Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 20:36:49
Strán: 1 ... 9 10 [11] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nehody s gitarami  (Prečítané 30487 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
ewerfile
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 146

« Odpoveď #150 kedy: 04. Február , 2008, 21:14:48 »

Keď už je reč o praskaní strún. musím povedať, že keď som ešte kedysi hrával na 9-tkách, tak teda nepraskli mi ani raz a vôbec som ich nešetril.
Zaznamenané

Slavo
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #151 kedy: 04. Február , 2008, 23:19:50 »

ja som mal zaujimavu nehodu v piatok na koncerte , pri poslednej pesnicke sa mi utrhol pas na gitare a kedze som bol trocha v naladicke  Na zdravie! tak som si sadol nazem a hral dalej  ha ha ha
Zaznamenané
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #152 kedy: 04. Február , 2008, 23:41:23 »

Počul som o chlapíkovi od nás ktorému prasknutá struna na gitare vybila oko...
Takže tie prasknuté na koncerte nie sú až taká hrúza :)
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
dave1979
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #153 kedy: 04. Február , 2008, 23:50:16 »

to si neviem predstavyt ako..co hral zubami tapping  ha ha ha..ale ne to je fakt smutne  Smútim   ale ne sorry  ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
ewerfile
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 146

« Odpoveď #154 kedy: 05. Február , 2008, 06:45:09 »

Myslím si, že to tu nepatrí, ale nedalo mi musel som to napísať. Niekde som sa dopočul, že najhorší úraz dirigenta, bol taký, že si s taktovkou tresol do nohy, tam si dačo dochriamal a bolo po ňom.
Zaznamenané

Slavo
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #155 kedy: 05. Február , 2008, 08:47:31 »

to nemyslis vazne..to musel dirigovat duralovou teleskopkou  :D:D:D:D  inak existuje stranka.. myslim ze hoax.cz sa tym zaobera.. obcas sa oplati sledovat podobne  hovadiny..
Zaznamenané

barso0913
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 72

« Odpoveď #156 kedy: 05. Február , 2008, 10:53:08 »

No ako som cital tu Jimiho nehodu so strakacom a puzdrom na rameno, tak som sa rozhodol ze sa priznam aj ja. Jedneho krasneho dna som si akustiku hodil do plateneho puzdra na rameno, prehodil na chrbat a vydal sa do kroku. A po piatich minutach chodze sa za mnou ozval ohromny rachot. Proste som puzdro zabudol zazipsovat a gitara jebla vo veskerej svojej krase na chodnik. Vysledok bol odrety lak gitary na spodnej hrane pri konektore na kabel a vzhladom ze sa odrazila a drbla potom aj na hlavu tak sa mi posral aj jeden zamok. Niekedy to az zarazi aky vie byt clovek kreten  Smútim
No a o pocitoch radsej ani nebudem pisat, som mal sto chuti si jednu drbnut po papuli.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #157 kedy: 05. Február , 2008, 16:31:24 »

kamos mal pozicany moj Les Paul a ulomil mu ozraty hlavu. dal to opravit a doniesol mi to uz spravene, keby mi nepovedal, ani by som to nezistil. opravoval to Lojzo Krajicek. stastie v nestasti bolo, ze ten Les Paul mal hlavu dolepenu, nie z jedenoho kusu dreva aj s krkom, a zlom nastal presne v lepenom spoji, cize ziadne triesky ani nic podobne. opatovnym zlepenim sa to len dalo znovu do toho isteho stavu, ako to vyslo z fabriky... gitara hra rovnako ako predtym.
Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #158 kedy: 05. Február , 2008, 21:36:47 »

kamos mal pozicany moj Les Paul a ulomil mu ozraty hlavu. dal to opravit a doniesol mi to uz spravene, keby mi nepovedal, ani by som to nezistil. opravoval to Lojzo Krajicek. stastie v nestasti bolo, ze ten Les Paul mal hlavu dolepenu, nie z jedenoho kusu dreva aj s krkom, a zlom nastal presne v lepenom spoji, cize ziadne triesky ani nic podobne. opatovnym zlepenim sa to len dalo znovu do toho isteho stavu, ako to vyslo z fabriky... gitara hra rovnako ako predtym.

hehe, este povedz akym sposobom sa ti priznal a ako si cca reagoval  :) , inak to je fakt, ze stastie v nestasti, este ze :)
Zaznamenané

... all life is future to past ...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #159 kedy: 05. Február , 2008, 22:15:15 »

Kruspe - povedal mi to do telefonu ked uz to bolo opravene. povedal mi, nech si sadnem a vysypal to na mna. moja reakcia ? no citil som sa hrozne. viem, ze take veci sa daju spravit, takze ked mi povedal, ze to Krajicek uz aj opravil, tak ma to trochu utesilo. najviac ma sralo, ze to nenafotil a nevidel som teda, ako vazne to bolo. ale jak vysvitlo, ze to bolo v lepenom spoji a nie rozlamane drevo, skludnilo ma to trochu viac. ale hned som telefonoval fotrovi, nech ma trochu utesi... gitaru som si dal tiez hned doniest. doma som na nej hral niekolko hodin, ale nevsimol som si nic. najrpv ma to sralo hlavne z pocitu, ze to bolo vobec ulomene. ale casom mi to uz nevadi... hlavne som si hovoril, ze aj husle sa za zivot aj niekolko razy rozoberu a znovu zlepia.. toto bolo kvazy podobne. keby to bolo naozaj zlomene v dreve, zilo by sa mi s tym tazsie...

a ono by ani neslo o nejaku stratu - tu gitaru by mi kamos bez problemu nahradil aj niekolko nasobne, skorej ze to je oblubena gitara a musel by som si kupit este raz taku istu a bolo by mi za tou starou smutno a tak...

ale takto to mozem na kamosa teraz vytahovat cely zivot, rypat do neho, nech sa posere  ha ha ha tiez neni zla vec :)
« Posledná zmena: 05. Február , 2008, 22:20:18 od rastis » Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #160 kedy: 05. Február , 2008, 22:27:01 »

hehe, no povedat to cez mobil, je vzdy lepsie ako icq  ha ha ha, tak este, ze to dopadlo fajne nakoniec, a s tym rypanim, len si ho vychutnaj a gitarka nech hra dobre aj nadalej  Na zdravie!
Zaznamenané

... all life is future to past ...
Flamerage
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #161 kedy: 08. Február , 2008, 22:42:38 »

K teme gitary a zeny.....ja to mam v pohode :D. Priatelka hra na bicie a jej druhy nastroj je basa. Cize uplne chape, a vie ako sa s gitarami ma zaobchadzat. Skratka su priatelky :D.
Zaznamenané

Papez sa na mna stazuje ? A kolko ma divizii ?

J.V. Stalin
Strán: 1 ... 9 10 [11] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 23 otázok.