Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 15:44:14
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Igor Keller guitars  (Prečítané 220937 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #165 kedy: 12. Január , 2005, 14:58:44 »

rastis> ja uz dlhsi cas rozmyslam nad prespekulovanym nultym prazcom :) aspon ten s loziskami. co to zvykne stat? oplati sa? ja mam len plastovy.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #166 kedy: 12. Január , 2005, 15:37:31 »

Iggy vydrž, podža mňa sa to ťahom strún ešte prehne.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #167 kedy: 12. Január , 2005, 18:04:03 »

Juraj_T - pezrel som si v obchode zopar Jacksnov (RR5 samozrejme nie :) ). Oni tie gitary z roznych fabrik maju odlisne hlavy Si píš!!! Najlacnejsie nastroje made in Indonesia maju uhly pod ktorymi idu tenke struny o dost vacsie, ako Jacksony made in Japan. Tie z Indonesie (cca 10litrov) vyzeraju v ramci rozladovania az hrozivo. ""Japonci"" za asi 20 litrov maju tenke struny vedene s mensim uhlom. Naopak pod vacsim uhlom ide hruba struna. Kedze je opletana a ma hruby ""dezen"", pri hre bude zakusnuta v drazke a bude drzat. Kdezto tenke struny sa pri hre a napr. vytahovani v drazke pohybuju hore dole a pri velkom uhle (a tlaku) sa nevracaju do povodnej polohy. Inak aj tie Japan verzie maju nulty prazec plastovy Smútim( Rad verim, ze RR5 to ma vyriesene :)... Inak ja osobne si raz za cas na Les Paule do drazok tenkych strun nastruham na jemno trosku grafitu z tuhy, prave preto, ze hlavne struna G a H sa zvykne pri hre rozladovat... A to mam samozrejme kosteny nulty prazec...
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #168 kedy: 12. Január , 2005, 20:37:19 »

Tak ja mam fender stratocaster MIM. Pouzivam 11-ky struny. Ladim pol ton dole a po naladeni dotiahnem tie srubky na klucikoch. Pri hre pouzivam paku niekedy vynimocne, niekedy casto podla nalady a gitka drzi ladenie. Nulty prazec mam normalny kosteny. Ked som kupil gitaru tak som uvazoavl o roller nut-e, kamos ma od toho odhovoril, ze vraj sa to moze odzrkadlit na charaktere zvuku, tak som to nechal tak, 30$ sa radsej prepije, sa radsej doladi gitara. Ked niekde uvidim RR5 tak si ju isto obzriem, po te gitare poskulujem uz dlhsie, ale dat take peniaze za gitaru ked hra niekto na gitaru tak casto ako ja (cez skuskove vobec. v lete vobec) je blbost. Ale raz ked budem velky a bohaty a obklopeny krasnymi zenami tak si ju kupim a budem sa pred zrkadlom hrat na Randyho, potom doriesime debatu :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #169 kedy: 12. Január , 2005, 22:53:30 »

:) .... Co je MIM ?
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #170 kedy: 12. Január , 2005, 23:22:44 »

Made in Mechiiikoo
Zaznamenané
igork
pravidelný návštevník
Príspevkov: 191

« Odpoveď #171 kedy: 06. Február , 2005, 15:07:04 »

Dakujem vsetkym zucastnenym k teme.... Som velmi rad, ze Guitman nam dal moznost sa vyjadrit ci uz v dobrom, alebo s kritikou... ja to berem.... posledna gitara ktora rozprudila diskusiu je ""jackson-kelly"", robil som ju asi pred dvoma rokmi pre jedneho znameho zo susednej dedinky.... povodna cena tej gitarky bola cca 12,5 tisica aj zo seymour duncanom sh-6.... krkovy snimac je korea takisto aj mechaniky ( to je pravdepodobne kamen urazu, preco sa gitaka rozladuje...) v tom case som pouzival vystuhy typu ""martin"" tj. hlinikovy u profil s vlozenym tiahlom.... nikdy viac.... tie vystuhy nepracovali tak ako mali..... mrzi ma to, ale ukazalo sa to az casom ( keby som ich vymyslel ja, tak nic nepoviem....)odvtedy pouzivam dvojcestne vystuhy a nieje s nimi ziadny problem.... k tomu nulaku : je to obycajny plastovy nulak za 16 korun, takze je dost mozne ze sa zlomil.... na povrchovu upravu pouzivam polyester a kelly je dost problematicka gitara.... same hrany, priznavam par krat som sa prebrusil. Ked budete mat na mna nejake otazky, pripomienky, kritiku, chvaly kludne ich napiste, ked budem mat volnu chvilku tak vam rad odpoviem. Igor
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #172 kedy: 06. Február , 2005, 15:44:29 »

jackson kelly za 12,5 litra tak to je uplne za facku... inak Roberto, Ty si tusim spominal ze Igor je v Amsterdame, ci nie? ci mam to popletene? :)
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #173 kedy: 07. Február , 2005, 10:21:58 »

Igor, ked budes v tom blizkom západe, budes pokracovat v zákazkách pre Slovákov ? akým sposobom ? stúpne asi aj cenník ?
Zaznamenané
igork
pravidelný návštevník
Príspevkov: 191

« Odpoveď #174 kedy: 07. Február , 2005, 12:46:27 »

RE:viktor Asi ano..... este neviem presne co ma caka, ale chcel by som sa venovat nastrojom..... Akym sposobom? to este neviem, skus mi napisat za mesiac a uz ti budem vedet povedat viac.... Oooo ja som to vedel, Oooo a uz mam zbalene..... Oooo, kto mi neveri, jeeee nech si tu ostane..... Igor
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #175 kedy: 08. Február , 2005, 14:46:22 »

toto forum zacina naberat na vaznosti(ak dobre ratam tak toto je uz asi treti prispevok relativne znamej osoby)... este chvilu a objavi sa tu dajaka vazna slovenska git. osobnost. kto vie ci taky griglak pristupuje na inet :)
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #176 kedy: 26. Február , 2005, 13:10:17 »

Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #177 kedy: 26. Február , 2005, 13:20:07 »

roberto: do prdele do je krasna gitara....
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #178 kedy: 26. Február , 2005, 13:48:48 »

dakujem.. tu som dostal od Igora k narodeninam (plus som nieco zaplatil Žmurk ) takze viac o gitare: je to celomahagon s ebenovym hmatnikom. Uprava tela aj krku je natural - teda napustene lanovym olejom. Krk je velmi prijemny na dotyk, sice som si zatial nezvykol na ebenovy hmatnik ale pracujem na tom. Snimace su od pana Slapaka silnejsi PAF + Steve Morse model pri kobylke * so zvukom som maximalne spokojny Žmurk Gitara ma krasny spevavy ton, dlhy sustain. Musel som vdaka mahagonu stiahnut gain o 1/4 pretoze oproti jelsi ton je hutnejsi. Rozdiely su dost evidentne, mahagon je asi viac zvukovo vyrovnany. Hardware je standartne gotoh, plus mam na floyde hipshot tremsetter, ktorym mam nastavene tremolo len na pohyb dole. Uchytenie krku je tazka uchylka, je to Stephen's extended cutaway. Pristup ku vsetkym poloham je 100% takze je to velmi prijemne (ale zatial som si na to nejak nezvykol). Ak mate otazky, tak sa pytajte. Jeden rekord ohladom tejto gitary - bola postavena za 3 dni.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #179 kedy: 26. Február , 2005, 22:04:20 »

ja sa radsej na nu ani pytat viac nebudem, bo este zacnem na Teba ziarlit Žmurk
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.