Iggy
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 29. Apríl , 2007, 14:30:38 » |
|
A co sa tyka spevu, tak tento bezpohlavny styl spevu nemozem ani pocut. Proste cely tento otravny zaner u mna sposobuje velmi negativne pocity az utrpenie. plus priserny zvuk gitary si zabudol. o tom britpopovom utrapenom mraucani sa zhodneme... clovek si zvykne na vselico, aj ja som si zvykol, ale ked to niekto zacne prehlasovat za genialne
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
dustin
nováčik
Príspevkov: 25
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 29. Apríl , 2007, 19:06:50 » |
|
neviete co je dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
dustin
nováčik
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 29. Apríl , 2007, 19:42:47 » |
|
no urcite mi neznenite nazor na muse, u mna su best. si piste ze maju zly zvuk a ine phiczovinky. neberem. end
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 29. Apríl , 2007, 19:46:13 » |
|
no urcite mi neznenite nazor na muse, u mna su best. si piste ze maju zly zvuk a ine phiczovinky. neberem. end
No,možno ked budeš mat "väčši hudobny rozhlad", tak nebudu BEST.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 29. Apríl , 2007, 20:05:35 » |
|
Aj ja som si kedysi myslel, ze Europe su the best.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 29. Apríl , 2007, 20:06:54 » |
|
No,možno ked budeš mat "väčši hudobny rozhlad", tak nebudu BEST. veru tak... aj u mna bola asi tyzden ked som mal 10 rokov nirvana the best... takze nikomu nemozem odopriet ze sa mu to paci... ale je dobre ak clovek nezakrnie na jednom bode niekde na zaciatku ale posuva sa aj v pocuvani hudby stale dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dustin
nováčik
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 30. Apríl , 2007, 17:21:52 » |
|
dobre teda ja si rad rozsirim obzor. dajte tipy :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 30. Apríl , 2007, 17:55:27 » |
|
mne sa ich najnovsi album nahodou paci spev a gitara su svojske, aranzmany su pekne, tie skladby maju nieco v sebe a ta vecicka ktoru ma Bellamy miesto Floydu je dost haluz a pekne s nou naraba na albume
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BlackJack
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 30. Apríl , 2007, 20:19:29 » |
|
Keby tam nebol taky spev aky tam je, tak by som to celkom zniesol, takto to moc nemusim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 01. Máj , 2007, 09:43:35 » |
|
knights of cydonia: new born: bliss: citizen erased: stockholm syndrome: microcuts: sunburn: time is running out: hysteria: blackout: sing for absolution: koncert muse (napicu hlasitost treba to poriadne vypiect aby bolo nieco pocut): http://video.google.com/videoplay?docid=6676828520164295786&q=muse+liveplug in baby: dead star: in your world: nature: map of your head: tak a nech si vsetci vytvoria vlastny nazor...
|
|
« Posledná zmena: 01. Máj , 2007, 12:03:35 od plichto »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 01. Máj , 2007, 09:49:02 » |
|
Mozete kludne picovat na to aky maju spev(je to proste vec vkusu a chapem ze sa to niekomu nemusi pacit), to ze ich hudba je komercne orientovana, ze je strasne jednoducha, ze tam nie su sola, nikto z kapely asi nie je virtuoz, ale nemozete im upriet invenciu, to ze ich hudba je originalna (aspon niektore skladby urcite) a roznoroda.
|
|
« Posledná zmena: 01. Máj , 2007, 21:39:39 od plichto »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dustin
nováčik
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 01. Máj , 2007, 20:04:07 » |
|
ja si myslim, ze kvalita hlasu sa ukaze HLAVNE pri vyskach, co jemu ide v pohode. a hangar_18 - tento album... no neni zly, ale bol to pre mna sok, ked som pocul taku vec ako napr. starlight. a plichto ja si nemyslim, ze tam neni virtuoz. nemozem to asi tak povedat, bo sa tomu mozte viacej rozumiet, pripustam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
magic-dragon
náhodný pocestný
Príspevkov: 87
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 03. Február , 2008, 17:04:45 » |
|
plichto a kde si zabudol the small print?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 03. Február , 2008, 17:44:57 » |
|
Posledne co dobre prislo z UK bolo Prodigy pred 15 rokmi, a to bolo uz naozaj vsetko ja mozem viac britskych kapiel...a Prodigy je medzi nimi, mam doma docela zaujimavu vyberovku (2CD) a su tam teda kusky aj z koncertov a to je pecka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|