Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 13:36:52
Strán: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 509468 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #930 kedy: 14. Október , 2008, 11:19:04 »

?§!. a ty to odkial vies? hral si na tom? ak nie tak nepustaj rozumy... Vai na tom na rozdiel od teba aj hral tak asi preto na tom hral aj na koncerte...
BTW hovori ti nieco logicke myslenie? lebo posledne mam z tvojich prispevkov taky pocit ze ti pracuje len papula a nie mozog...
Cubo, ty si dnes niaký podráždený. Alebo podgurážený  ha ha ha . Na nikoho som neútočil len som povedal svoj subjektívny názor, moju domienku že ako to hrá, samozrejme že sa nechám veľmi rád poučiť  Zdravíčko .
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #931 kedy: 14. Október , 2008, 12:02:35 »

Na to Ti poviem vysledok. Musicman JP signature BFR. S Imbusom sme sa zhodli, ze hra to ako Gibson a hra este pohodlnejsia ako Ibanez.
Je to mahagon jak svina. Na zdravie!
Pohodlné to byť môže aj viac ako Ibanez, veď napätý Petrucci potrebuje niečo na čom dokáže hrať ale ako Gibson to určite nehrá, nejaké tie nahrávky som počul.  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #932 kedy: 14. Október , 2008, 12:16:53 »

Na to Ti poviem vysledok. Musicman JP signature BFR. S Imbusom sme sa zhodli, ze hra to ako Gibson a hra este pohodlnejsia ako Ibanez.
Je to mahagon jak svina. Na zdravie!

to ako ten lipovy bezpohlavny signature ze hra ako Gibson ? tak taky Gibson by som veru nechcel :)
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #933 kedy: 14. Október , 2008, 12:21:01 »

to ako ten lipovy bezpohlavny signature ze hra ako Gibson ? tak taky Gibson by som veru nechcel :)

praveze ten novy petrucci je nejaka zmeska mahagonu javoru a este neviem coho
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #934 kedy: 14. Október , 2008, 12:22:22 »

jaj - pochopili ? :)
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #935 kedy: 14. Október , 2008, 12:27:17 »

Nieje nad zvuk Gibsona a pohodlie Ibaneza  ZdravíčkoNa zdravie!
Ja by som povedal že sa k tomu blíži SZ ale to pohodlie tam zase tak veľké nie je.
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #936 kedy: 14. Október , 2008, 12:30:45 »

Ibanez Les Paul a Gibson JEM alebo RG-Prestige  Ja som čert..  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #937 kedy: 14. Október , 2008, 12:32:24 »

Ibanez Les Paul...

mam to doma pozicane a spanombohom
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #938 kedy: 14. Október , 2008, 14:32:16 »

jaj - pochopili ? :)
hej :) telo jelsa + javor top a krk/hmatnik je mahagon/palisander

inac plexi basu som pocul nazivo v akcii, bola to taka dvojka (bubonistka a basak), nazov si nespomeniem, tusim to tu na fore aj rastis
spominal..povodom odniekadial zo zamoria a teraz ziju v cechach??? ..no nic o to nejde. ta basa tomu tipkovi hrala vynikajuco  :)

btw riso: nahanas si prispevky? alebo debatujes sam so sebou, schyza? ci sa neodhlasujes zo svojho konta a potom pod tovjim nickom pise aj radomir?
« Posledná zmena: 14. Október , 2008, 14:33:49 od styrioci » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #939 kedy: 14. Október , 2008, 14:52:43 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Niekedy sa na tomto fore veeeelmi pobavim.... Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Napisal som BFR, to je najnovsi prirastok. Cela gitara je mahagon. Vrchna doska je javor.
Hmatnik na tejto gitare, resp. na JP modeloch, aj tych starsich ocenuje vela gitaristov. Na hocijakych USA gitarovych forach to maju typci bezne... tak asi to len nejake "veslo" nebude... Žmurk Žmurk
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #940 kedy: 14. Október , 2008, 15:39:12 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Niekedy sa na tomto fore veeeelmi pobavim.... Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Napisal som BFR, to je najnovsi prirastok. Cela gitara je mahagon. Vrchna doska je javor.
Hmatnik na tejto gitare, resp. na JP modeloch, aj tych starsich ocenuje vela gitaristov. Na hocijakych USA gitarovych forach to maju typci bezne... tak asi to len nejake "veslo" nebude... Žmurk Žmurk

ta gitara ma mahagonovy krk, telo je jelsa s javorovym topom a je tam vlepeny kus mahagonu, uz som to tu pisal o par prispevkov vyssie Žmurk

na USA forach ti tipci maju aj mesy marky, triaxy a ine hracky co unho videli, honia si cicinu na petrucim a snazia sa ho kopirovat. keby zacal petrucak hrat skvajerky, tak popredavaju musicmany a kupia si skvajerky..rovnako sa z nich na forach aj iny tipci ujebavaju, ze uz sa tesia jak sa na ebayi hufne zacnu objavovat mesy mark IV, ked petruccak zacne hrat na tej novinke, co vraj mesa chysta  :) Žmurk

nevravim, ze to musi byt zla gitara, nehral som na nu, ale nedaval by som za priklad hocijakych tipkov z for, ktori tie musicmany maju iba preto, ze na ne hra petruccak a ked presiel od ibanez k musicmanu, tak hufne predavali ibadnesky.. :)
« Posledná zmena: 14. Október , 2008, 15:41:31 od styrioci » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #941 kedy: 14. Október , 2008, 15:57:15 »

...ked presiel od ibanez k musicmanu, tak hufne predavali ibadnesky.. :)

Neviem odkial mas take info... ale kazdopadne o Ibanez JPM je na forach velky zaujem. Ak by si ju niekde videl, hod link.. rad pomozem chlapcom, ktori o nu maju zaujem :)
Ale samozrejme, ja chapem, to je vec trhu a obchodu.
Ved aj keby Hammet zacal hrat na Igor Keller Telecaster( absolutne nic v zlom Igor, je to len priklad), tak by tu polovica z vas neriesila USA tele, aspon co sa tyka fandov Metallici  Žmurk
A nehovor mi, ze nemam v tom pravdu... Lebo o tom to je, o pocite z nastroja, aparatu a ja neviem coho este... a tym padom sa ti dobre hra. Žmurk
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 14. Október , 2008, 15:58:23 od Branko » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #942 kedy: 14. Október , 2008, 16:26:25 »

na USA forach ti tipci maju aj mesy marky, triaxy a ine hracky co unho videli, honia si cicinu na petrucim a snazia sa ho kopirovat. keby zacal petrucak hrat skvajerky, tak popredavaju musicmany a kupia si skvajerky..rovnako sa z nich na forach aj iny tipci ujebavaju, ze uz sa tesia jak sa na ebayi hufne zacnu objavovat mesy mark IV, ked petruccak zacne hrat na tej novinke, co vraj mesa chysta  :) Žmurk

nevravim, ze to musi byt zla gitara, nehral som na nu, ale nedaval by som za priklad hocijakych tipkov z for, ktori tie musicmany maju iba preto, ze na ne hra petruccak a ked presiel od ibanez k musicmanu, tak hufne predavali ibadnesky.. :)
Jasnačka. Tipci na USA forach su obyčajni kok*ti.Jedine na  "gitarovom fore" su odbornici. / až na to,že ti USA tipci tie aparaty a gitary realne maju,kdežto tu sa len o nich kecá/ Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #943 kedy: 14. Október , 2008, 16:32:55 »

...až na to,že ti USA tipci tie aparaty a gitary realne maju,kdežto tu sa len o nich kecá/ Zdravíčko
Znova musim suhlasit s UDRYM. Svata pravda.

Na zdravie!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #944 kedy: 14. Október , 2008, 16:41:37 »

Ty tipci, na ktorych narazach maju vacsinou taky arzenal, ze to tu nikto nema. Cerpas zrejme z www.petrucciforum.com GEAR TALK. Otvor si ľudí čo tam majú Marky, rectá, Diezle, Gibsony, MM .........Rudy to dal presne.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.223 sekund, 22 otázok.