Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 11:45:09
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Igor Keller guitars  (Prečítané 220851 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #195 kedy: 02. Marec , 2005, 11:53:27 »

Vo stvrtok som do 20.00 v robote, ale kedykolvek mozem na skok vybehnut d Auparku. Po 20.00 mozem robit hocico.
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #196 kedy: 08. Marec , 2005, 12:55:30 »

Hmm.. Rastis, ako to vyzera s recenziou?
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #197 kedy: 13. Marec , 2005, 20:26:57 »

Slubena recenzia je tu: http://gitaristi.sk/files/viewtopic.php?fid=50&tid=524
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #198 kedy: 16. Marec , 2005, 17:53:36 »

Prave som volal s Igorom, ma sa v Amsterdame fajn. Nasiel si job a opravuje gitary v nejakom shope Richmond guitars.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
igork
pravidelný návštevník
Príspevkov: 191

« Odpoveď #199 kedy: 28. Marec , 2005, 14:53:39 »

Caute vsetci!!! Posielam Vam par fotiek z headlinerov koncertu The Toy Dolls z holandskeho Paaspop festu ktory bol 26.3.2005. Olga ( nickname gitaristu) hral na mojej gitarke skladbu The Entertainer..... Na prvych dvoch fotkach ta baba so zelenym cirom je Matzi - technicka kapely....
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #200 kedy: 29. Marec , 2005, 10:19:11 »

Super super som rád že sa Ti darí IGI.
Zaznamenané

tatko fóra
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #201 kedy: 29. Marec , 2005, 12:12:17 »

Tiez sa pripajam ku gratulantovi Guitmanovi. Žmurk
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #202 kedy: 01. Apríl , 2005, 15:14:45 »

Tak ja svojmu menovcovi oneskorene dakujem za info ohladne tej j-kelly gitary. strasne ma mrzi, ze som sa nevedel dovolat vtedy ked to bolo aktualne, pretoze som sa teda dobre ojebal (damy prominou).. no co uz. Na druhej strane je to stale este lepsi nastroj nez ta ceska Kramera, co som mal predtym. Zvuk solidny, dohmat nizky a povrchovka z pohladu fanusika bezchybna :) tak si nejdem mlatit hlavu o stenu. Prajem tiez secko dobre...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
igork
pravidelný návštevník

« Odpoveď #203 kedy: 02. Apríl , 2005, 16:22:35 »

Caute, tak najnovsie spravy: 1. aprila sa moja ""company"" dozila siestich rokov existencie! Nieje to 1.aprilovy zart (hahaha). Iggy, nehadz flintu do zita.... v lete, ked pridem domov a budes mat cas tak sa na tu gitarku pozrem. Podla mna si sa neojebal, neviem kolko si dal za tu gitaru, to je pravda, ale nastroj to nebol zly za tie prachy za ktore som ju spravil..... Na buduci tyzden sa chystam do Frankfurtu na vystavu ( a po desiatich rokoch snivania sa tam tento rok prvy krat dostanem...), tak Vam potom poslem nejake nove spravy. Dakujem za ""gratulacie""!!! Igor
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #204 kedy: 13. Máj , 2005, 09:42:04 »

hm. leto sa pomalicky blizi a ja Ta beriem za slovo ;] ked teda budes na uzemi SR, urcite to tu nejak oznam... dik
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #205 kedy: 13. Máj , 2005, 18:39:11 »

Igor mi dnes pisal,ze pride koncom juna.
Zaznamenané

yshey
nováčik
*
Príspevkov: 46

« Odpoveď #206 kedy: 15. Máj , 2005, 08:04:25 »

Citácia
Originally posted by Roberto Igor mi dnes pisal,ze pride koncom juna.
fasa :)
Zaznamenané

Shut up \\\'n play yer guitar
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #207 kedy: 23. Jún , 2005, 18:24:04 »

blizi sa koniec juna. na gitare sa objavil divny pazvuk, Igor, musis ma zachranit... :\
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #208 kedy: 23. Jún , 2005, 23:43:30 »

zajtra mu zavolam a upresnim prichod monsignora Kellera.
Zaznamenané

igork
pravidelný návštevník

« Odpoveď #209 kedy: 24. Jún , 2005, 10:57:13 »

Caute vsetci, termin mojho prichodu na slovensko este neviem ani ja sam..... mozno pojdem s kamosom autom 1. alebo 2. jula, dalsia moznost je ze tu v amstri skysnem este dalsi tyzden..... v kazdom pripade vam dam vedet a potom spravime uvytaciu ceremoniu v krcme v kralovom brode ( aspon s robertom a ysheym...) Igor
Zaznamenané
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 23 otázok.