Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 14:47:19
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Igor Keller guitars  (Prečítané 220911 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #180 kedy: 26. Február , 2005, 23:36:57 »

nemas co zavidiet.. iba ak 4 gitary Žmurk
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #181 kedy: 27. Február , 2005, 00:19:19 »

roberto: sak ja o gitarach pisem Žmurk
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #182 kedy: 27. Február , 2005, 09:41:50 »

ved ja viem.. ked spravime stretko, tak nejakym sposobom dovleciem gitary. Myslim ze mam z Igorovej dielne najviac gitar, vlastne este aj pan Szalay. Toho by sme potom tiez mohli stiahnut..
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #183 kedy: 27. Február , 2005, 12:16:59 »

roberto: to by bolo super, len uz konecne pridi na stretko. uz boli dve v Slovaku :) inak sretol som tento tzden Locksmitha a vraveli sme ze by sme mohli opat zaciatkom marca nejake to stretko dat. tak dufam ze prides :)
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #184 kedy: 27. Február , 2005, 13:03:06 »

Citácia
Originally posted by Roberto nemas co zavidiet.. iba ak 4 gitary Žmurk
Tak uz Ti nic nebrani vybalit tu na nas toho slubeneho Malmsteena Žmurk
Zaznamenané
yshey
nováčik
*
Príspevkov: 46

« Odpoveď #185 kedy: 27. Február , 2005, 13:15:38 »

Helllo ladieeeeees. Po dlhej dobe som zavital tu na forum, aby som vam tu hodil par fotiek neostreho druhu z rozlucky z Igorom. Ale nejak mi momentalne nefacha ftp na forum, tak az ked bude Majo online.
Dnes vecer Igor dorazi na miesto... Dufam, ze na tento datum budeme raz spominat ako na velky zlom v jeho kariere!
Zaznamenané

Shut up \\\'n play yer guitar
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #186 kedy: 27. Február , 2005, 14:27:18 »

Držíme mu palce. :1:
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #187 kedy: 28. Február , 2005, 06:39:25 »

Kurna bude mi chýbat ten týpek dúfam že sa raz vráti a položí slovenských gitarárov svojím talentom na lopatky. Yshey co Ti nefachá na ftp? Skús túto ikonku nad príspevkom pre tú srandu. Kurna nefachá ako je to možné hneď opravujem neviete ma zbuzerovať?? som v štádiu zimného spánku a dúfam že zima už čoskoro skončí. :))
Zaznamenané

tatko fóra
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #188 kedy: 28. Február , 2005, 16:03:34 »

Pekna gitarka. Pripomina mi gitary co pouziva Nuno z Extreme.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #189 kedy: 28. Február , 2005, 16:22:27 »

obrazky sa volaju nunoX.jpg... :) a nie je to nahoda.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #190 kedy: 01. Marec , 2005, 00:58:06 »

Vyzera to ako Washburn N4, aj ma take uchytenie krku, myslim ze je to ich patent. Je to inak velmi pohodlne. Original Nuno je z jasenu, s javorovym krkom, co hra urcite kusiko inac, ako mahagon (aj ked ja mahagon milujem :) ). Vela robi snimac Bill Lawrence pri kobylke. Hral som na originale 1 raz v zivote, ale ten snimac ma uplne dostal - ak by som chcel vlastnit takyto nastroj, urcite by som ho chcel s ""autentickym"" snimacom. Inak ta gitara (Kellerova) vyzera nadherne, urcite aj fantasticky hra - to vidno uz z tych obrazkov :)...
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #191 kedy: 01. Marec , 2005, 17:08:27 »

Rastis, aby som povedal pravdu Igor ma poprosil ze nech ti ju niekedy poziciam aby si urobil recenziu. Ja na to nemam cas, takze sa dohodneme. oki?
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #192 kedy: 01. Marec , 2005, 17:20:01 »

Inak Washburn uz Nunove gitary vyrabal z jelse (to ako povodne), potom paduk, dokonca aj mahagon (ale s javorovym krkom), teraz to vyrabaju z lahkeho jasena. Velmi slusna gitara za 1600$, vyrabana v USA s hardwarom Schaller a kvalitnymi snimacmi. Co viac? Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #193 kedy: 01. Marec , 2005, 18:26:06 »

Citácia
Originally posted by Roberto Rastis, aby som povedal pravdu Igor ma poprosil ze nech ti ju niekedy poziciam aby si urobil recenziu. Ja na to nemam cas, takze sa dohodneme. oki?
Bude mi rozhodne ctou :) Si píš!!!
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #194 kedy: 01. Marec , 2005, 19:38:45 »

mozes ju mat na vikend, lebo budem v Prahe. musime sa teda stretnut vo stvrtok. oki?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 23 otázok.