myso
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 08. Január , 2009, 00:07:57 » |
|
ja sa priznam ze som to raz videl nahodou na HBO na nejakom koncerte v noci okolo 4. videl som asi 4 pesnicky live a pochopil som hned ze to je super a hned rado som si pozhanal cdcka a dvd... moderna hudba super urobena a profi prevedena...
toto je napr. vyborny live song:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 08. Január , 2009, 00:08:40 » |
|
mne sa to pači je to k veci Ty nemas trosku vypite, joe?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 08. Január , 2009, 00:11:27 » |
|
dam ti tie co mam doma aj cd aj dvd
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 08. Január , 2009, 00:37:07 » |
|
myslite si tiez ze bellamy pred zrkadlom napodobnoval yorkeho xichty z radioheadu odkedy dovrsil 18? podla mna musel. netvrdim ze je to hudobne kopirka radioheadu ako niektori ale je to strasna kopirka radioheadu v obsahu, temach, textoch, vizualoch v klipoch a pod. az je to nechutne. preto ich nemusim. tato skupina nema vlastneho ducha, chce posobit a citit sa strasne vazne ale kurwa nejde im to. je to fakey kapela! hudobne nadani jednoznacne su, ale strasne nerad pocujem ked ich niekto berie ako priklad "modernej gitarovej hudby"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 08. Január , 2009, 00:38:49 » |
|
myslite si tiez ze bellamy pred zrkadlom napodobnoval yorkeho xichty z radioheadu odkedy dovrsil 18? podla mna musel. netvrdim ze je to hudobne kopirka radioheadu ako niektori ale je to strasna kopirka radioheadu v obsahu, temach, textoch, vizualoch v klipoch a pod. az je to nechutne. preto ich nemusim. tato skupina nema vlastneho ducha, chce posobit a citit sa strasne vazne ale kurwa nejde im to. je to fakey kapela! hudobne nadani jednoznacne su, ale strasne nerad pocujem ked ich niekto berie ako priklad "modernej gitarovej hudby" tvoje slova som si zobral k srdcu.....zajtra ti to u mna vysvetlim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 08. Január , 2009, 00:42:17 » |
|
tvoje slova som si zobral k srdcu.....zajtra ti to u mna vysvetlim alebo ti donesiem nieco poriadne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 08. Január , 2009, 00:43:13 » |
|
myslite si tiez ze bellamy pred zrkadlom napodobnoval yorkeho xichty z radioheadu odkedy dovrsil 18? podla mna musel. netvrdim ze je to hudobne kopirka radioheadu ako niektori ale je to strasna kopirka radioheadu v obsahu, temach, textoch, vizualoch v klipoch a pod. az je to nechutne. preto ich nemusim. tato skupina nema vlastneho ducha, chce posobit a citit sa strasne vazne ale kurwa nejde im to. je to fakey kapela! hudobne nadani jednoznacne su, ale strasne nerad pocujem ked ich niekto berie ako priklad "modernej gitarovej hudby" asi je fakt pravda ze 100 ludi 100 xuti ale ja teda v tvorbe Muse nevidim nic co sa podoba na Radiohead-a to mam aj Radiohead napocuvany...
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 08. Január , 2009, 00:44:12 » |
|
alebo ti donesiem nieco poriadne ak mi chces urobit radost a dostat veceru tak nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 08. Január , 2009, 01:13:14 » |
|
myslite si tiez ze bellamy pred zrkadlom napodobnoval yorkeho xichty z radioheadu odkedy dovrsil 18? podla mna musel. netvrdim ze je to hudobne kopirka radioheadu ako niektori ale je to strasna kopirka radioheadu v obsahu, temach, textoch, vizualoch v klipoch a pod. az je to nechutne. preto ich nemusim. tato skupina nema vlastneho ducha, chce posobit a citit sa strasne vazne ale kurwa nejde im to. je to fakey kapela! hudobne nadani jednoznacne su, ale strasne nerad pocujem ked ich niekto berie ako priklad "modernej gitarovej hudby" Reci, reci , reci Stary znamy spor, nic noveho pod slnkom. Radiohead aj Muse pocuvam od jak mrtva a su to tak odlisne kapely jak Jozko na luke. Kazda z tych kapiel je uplne o niecom inom, melodicky, harmonicky, drajvom, zivymi vystupeniami atd atd. Preco nevycitas Britney Spears, ze jej pesnicky su ako milion inych pred nou? Budme radi, ze mame dve kvalitne alternativne kapely, z ktorych kazda priniesla velmo vela hudobnemu svetu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 08. Január , 2009, 02:09:04 » |
|
aj ja sa chcem nechat pozvat na veceru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 08. Január , 2009, 10:12:39 » |
|
Reci, reci , reci Stary znamy spor, nic noveho pod slnkom. Radiohead aj Muse pocuvam od jak mrtva a su to tak odlisne kapely jak Jozko na luke. Kazda z tych kapiel je uplne o niecom inom, melodicky, harmonicky, drajvom, zivymi vystupeniami atd atd. Preco nevycitas Britney Spears, ze jej pesnicky su ako milion inych pred nou? Budme radi, ze mame dve kvalitne alternativne kapely, z ktorych kazda priniesla velmo vela hudobnemu svetu. sme radi a kedy ideme na večeru? ? za chvilu niekto naprdi pesničku a niektorí budeme šaliet ,iní budeme hovorit ,že je to napodobenina normalneho srania
|
|
« Posledná zmena: 08. Január , 2009, 11:09:45 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 08. Január , 2009, 14:05:36 » |
|
a kedy ideme na večeru? ? pozyvas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 08. Január , 2009, 14:29:35 » |
|
Reci, reci , reci Stary znamy spor, nic noveho pod slnkom. Radiohead aj Muse pocuvam od jak mrtva a su to tak odlisne kapely jak Jozko na luke. Kazda z tych kapiel je uplne o niecom inom, melodicky, harmonicky, drajvom, zivymi vystupeniami atd atd. Preco nevycitas Britney Spears, ze jej pesnicky su ako milion inych pred nou? Budme radi, ze mame dve kvalitne alternativne kapely, z ktorych kazda priniesla velmo vela hudobnemu svetu. Uplny suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 08. Január , 2009, 14:34:23 » |
|
Reci, reci , reci Stary znamy spor, nic noveho pod slnkom. Radiohead aj Muse pocuvam od jak mrtva a su to tak odlisne kapely jak Jozko na luke. Kazda z tych kapiel je uplne o niecom inom, melodicky, harmonicky, drajvom, zivymi vystupeniami atd atd. Preco nevycitas Britney Spears, ze jej pesnicky su ako milion inych pred nou? Budme radi, ze mame dve kvalitne alternativne kapely, z ktorych kazda priniesla velmo vela hudobnemu svetu. jasne ze je to stary spor a nema zmysel to dalej rozvadzat, ja som proste na tej druhej strane co sa tohto tyka, nepomozem si
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|