Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 05:06:01
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Igor Keller guitars  (Prečítané 220789 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #240 kedy: 01. Jún , 2006, 20:12:47 »

etamogan napísal:
Citácia
Igor Keller a jeho firma LG je typický produkt slovenskej doby .Od jeho vzniku až po neodvratný zánik ktorý , mimochodom klope za dverami .Jeho filozofia lacných gitár bola dobrá tak na začiatku roku 2000.Teraz je iná doba a jeho prístup k zákazníkovi je na pováženie.Mna by zaujímolo čo si vy o tom mzslíte.

Ja mam tu informaciu, ze od tohto konceptu upustil uz pred niekolkymi rokmi. Ako lacne gitary to fungovalo len kratko.
Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #241 kedy: 01. Jún , 2006, 20:24:35 »

Dnes je doba B2B, B2C, \"taylor made products\" (produkty site na mieru), E-commerce, E-business, .... dnes je doba komunikacie, kto to nerespektuje, zanikne. Dnes vladnu zakaznici, sami si diktuju co chcu a ten co poziadavky nesplni na 120% živorí alebo skapína.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #242 kedy: 01. Jún , 2006, 23:49:36 »

Miloš - len u malých podnikatežov. U vežkých spoločností, shoping centier a pod. je to žiaž presne naopak.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #243 kedy: 03. Jún , 2006, 10:55:49 »

Ja ked som potreboval urobit rychlo krk na stratocastera tak to bolo bud na poradovník alebo niektorý gitarári boli v cudzine a ked som zistil že to bude dlho trvat tak som si povedal škoda času z dlheho čakania .V prahe som v muzikeri videl diely na gitary od firmy dr parts kupil som ho za necelé 2000čk, ladiacu mechaniku za 300sk od gotoh v bazáre, krk som mierne navoskoval a nemusel som na nikoho čakat.Ked sa chce všetko ide .
Zaznamenané
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #244 kedy: 03. Jún , 2006, 21:40:54 »

pitu napísal:
Citácia
Miloš - len u malých podnikatežov. U vežkých spoločností, shoping centier a pod. je to žiaž presne naopak.

Ale už nie tak ako kedysi ... mení sa to ... zostruje sa konkurencia.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
ondro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 253

« Odpoveď #245 kedy: 05. Jún , 2006, 20:49:00 »

milos1>>povedal by som,ze je to coraz horsie,a viem o com hovorim(presne opacne ako to chapes ty)....ale o tom predsa nie je tato tema,tak ak ma niekto zaujem o tom diskutovat,kludne zalozte temu..
Zaznamenané
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #246 kedy: 05. Jún , 2006, 21:58:17 »

Netreba, kasli na to. Vratme sa ku Kellerovi. Ja ho osobne nepoznam, ale ak je taky \"komunikativny\" ako Klas, tak je to veru riadne zle.
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #247 kedy: 05. Jún , 2006, 23:19:36 »

chlapi nerieste nic o com neviete.. to je moja rada ;-) kazdy ma vlastnu skusenost, ja viem povedat aj o pozitivach aj negativach. Ti, co nevedia, nech sa nezapajaju, a  sa drzia pravidla.. nevies - neries. A ked vies a mas co povedat, tak maj konstruktivnu kritiku.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #248 kedy: 05. Jún , 2006, 23:23:23 »

Každý má šancu sa polepšiť. Stále som optimista, čo sa týka do budúcnosti prístupu Miloša, aj Igora.  Aj keď svoje kombo, čo je u Igora som nevidel od septembra. Ale vraj sa ho už dočkám, keď Igor príde na Slovensko. Uvidíme...
Pre istotu ho dám hneď inde poriadne skontrolovať a doštelovať. Škoda, keby som to urobil už pred rokom a pol, mohol som ho odvtedy využívať. Takto mi tam niekde len starnú elektrónky a sadá na ňho prach.
Zaznamenané

Milos1
stály hosť

« Odpoveď #249 kedy: 05. Jún , 2006, 23:34:19 »

roberto napísal:
Citácia
chlapi nerieste nic o com neviete.. to je moja rada ;-) kazdy ma vlastnu skusenost, ja viem povedat aj o pozitivach aj negativach. Ti, co nevedia, nech sa nezapajaju, a  sa drzia pravidla.. nevies - neries. A ked vies a mas co povedat, tak maj konstruktivnu kritiku.

Tak tak ... este som pocul aj dobry citat: \"Nie je habnba byt ticho, ked nemas co povedat.\"
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #250 kedy: 05. Jún , 2006, 23:36:08 »

na druhej strane diablovho advokata tu tiez nebolo vobec treba... Popiskujem si
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #251 kedy: 06. Jún , 2006, 23:39:02 »

iggy napísal:
Citácia
na druhej strane diablovho advokata tu tiez nebolo vobec treba... Popiskujem si

a to je ako kto? hadam nie ja?
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
igork
pravidelný návštevník
Príspevkov: 191

« Odpoveď #252 kedy: 02. Júl , 2006, 05:58:53 »

Caute vsetci, takze najnovsia sprava je: 12. jula letim z Amsterdamu - Shipoolu do Bratislavy a cca tyzden si nechavam na aklimatizaciu, vyblaznenie sa na festakoch a podobne.......
Takze sa potom mozete na mna obratit ked budete nieco potrebovat.....  Telefonne cislo na ktorom ma mozete zastihnut je 0915 25 35 35, alebo ma kontaktujte cez mail igorkeller@zoznam.sk
Ziadne neodvratne zaniky sa nekonaju, gitary budem struhat do smrti.....  Beeee
Tak to je asi tak vsetko.... uzite si leto  B)

Igor
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #253 kedy: 02. Júl , 2006, 17:47:54 »

No konečne. Roberto mi sžuboval, že prídeš na začiatku júna a už sa zrealizuje návrat môjho komba, lenže medzitým bez slova odišiel aj on a myslel som, že už ho (kombo) neuvidím. Tak mi daj vedieť prípadne, čo a ako. Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #254 kedy: 02. Júl , 2006, 20:27:56 »

Roberto sa predsa pekne zo vsetkymi rozlucil...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 22 otázok.