,ze ja som presiel a gitara ostala na zarubni..to bol treskot!!! Prva sekunda , az som sa bal pozriet ,ze je zlomena..nastastie nic moc,ale ostal maly skrabanec na tele, fakt kvalita...uz vidim, keby som to urobil s inou tak asi odpadne cely lak z nej..:D:D:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vid
náhodný pocestný
Príspevkov: 141
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 28. Január , 2008, 03:34:18 » |
|
Co sa tyka toho neopatrneho pobehovania po dome s gitarou - budte radi ze nemate explorer, s tym je to Navyse mi FURT pada z pasu akonahle sa postavim alebo tak, ale to uz mam nacviceny reflex ze to vzdy chytim. Musim si ist konecne kupit straplocky. A k teme, este predtym na Yamahe som trochu blbol a podarilo sa mi tresknut hlavu gitary o strop miestnosti Zostal z toho kusok dreva (pol centimetra) "vtlaceny" dovnutra, nic strasne. Mayco: A nestaci ten potenciometer dotiahnut? Alebo je to nejaky vaznejsi problem? Mne sa na starej Yamahe povoluje furt a nechce sa dat poriadne utiahnut aby sa nepovoloval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 28. Január , 2008, 06:45:08 » |
|
inak, mozno je to len moj pocit, ale asi tak 80% urazom, co sa tu spomina sa dalo predist pevnych kufrom (oplieskana gitka v autobuse, na ulici, tusim prechod sa spominal...)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kato
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 28. Január , 2008, 10:14:21 » |
|
inak, mozno je to len moj pocit, ale asi tak 80% urazom, co sa tu spomina sa dalo predist pevnych kufrom (oplieskana gitka v autobuse, na ulici, tusim prechod sa spominal...)
Myslim si ze ako kolvek mozes davat pozor,par skrabancov a odrenin utrzi kazdy.Chvilu to je do placu,ale potom to prejde.
|
|
« Posledná zmena: 28. Január , 2008, 10:21:06 od kato »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 28. Január , 2008, 11:23:27 » |
|
Myslim si ze ako kolvek mozes davat pozor,par skrabancov a odrenin utrzi kazdy.Chvilu to je do placu,ale potom to prejde.
plne suhlasim
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 28. Január , 2008, 11:48:19 » |
|
ja si este pamatam ako som pred par mesiacmi zakladal temu o nadmernom cisteni( ) a dnes uz na to zvysoka serem..cistim ju raz za tyzden(niekedy aj za 2 ) a je taka odreta a doskrabana ze dovi dopo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 02. Február , 2008, 18:33:32 » |
|
ja si este pamatam ako som pred par mesiacmi zakladal temu o nadmernom cisteni( ) a dnes uz na to zvysoka serem..cistim ju raz za tyzden(niekedy aj za 2 ) a je taka odreta a doskrabana ze dovi dopo... hehe, tak to si stale na tom dobre, ja ju cistim len vtedy, ked sa na to uz neda pozerat..ale zas skrabance mam len na starej gitke, nova je neposkriabana, len trosku zadrbana
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|
lolokar
náhodný pocestný
Príspevkov: 82
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 03. Február , 2008, 13:20:51 » |
|
mne sa stal zly sen kazdeho gitaristu koncert prva skladba pri sole poslo g-cko hned beriem zalozneho strata koniec stale este prvej skladby poslo g-cko aj na nom aaale to este nebolo vsetko za cely koncert dokopy styri struny po 2 na kazdej gitare a to nejak zvlast do toho nerezem funk/fusion 12cky struny... hovorim zly sen nikdy sa mi nic podobne na koncerte nestalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 03. Február , 2008, 13:24:43 » |
|
mne sa stal zly sen kazdeho gitaristu koncert prva skladba pri sole poslo g-cko hned beriem zalozneho strata koniec stale este prvej skladby poslo g-cko aj na nom aaale to este nebolo vsetko za cely koncert dokopy styri struny po 2 na kazdej gitare a to nejak zvlast do toho nerezem funk/fusion 12cky struny... hovorim zly sen nikdy sa mi nic podobne na koncerte nestalo tak toto teda nezavidim, tomu sa hovori mat smolu
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 03. Február , 2008, 15:31:04 » |
|
mne sa stal zly sen kazdeho gitaristu koncert prva skladba pri sole poslo g-cko hned beriem zalozneho strata koniec stale este prvej skladby poslo g-cko aj na nom aaale to este nebolo vsetko za cely koncert dokopy styri struny po 2 na kazdej gitare a to nejak zvlast do toho nerezem funk/fusion 12cky struny... hovorim zly sen nikdy sa mi nic podobne na koncerte nestalo mne tiez pomerne casto praskali struny. Vacsinou to bolo na kobylke. Som vymenil kobylkove kamene a odvtedy som netrhol ani jednu!!
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
|