Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 06:58:25
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Priznajte kolko casu stravite pri gitare  (Prečítané 29594 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #90 kedy: 06. Február , 2006, 15:40:35 »

K tomu by som povedal, ze Satriani cvicieval ked chodil do skoly max. 4 hodiny denne, lebo naviac nemal cas. A tiez tvrdil, ze mu to aj urcity cas trvalo, dokym sa k tym 4 hodinam dopracoval. Najprv cvicil polhodinku, po urcitom case jednu atd. Zataz treba stupnovat. Ja som cez leto tiez daval 6-10 hodin, ale teraz ked mam skusky, by som asi skoncil pri dvoch zo zodratymi bruskami a strpnutym zapastim.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 13. Február , 2006, 20:59:08 »

No ja uz som z toho cvicenia tiez trocha ubral.... uz nemakam 8 hodin denne ako pred nedavnom....je to asi tym ze nemam motivaciu... kapela v haji... tak to ide dole z voza Smútim
Zaznamenané
ondro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 253

« Odpoveď #92 kedy: 13. Február , 2006, 23:06:05 »

kapela v haji ->viac casu pre seba..hlavu hore..inak,8 hodin denne,klobuk dole,to ja som nikdy nezvladol..
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #93 kedy: 14. Február , 2006, 14:53:16 »

Presne tak skus si rozsirovat obzory. Nezostan stat na jednom mieste.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #94 kedy: 14. Február , 2006, 15:40:44 »

Astaroth777- ten čas, čo si napísal do ankety ohžadom tvojho cvičenia, mal byť v priemere za dlhšie obdobie. Nie za pár dní. Dúfam, že ťa to zas chytí. Žmurk
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #95 kedy: 14. Február , 2006, 16:50:51 »

No ja verim ze hej.... ako rad sa idem pustit do nejakych sol od ozzyho...som sice spraskany ako pes zo skoly ale treba sa prekonat mozno ze by som isiel skor spat ale tato PMka co mi prisla tak ma povzbudila a to ja potrebujem>>>>

Ocuj ty jebeno co ty tu ojebavas ...jaku jacksonu sak ty mas to polenisko squiera.To ty ani ten mashall nepomoze..zvuk to ma jak nenamascene dveriska...to tvoje solo s tym reverbom jak v kostole stoji uplne za picu. Ked vyprvas ze aku dlhu dobu hras tak si aspon vyber lebo raz vypravas ze 4 roky a raz 2....a o tom ze hras 15 hodin denne silno pochybujem ....vsetko by bolo celkom v pohode keby si apon tak nemachroval a neojebaval:P

Tak toto ja potrebujem...to ma vie pekne vyhecovat k cviceniu Žmurk
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #96 kedy: 14. Február , 2006, 17:01:52 »

Kto je ten clovek? Nech posle podobnu aj mne :)
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #97 kedy: 14. Február , 2006, 17:05:12 »

martinlm napísal:
Citácia
Kto je ten clovek? Nech posle podobnu aj mne :)

no mozem ti ju preposlat... hehe ha ha ha
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #98 kedy: 14. Február , 2006, 17:05:34 »

astaroth777 - prezraď, kto ťa tak dokázal povzbudiť? :)
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #99 kedy: 14. Február , 2006, 17:10:32 »

Tak bol to pan > mascigula
Myslim, ze meno vystihuje vsetko.... :lol:
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #100 kedy: 14. Február , 2006, 17:18:17 »

\"Vtipne\" zdvojene identity :unsure:
Zaznamenané
arpo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 162

« Odpoveď #101 kedy: 14. Február , 2006, 17:39:27 »

U mna je to s cvicenim strasne na piiiii.... Chodim na vysku a na cvicenie mi ostava dost malo casu  Ked ma to chyti cvicim denne 2-3 hodiny, potom mam obdobie, ako napriklad teraz, ked uz mesiac vobec nedrtim... Ale inak pozor, cvicenie nie je ako cvicenie, niekedy sa pristihnem, ze mam gitaru v ruke a hram len same hovadiny (pustim si nejaku vec a do toho hram, \"improvizujem\", ale to ja za cvicenie nepovazujem, potom fakt hram denne 4hodiny) Cvicenim myslim max sustredenie, klud, metronom, a pekne pomalicky cvicit techniku, dynamiku, ton. Takto to vydrzim max 2-3 potom mi z toho zacina uz jebat a treba vybehnut von dat si pivo.
Pripajam sa k nazoru, ze ucitela treba mat. (Dik Vadim)
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #102 kedy: 14. Február , 2006, 18:10:36 »

astaroth777

mna by zaujimalo ako dokazes tolko casu stravit cvicenim. nieze by sa to nedalo ale napis mi zhruba priebeh dna ked chodis do skoly  to sa vobec neucis?? Ja potrebujem cvicit a mne sa maximalne da cvicit 2-3 hodiny denne dlhodobo  a to spim iba 5 hodin
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Hosť
« Odpoveď #103 kedy: 14. Február , 2006, 18:23:51 »

Mr.Lado napísal:
Citácia
astaroth777

mna by zaujimalo ako dokazes tolko casu stravit cvicenim. nieze by sa to nedalo ale napis mi zhruba priebeh dna ked chodis do skoly  to sa vobec neucis?? Ja potrebujem cvicit a mne sa maximalne da cvicit 2-3 hodiny denne dlhodobo  a to spim iba 5 hodin

No ako som napisal nie je to vzdy zvlast ked stratim motivaciu...ale snazim sa maximalne...
No pridem zoskoly cca o 3tej do 4tej pauza....a pak idem do izby hrat...
Hodim par akordov aby sa prsty trochu ozivili a pak chromatik 1234..hadam vies co myslim a cvicim to, a kombinacie...
Pak prstoklady stupnic pomaly pak rychlo a pak si pustim doprovod a tak hodinku a aj viac do toho improvizujem.
Potom ked uz mi doprovod lezie na nervy pustim si doprovody z GP5 nejakeho songu kde si dam prec gitary a hram ich do toho...
A pak uz zas co mam nejake naucene sola tak ich hram a zlepsujem rychlost a tak... nejake Irony sola a Yngwieho a Children Of Bodom a to sa opakuje vsetko cca do tej 23 - 24 hodiny. Ale to nie je pravidlom ...a medzi tym kukam na gitaristi.sk forum ako prave teraz ha ha ha

Este jedna vec> do skoly sa neucim:evil:

Naposledy upravil astaroth777, : 14.02.2006 o 18:24
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #104 kedy: 14. Február , 2006, 18:31:56 »

No to je fajn, ale každý deň bez večere, bez záchoda, bez kamarátov, no neviem, kožko takto vydržíš. :hm:
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.