Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 17:52:15
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Igor Keller guitars  (Prečítané 220949 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #150 kedy: 27. December , 2004, 14:02:42 »

Chalani, poslite mi prosim kontakt na Igora. Mailovy aj telefonicky. Poslite mi to v sukromnej sprave. Vdaka
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #151 kedy: 27. December , 2004, 15:27:31 »

sorry ze som taky nezodpovedny. Cislo na Igora je 0915253535 a mail je igorkeller@zoznam.sk
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #152 kedy: 12. Január , 2005, 00:28:34 »

Takze ja mam tiez gitarku od Kellera (kopia Jackson JS30KE), a sice je to zase o triedu lepsi instrument nez ten, co som mal, mam z neho zmiesane pocity. Totiz hra sa na nej super, velmi dobry zvuk, kvalitne snimace, ale... dost sa rozladuje. Totiz mal som svojho casu Yamahu RGX121, (gitara za 10litrov, teraz za 6,5) ale tam ta mechanika drzala jak hluchy dvere. A toto sa rozladuje uz v priebehu hrania (ked urobim par bendov, ani nevravim). Struny su priechodne cez korpus a tych sest vloziek zospodu je dost nakrivo. Dalej povrchova uprava je dost nafigu. Neviem, ci sa na tej gitare ucil lakovat (je asi 1,5 roka stara), ale par hran prebrusil a lak je nanasany miestami dost nerovnomerne nahrubo, cize to tam potom vyzera ako celulitida. No a ako vrchol vsetkeho mi noc pred koncertom uletel kraj prazca rovno pod malym Eckom... kedze hlava je hokejka, hrat sa na tom nedalo. Lepil som to sekundakom (fakt sranda, odporucam). Krk. V prvom momente sa mi zdal super, ale snazil som sa ho vcera nastavit a zistil som, ze nech tym imbusom v hlave tocim ako chcem, nic sa nedeje. Dokonca som to takmer vytocil von a nedari sa mi dosiahnut nejakeho prehnutia, krk je takmer ako pravitko. Ak chytim strunu na prvom a poslednom prazci, tak odchylka pri 7-mom je ledva pol milimetra. No skratka. Uz som si tu gitaru oblubil, v dialky vyzera super, dobre hra, ale much ma viac nez dost. Mozno by mi k tomu Robo vedel nieco napisat, ukludnit ma, alebo take nieco, lebo pravda je taka ze tu GITARU SOM SI NENECHAVAL ROBIT, ALE SOM JU KUPIL UZ HOTOVU NA INZERAT.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #153 kedy: 12. Január , 2005, 00:32:58 »

Iggy: no sak videl som ta na koncerte, pekny tvar farjerska, len pveal bych ze na tvrdsie styly trosku. jak to ze sa rozladuje pri benodch? to fakt? tak to je dost krute nato ze to je hnad made Smútim
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #154 kedy: 12. Január , 2005, 00:44:54 »

no tak to je drsne... inac ja na mojej akustike (fender) tiez mozem tocit imbusom kolko chcem a nic. nerobi ma to zrovna stastnym.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #155 kedy: 12. Január , 2005, 00:58:43 »

Akoze nerozladuje sa to az tak katastrofalne zase, ale pocut to. S tou Yamahou v tomto smere vazne nebol problem, a pritom nemohla mat nejaky drahy hardware. Fakt mam pocit, ze na tej gitare sa niektore veci proste odflakali. Btw, ked uz bola rec o podpisoch, Igor sa na tuto nepodpisal Smútim ...aha, Robo, chyba mi zadny kryt, nevies vybavit? PS: omylom som vytvoril jednu prazdnu zbytocnu temu, mohol by to pan admin zmazat?
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #156 kedy: 12. Január , 2005, 01:56:05 »

Iggy, keď máš krk ako pravítko, neuvožňuj ho úplne, struny ho budú ťahom napínať (ohýbať) postupne. Stačí potočiť raz, počkať pár dní, keď ešte treba, tak takto pokračovať znovu. Nefunguje to na počkanie, je to proces, predsa len je to dosť pevný materiál.
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #157 kedy: 12. Január , 2005, 07:06:13 »

Toto mi nejak nesedí na Igora podža mňa to rožaďovanie je vec mechaniky nebolo by zlé vedieť kožko stála tá gitara pôvodne a od toho sa potom odvíja kvalita nemôžeš čakať že handmade do 10 000Sk bude super skôr by som povedal že tam musia byť chybičky pretože je tam vežmi malý priestor na robotu a nehnevaj sa čím menej peňazí tým horšia robota.Igor si už priznal chybu svojou politikou LG-lacné gitary.Ono to vyzerá lákavo ale nie je to možné urobiť ručne lacáka bez chýb-neexistuje.Soller má len za robotu 10-12-15 000Sk takže o tom to je tu sa dá hovoriť o handmade a aj kritizovať chybičky.To že gitara vyzerá ako kópia Jakson nezaručuje že bude úplne cool. Igor to celé pochopil vyučil sa a chyby ktoré urobil stali sa každý sa učí na svojich chybácha keď ju nemáš priamo od neho nemôžeš vedieť či už niekto s tou gitarou nešpekuloval a neskúšal uplatňovať svoju šikovnosť.Ja som urobil síce len 3 Home made ale sú hratežné a nikto sa nezťažoval majú svoje chybičky ale nie sú to korei.Takže odporúčam do 10l kupovať jedine sériovky pretože tie sú vypracovaním skoro bez chyby skôr s hratežnosťou môžu byť problémy.Igor by Ti vedel povedať ale je v Holandsku takže asi s problémami.Vieš a točiť výstuhov donekonečna hlavne pre neodborníka je jasné čo sa stane-závit sa zničí a je po probléme...
Zaznamenané

tatko fóra
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #158 kedy: 12. Január , 2005, 11:38:08 »

guitman, kamo, nestras ma! Ja som tu gitaru kupil ako hranu za 14.000 a Roberto odhadoval jej povodnu cenu (u Igora) na cca 25.000, a kedze tam nie je ani mahagon ani floyd rose, predpokladam, ze za tu cenu by mala byt uz odvedena kvalitna robota. Mne je samozrejme jasne, ze do 10k sa oplatia len seriovky ale kupou tejto uz som mieril vyssie. Pitu: no pruser je ten, ze ja som urobil jednu celu otacku a uz to bolo uplne uvolnene. Cize teraz je to uvolnene oproti povodnemu stavu asi o 3/4 otacky, viac sa neda. Je to uz 2 dni a mam pocit, ze trosku sa to pohlo za ten cas, myslis, ze sa to este bude prejavovat?
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #159 kedy: 12. Január , 2005, 11:45:52 »

Nestraším len neviem potom o čom je to ak to stálo 25l tak by to malo byť bez chyby a popisuješ chyby ktoré by som ani sám neurobil fakt neviem.Ale Aby Igor odflákol gitaru za 25l to sa mi nezdá.No čo povie na to Robo predsa len pozná igorovu robotu viac.
Zaznamenané

tatko fóra
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #160 kedy: 12. Január , 2005, 13:15:29 »

Citácia
Originally posted by Iggy ...a kedze tam nie je ani mahagon ani floyd rose, predpokladam, ze za tu cenu by mala byt uz odvedena kvalitna robota. ...
Kedze je to hokejka a nie je tam Floyd Rose, je jasne, preco sa rozladuje... Struny cez nulty prazec nepokracuju rovno dalej, ale idu na mechaniky pod uhlom jednak do stran a jednak aj dozudu a mozu sa drhnut o hrany drazky nulteho prazca. Na klasickom stratocastery idu cez nulty prazec stale rovno na mechaniky a ani hlava s krkom nerobi ziadny uhol smerom dozadu... Preto sa divim, ze vyrobca na hokejkovy krk nedava zamykacie tremolo, obcas to vidno iba na azijskych lacakoch. To vysvetluje aj to, preco Ti odletel kraj nulteho prazcu - struna ho tlaci prilis do kraju... Riesenie je dat zamok. Pokial tam nie je floyd a ani ho tam neplanujes dat, treba kupit kovovy loziskovy nulty prazec. Struny tam nesuchaju po materialy ale po kovovom koliecku. V krajnom pripade treba namontovat kosteny nulty prazec (urcite nie plastovy), jemnym smirglom vyhladit drazky do hladka a mastit ich silikonovou vazelinou, aby sa struny co najlahsie klzali a nedreli. Toto dost pomoze, dokonca tak, ze na obycajnom strate sa so silikonovou vazelinou v kostenom nultom prazci da uplne bezpecne pakovat bez rozladenia... Krk jak pravitko nie je idealny stav, ale pri troche stastia a kompromisnejsom nastelovani celej gitary sa s tym da hrat. Taketo krky sa vyskytuju aj na drahych seriovkach. Horsie by bolo, keby v povolenom stave a s nasadenymi strunami isiel stale dozadu, aj take som uz videl na Fenderi...
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #161 kedy: 12. Január , 2005, 13:34:49 »

To rastis -- nechcem ti velmi protirecit lebo v tejto oblasti som dost laik (a ty mi pripadas ako guru tohot fora)ale ved predsa aj na Les paule je hlava pod uhlom ku krku a struny idu tiez do stran. A ani Jackson RR za 1000 $ nema zamky a nepripada mi ako lacny azijsky model tento hig-end nastroj. Mozno myslis hokejkovym krko krk s reverznou hlavou tak tu RR beriem spat, ale aj tak nemyslim ze by reverzna hlava/klasicka hlava predstavovala iny ako esteticky rozdiel
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #162 kedy: 12. Január , 2005, 13:50:20 »

Juraj_T - na Les PAuloch to nieje zdaleka tak velky uhol, ako na tenkej ecke na hokejke... S modelom RR mas pravdu, existuju aj verzie bez zamkov... Neviem, neviem, nedal by som ruku do ohna, ze to nebude mat podobne rozladovacie problemy... Jedine ak naozaj s nejakym prespekulovanym (grafitovym alebo neviem akym) nultym prazcom... Bohuzial v dnesnej dobe 1000$ za gitaru este nemusi znamenat luxusny nastroj, hlavne pri ""ultraznackovej"" firme, kde luxusne nastroje stoja niekolko tisic $... Smútim
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #163 kedy: 12. Január , 2005, 14:04:51 »

Tak RR5 je vlajkovou lodou Jackson-ov (priebezny krk, zlaty harware, struny cez telo S-D snimace). Keby tato gitara neladila kvoli konstrukcnej chybe tak to by bola teda hanba a Charvel/Jackson by asi dieru do sveta nespravili. A myslim si ze ked sa niekto zivi vyrobou gitar tak take nieco ako prilisny tlak na orech by mal predpokladat a nejak to vyriesit skor ako zoberie 25 pepierov za gitaru
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #164 kedy: 12. Január , 2005, 14:18:24 »

... pravdu mas... RR5 som nazivo nevidel, aj ked vlajkova lod asi nestoji 1000$... ale neviem, tak radsej zmlknem :)...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.