Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 13:44:46
Strán: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 509482 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #945 kedy: 14. Október , 2008, 16:43:45 »

Ty tipci, na ktorych narazach maju vacsinou taky arzenal, ze to tu nikto nema. Cerpas zrejme z www.petrucciforum.com GEAR TALK. Otvor si ľudí čo tam majú Marky, rectá, Diezle, Gibsony, MM .........Rudy to dal presne.

Ved to. Pre vela Slovakov su to ale imperialisticki sionisti, tupi Americania a pod., takze na nich treba vzdy nieco vytiahnut a znemoznovat ich. My to mame uz asi v genoch.
« Posledná zmena: 14. Október , 2008, 16:44:09 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #946 kedy: 14. Október , 2008, 16:47:41 »

Ty tipci, na ktorych narazach maju vacsinou taky arzenal, ze to tu nikto nema. Cerpas zrejme z www.petrucciforum.com GEAR TALK. Otvor si ľudí čo tam majú Marky, rectá, Diezle, Gibsony, MM .........Rudy to dal presne.
No ved presne tak.
Zasa paci sa mi celkove spravanie na JP fore. Tam nikto nikdy neodsral, ani neskritizoval... ani NIC. Proste tí tipci sa bavia.. a to doslovne, na svojich aparatoch, gitarach, atd...
Pricom my sa ideme pozabijat, a tlc do hlavy druhemu, ze LEN GIBSON, len FENDER.. a LEN marshall - KKTINA na N- tu... Hoci jasne, ze to nie su zle vyrobky, Boze chran. Žmurk
Presne ako Progi povedal.. asi to mame v genoch... Smútim
« Posledná zmena: 14. Október , 2008, 16:49:42 od Branko » Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #947 kedy: 14. Október , 2008, 17:29:23 »

Jasnačka. Tipci na USA forach su obyčajni kok*ti.Jedine na  "gitarovom fore" su odbornici. / až na to,že ti USA tipci tie aparaty a gitary realne maju,kdežto tu sa len o nich kecá/ Zdravíčko

By si sa cudoval, vela ludi tu ma presne co chce a ked nie, tak nema problem si to zaobstarat. Trosku sa mi zda, ze tu "kecas" hlavne ty, ale v pohode. Mládí vpřed!  Na zdravie!

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #948 kedy: 14. Október , 2008, 17:31:17 »

Pricom my sa ideme pozabijat, a tlc do hlavy druhemu, ze LEN GIBSON, len FENDER.. a LEN marshall - KKTINA na N- tu... Hoci jasne, ze to nie su zle vyrobky, Boze chran. Žmurk

no jasne ze je to blbost - najlepsie je mat vsetky a vyberat podla nalady   Popiskujem si
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #949 kedy: 14. Október , 2008, 17:33:04 »

By si sa cudoval, vela ludi tu ma presne co chce a ked nie, tak nema problem si to zaobstarat. Trosku sa mi zda, ze tu "kecas" hlavne ty, ale v pohode. Mládí vpřed!  Na zdravie!

Tak zasa nepoznam cloveka v SR, aby mal MarkIV, Duala, niekolko Musicmanov, Gibsnov, atd.
ALE, samozrejme, su tu takí. Lenze to je tak 3 zo 100. Pricom v USA presny opak......
 Na zdravie!
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #950 kedy: 14. Október , 2008, 17:47:54 »

Presne ako Progi povedal.. asi to mame v genoch... Smútim

ak ide o to ze, <LEN marshall>, tak je to nazor len jedneho cloveka, a jeho nazor nemusis brat do uvahy, ked taketo somariny vypisuje stale dookola t
« Posledná zmena: 14. Október , 2008, 17:49:00 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
udry
Hosť
« Odpoveď #951 kedy: 14. Október , 2008, 17:52:57 »

Sorry. Mal som napisat  "čest vynimkam". No hanbím sa..  Je rozdiel "kecat-ked o tom niečo viem a skusil som"  a  "kecat-ked ked som len od niekoho počul aleo sa mi len zdá".  Na zdravie!  A copak maš voči mne ? Hlavne to "Mládi vpřed" si nejak neviem zaradit.
« Posledná zmena: 14. Október , 2008, 18:00:26 od udry » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #952 kedy: 14. Október , 2008, 18:32:09 »

Cubo, ty si dnes niaký podráždený. Alebo podgurážený  ha ha ha . Na nikoho som neútočil len som povedal svoj subjektívny názor, moju domienku že ako to hrá, samozrejme že sa nechám veľmi rád poučiť  Zdravíčko .

Vidis tak ok  Na zdravie! ja som sa len nechal uniest.  Zdravíčko

Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #953 kedy: 14. Október , 2008, 19:20:33 »

Ved aj keby Hammet zacal hrat na Igor Keller Telecaster( absolutne nic v zlom Igor, je to len priklad), tak by tu polovica z vas neriesila USA tele, aspon co sa tyka fandov Metallici  Žmurk
toto som tym myslel, ostatne ste tu s rudym, robomg zatiahli do extremu, o ktorom som vobec nevravel..

je mi jedno co ti typci maju a ci to maju 2x, 3x, ci s tym spavaju alebo sa na to pozeraju a ci ja nemam ani macny macik z toho. urcite su s tym spokojn. ved, ked to vyhovuje XYZ, tak to musi vyhovovat aj im. len som chcel povedat, ze keby petrucak alebo ten slavny a obdivovany XYZ zacal hrat na niecom inom, tak su chalani spokojni s niecim inym a verte, ze vela takych ludi sa najde a bude predavat minimalne cast svojej vybavy aby si mohli zaobstarat najnovysi prirastok obdivovaneho XYZ  Žmurk

nehovorim o starych veteranoch, ktori maju plnu prdel apratov, gitar a vyberaju si metodou ententicky (to ste ma zle pochopili)..
« Posledná zmena: 14. Október , 2008, 19:40:05 od styrioci » Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #954 kedy: 14. Október , 2008, 20:02:55 »

Sorry. Mal som napisat  "čest vynimkam". No hanbím sa..  Je rozdiel "kecat-ked o tom niečo viem a skusil som"  a  "kecat-ked ked som len od niekoho počul aleo sa mi len zdá".  Na zdravie!  A copak maš voči mne ? Hlavne to "Mládi vpřed" si nejak neviem zaradit.

A ty si ktory pripad? "kecat-ked o tom niečo viem a skusil som"  a  "kecat-ked ked som len od niekoho počul aleo sa mi len zdá".

PS: Nemam nic proti tebe, len diskutujem.  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
udry
Hosť
« Odpoveď #955 kedy: 14. Október , 2008, 20:32:26 »

A ty si ktory pripad? "kecat-ked o tom niečo viem a skusil som"  a  "kecat-ked ked som len od niekoho počul aleo sa mi len zdá".

PS: Nemam nic proti tebe, len diskutujem.  Na zdravie!

No konkretne čo sa tyka aparatov/ kedže reakcia bola na to/,tak momentalne mi vyhovuju tie,čo mi robi ff. Vlastne zo znamych značiek som mal len VHT. Ale chodil som k Joe-ovi do obchodu-a tam sa toho "premlelo" ozaj hodne.A u ff sa tiež občas objavia dake značkove ampiky na opravu. Nepačil sa mi ten prispevok o tych amikoch,lebo ti amici tie ampy a gitary maju na rozdiel od mnohych,ktori ich len videli na obrazku./ na zaklade gearov,inzercii a reakcii uživatelov g-fora. Su tu samozrejme ludia,ktore take ampy maju-čo som si aj neskor uvedomil-ale tych je malo/ P.S. Pri jednej z poslednych navštev u Joa sa "žhavili": Marshall 800, 900, JVM,  Orange,VHT, Vox hlava, ADA preamp, Peavey Windsor./
« Posledná zmena: 14. Október , 2008, 21:49:37 od udry » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #956 kedy: 14. Október , 2008, 20:37:58 »

udry: podstata toho mojho prispevku bola niekde uplne inde ako to ci amici, japonci, nemci, rusi, svajciari, svedi alebo ludia z gitaristi.sk ..mozno bola chyba, ze sa spomenuli konkretne amici..  :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #957 kedy: 14. Október , 2008, 20:49:43 »

udry: podstata toho mojho prispevku bola niekde uplne inde ako to ci amici, japonci, nemci, rusi, svajciari, svedi alebo ludia z gitaristi.sk ..mozno bola chyba, ze sa spomenuli konkretne amici..  :)
No a čo je na tom špatne,že su obdivovatelia Petrucciho,Vai,Satrianiho,Malmsteena,že si kupuju take ampy,gitary,že hraju ich skladby. No tak ich to proste bavi,maju na to a su pravdepodobne spokojni aj ked možno hraju len doma v garaži alebo v pivnici.  Ale to neznamena,že su uplne zaslepeni a o všetkom,čo tyka Petrucciho pišu len v superlativoch.  A na druhej strane Petr. by určite nehral na nejakej šuntovej gitare. No a že to strieda? Nič nie tak dobre,aby to nemohlo byt lepšie. Na zdravie!
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #958 kedy: 14. Október , 2008, 20:58:43 »

hej :) telo jelsa + javor top a krk/hmatnik je mahagon/palisander

inac plexi basu som pocul nazivo v akcii, bola to taka dvojka (bubonistka a basak), nazov si nespomeniem, tusim to tu na fore aj rastis
spominal..povodom odniekadial zo zamoria a teraz ziju v cechach??? ..no nic o to nejde. ta basa tomu tipkovi hrala vynikajuco  :)

btw riso: nahanas si prispevky? alebo debatujes sam so sebou, schyza? ci sa neodhlasujes zo svojho konta a potom pod tovjim nickom pise aj radomir?
Keď tu nikto nechce kecať tak čo mám robiť?  Smútim
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #959 kedy: 14. Október , 2008, 21:09:49 »

No a čo je na tom špatne,že su obdivovatelia Petrucciho,Vai,Satrianiho,Malmsteena,že si kupuju take ampy,gitary,že hraju ich skladby. No tak ich to proste bavi,maju na to a su pravdepodobne spokojni aj ked možno hraju len doma v garaži alebo v pivnici.  Ale to neznamena,že su uplne zaslepeni a o všetkom,čo tyka Petrucciho pišu len v superlativoch.  A na druhej strane Petr. by určite nehral na nejakej šuntovej gitare. No a že to strieda? Nič nie tak dobre,aby to nemohlo byt lepšie. Na zdravie!
ale vsak ja netvrdim, ze je na tom nieco zle..ved aj ja mam vzory a gitaristov, ktori sa mi pacia..

mne islo len poukazat na malickost, ked sa povedalo, ze gitara "XY" musi byt super, lebo ju ma kopu ludi, co chodi na USA fora. ale nepovedalo sa, ze drviva vacsina z tych ludi si tu gitaru kupila na zaklade toho, ze na nu hra gitarista "XYZ"  :) akoby ja som tvrdil, ze spenat musi byt super lebo ho je vela ludi a pritom sa najde vela ludi, ktori ho jedia len preto lebo pepek namornik a najde sa kopu ludi, ktorym spenat nechuti a teraz kde je pravda? :)

no a potom sa poniektori chytili toho najmenej podstatneho na mojom prispevku a poprekrucali to stylom, ze ale ti ludia maju plne skrine najfajnovejsich potravin, tak isto vedia, preco jedia prave spenat. co mozes o tom vediet ty zo zaprdeneho slovenska, kde zereme iba suche rozky .. Bavím sa skvele viem trochu za usi pritiahnute prirovnanie (ako mi je vlastne), ale takto nejako vidim to, co tu vzniklo z tej mojej blbej poznamky Na zdravie!
« Posledná zmena: 14. Október , 2008, 21:24:34 od styrioci » Zaznamenané
Strán: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 22 otázok.