|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #675 kedy: 09. September , 2011, 12:29:20 » |
|
skor to bude tak ze ta gitara nebude hrat na posratie to je cele.. zrejme to bude niektory z igorovych starsich vyrobkov kym sa este ucil co a ako robit a hlavne vela vzdy zavisi od cloveka ktory si takyto nastroj da vyrobit.. nech sa na mna nikto nehneva ale za 100e nemozes cakat usa custom shop sound .. pokial ten nastroj novy stal 600e tak ked si vezmes ze cena prace samotnej zodpoveda tejto sume tak na material zostava plnych 0 eur  to len tak na margo toho ze ci sa to oplati/neoplati.. za 100e sa to oplati urcite.. aj za 200 aj 300 keby to bolo stale to zrejme bude lepsie nez vacsina gitar tovarenskej vyroby tejto kategorie.. ak ta ten nastroj zaujima, napis igorovi ma tu nick igork, myslim ale ze zbytocne riesis a cakas zrejme vela muziky za malo penazi
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
sevo
|
 |
« Odpoveď #676 kedy: 09. September , 2011, 12:31:31 » |
|
no hned som myslel ze v tom daco bude ? a co konkretne nanej je zle ? lebo ak napr len snimace tak tie by som ajtak casom chcel vymenit za neico lepsie...no ak je to daco vaznejsie tak od radsej ruky prec...
ja som ju osobne nemal, ale co som pocul je to jedna z prvych igorovych gitar a nebola moc vydarena
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
kisi.bass
nováčik

Príspevkov: 13
|
 |
« Odpoveď #677 kedy: 09. September , 2011, 14:02:16 » |
|
no tak vela muziky za malo penazi hlada asi kazdy...:D hm a tu gitarku by som aj bral len sakra musim predat najprv basu co mam...aby som nanu mal peniaze...hm nichce niekto elektroakusticku basu za 140 ? :D
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3390
|
 |
« Odpoveď #678 kedy: 09. September , 2011, 14:03:45 » |
|
cize vlastne este nekupujes, lebo nemas peniaze, ale uz je tu dllllllha debata, ci to za 100€ nebude naaaahodou zle... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kisi.bass
nováčik

Príspevkov: 13
|
 |
« Odpoveď #679 kedy: 09. September , 2011, 14:08:40 » |
|
no ved ak by som ju hend predal tak hned beriem tuto...ak by sa dalo vobec s tymm typkom spojit s tou gitarou...  ako prinajhorsom neje problem pozicat a po predani basy vratit ...cize nevidim v tom nejaky velky problem :D a ze je otom dlha debata...ved radsej sa poinformujem dopredu jak sa nanu pytat jak ju kupim no nie ? 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 09. September , 2011, 14:09:52 od kisi.bass »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
 |
« Odpoveď #680 kedy: 09. September , 2011, 15:49:01 » |
|
plnych 0 eur  to len tak na margo toho ze ci sa to oplati/neoplati.. za 100e sa to oplati urcite.. aj keby vobec nehrala za 100€ je to v pohode, a verim že je natom lepšie ako harley benton, SX, X-pose ktore nove stoja 100€... a pokial od nej neočakavaš vela mal by si byť spokojny
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
igork
|
 |
« Odpoveď #681 kedy: 12. September , 2011, 16:49:26 » |
|
Ano je to nastroj z mojej dielne vyrobeny tak desat rokov dozadu, zamky tam uz asi namontoval niektory z majitelov. Vtedy som pouzival vystuhy Martin , a vobec sa mi neosvedcili..... Cena noveho nastroja v tej dobe bola okolo 7-10tisic korun. Igor
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #682 kedy: 20. November , 2011, 22:00:13 » |
|
poslal som igorovi gitarku na mensi servis a pri tej prilezitosti som ho poprosil, nech mi spravi aj nejake cacky macky - rosewood ramiky na snimace, ebenci binding na telo a logo na hlavu.. sorry, mam len blbe mobilove fotky igor, diky 
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
cubo
|
 |
« Odpoveď #683 kedy: 22. November , 2011, 16:35:35 » |
|
toto tvoje drevo je mi neviem preco velmi sympaticke, taka prakticka masina to vyzera byt 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
jawa 21, co ine 
|
|
|
|
Yugi00
|
 |
« Odpoveď #684 kedy: 22. November , 2011, 16:42:10 » |
|
to co tam mas za prazce inak? na 6100ky su nejake privelke 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Dean RC7G MHG, Ibanez 1527RB, Ibanez S7320, Peavey JSX, Marshall AWEG1960, Rocktron Intelliflex LTD, M-amp, JT screamer, Vox Satchurator, Tremonti Wah... kokotiny same 
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #685 kedy: 22. November , 2011, 16:51:03 » |
|
to co tam mas za prazce inak? na 6100ky su nejake privelke  neviem, igorovi som povedal, ze nechcem ani velke ani male, ani dlhe ani kratke a take tam dal este tam o nejake 2 tyzdne pribudne miniswitch medzi velky prepinac a potak, uz ma nebavia ostary s pushpull potakmi, tak to bude takto natvrdo a hodim tam klasicky potak cubo: je, akurat, ze v mojich rukach sa chudera trpi, ale tak snad sa naucim niekedy aj trochu hrat
|
|
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2011, 16:52:28 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
vittore
|
 |
« Odpoveď #686 kedy: 22. November , 2011, 17:20:42 » |
|
krasTny nastroj 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
pelko
|
 |
« Odpoveď #687 kedy: 22. November , 2011, 17:29:04 » |
|
tie ramiky a binding sa mi nelubia, pačila sa mi tá surová jednoduchá podoba 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2011, 17:29:20 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #688 kedy: 22. November , 2011, 18:26:13 » |
|
tie ramiky vyzeraju po naolejovani a navoskovani takto  inac samozrejme, kazdemu sa paci nieco ine..ja som pomaly dva roky rozmyslal ci tam este nieco dorobit alebo nechat tak, nakoniec som sa rozhodol tak, ludom v mojom okoli sa to takto paci viac, moja draha polovicka cisto zo zenskeho pohladu povedala, ze to takto vyzera elegatnejsie. moja prva myslienka, ked som takto gitarku vytiahol z puzdra bola, ze som si spomenul na jeden krastny vyrok, este od vadima, ked tu chodieval, ked povedal, ze gitara ta musi pri otvoreni puzdra pozdravit  hlavne, ze som spokojny a mozem igora dalej vrelo odporucat 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2011, 18:27:35 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
sevo
|
 |
« Odpoveď #689 kedy: 05. December , 2011, 13:16:21 » |
|
Pekna gitarka. Same drevo, parada 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
|