Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 17:37:19
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MUSE  (Prečítané 44037 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
myso
pravidelný návštevník
Príspevkov: 634

« Odpoveď #120 kedy: 08. Január , 2009, 00:07:57 »

ja sa priznam ze som to raz videl nahodou na HBO na nejakom koncerte v noci okolo 4. videl som asi 4 pesnicky live a pochopil som hned ze to je super a hned rado som si pozhanal cdcka a dvd... moderna hudba super urobena a profi prevedena...

toto je napr. vyborny live song:
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #121 kedy: 08. Január , 2009, 00:08:40 »

mne sa to pači je to k veci Zdravíčko

Ty nemas trosku vypite, joe?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #122 kedy: 08. Január , 2009, 00:11:27 »

dam ti tie co mam doma aj cd aj dvd
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #123 kedy: 08. Január , 2009, 00:37:07 »

myslite si tiez ze bellamy pred zrkadlom napodobnoval yorkeho xichty z radioheadu odkedy dovrsil 18? podla mna musel. netvrdim ze je to hudobne kopirka radioheadu ako niektori ale je to strasna kopirka radioheadu v obsahu, temach, textoch, vizualoch v klipoch a pod. az je to nechutne. preto ich nemusim. tato skupina nema vlastneho ducha, chce posobit a citit sa strasne vazne ale kurwa nejde im to. je to fakey kapela!  Nezahrávaj sa
hudobne nadani jednoznacne su, ale strasne nerad pocujem ked ich niekto berie ako priklad "modernej gitarovej hudby"
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #124 kedy: 08. Január , 2009, 00:38:49 »

myslite si tiez ze bellamy pred zrkadlom napodobnoval yorkeho xichty z radioheadu odkedy dovrsil 18? podla mna musel. netvrdim ze je to hudobne kopirka radioheadu ako niektori ale je to strasna kopirka radioheadu v obsahu, temach, textoch, vizualoch v klipoch a pod. az je to nechutne. preto ich nemusim. tato skupina nema vlastneho ducha, chce posobit a citit sa strasne vazne ale kurwa nejde im to. je to fakey kapela!  Nezahrávaj sa
hudobne nadani jednoznacne su, ale strasne nerad pocujem ked ich niekto berie ako priklad "modernej gitarovej hudby"

tvoje slova som si zobral k srdcu.....zajtra ti to u mna vysvetlim :)
Zaznamenané

palii
miestny štamgast

« Odpoveď #125 kedy: 08. Január , 2009, 00:42:17 »

tvoje slova som si zobral k srdcu.....zajtra ti to u mna vysvetlim :)
alebo ti donesiem nieco poriadne :)
Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #126 kedy: 08. Január , 2009, 00:43:13 »

asi je fakt pravda ze 100 ludi 100 xuti ale ja teda v tvorbe Muse nevidim nic co sa podoba na Radiohead-a to mam aj Radiohead napocuvany...
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #127 kedy: 08. Január , 2009, 00:44:12 »

alebo ti donesiem nieco poriadne :)

ak mi chces urobit radost a dostat veceru tak nie :)
Zaznamenané

myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #128 kedy: 08. Január , 2009, 01:13:14 »

Reci, reci , reci  Na zdravie! Stary znamy spor, nic noveho pod slnkom. Radiohead aj Muse pocuvam od jak mrtva a su to tak odlisne kapely jak Jozko na luke. Kazda z tych kapiel je uplne o niecom inom, melodicky, harmonicky, drajvom, zivymi vystupeniami atd atd. Preco nevycitas Britney Spears, ze jej pesnicky su ako milion inych pred nou?  Žmurk Budme radi, ze mame dve kvalitne alternativne kapely, z ktorych kazda priniesla velmo vela hudobnemu svetu.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #129 kedy: 08. Január , 2009, 02:09:04 »

aj ja sa chcem nechat pozvat na veceru  :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #130 kedy: 08. Január , 2009, 10:12:39 »

Reci, reci , reci  Na zdravie! Stary znamy spor, nic noveho pod slnkom. Radiohead aj Muse pocuvam od jak mrtva a su to tak odlisne kapely jak Jozko na luke. Kazda z tych kapiel je uplne o niecom inom, melodicky, harmonicky, drajvom, zivymi vystupeniami atd atd. Preco nevycitas Britney Spears, ze jej pesnicky su ako milion inych pred nou?  Žmurk Budme radi, ze mame dve kvalitne alternativne kapely, z ktorych kazda priniesla velmo vela hudobnemu svetu.
sme radi Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
a kedy ideme na večeru?Huh!? za chvilu niekto naprdi pesničku a niektorí budeme šaliet ,iní budeme hovorit ,že je  to napodobenina normalneho srania Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 08. Január , 2009, 11:09:45 od joe » Zaznamenané

myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #131 kedy: 08. Január , 2009, 14:05:36 »

a kedy ideme na večeru?Huh!?

pozyvas?  Na zdravie!
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #132 kedy: 08. Január , 2009, 14:29:35 »

Uplny suhlas Zdravíčko
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #133 kedy: 08. Január , 2009, 14:33:32 »

Uplny suhlas Zdravíčko
Zdravíčko
Zaznamenané
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #134 kedy: 08. Január , 2009, 14:34:23 »

jasne ze je to stary spor a nema zmysel to dalej rozvadzat, ja som proste na tej druhej strane co sa tohto tyka, nepomozem si  Popiskujem si
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 22 otázok.