Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 09:20:42
Strán: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 509364 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
hego-bass
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 125

« Odpoveď #840 kedy: 27. September , 2008, 23:15:02 »

dobre :)
ja len tak po gitare ma je hovno nehrajem na gitare
Zaznamenané

I'm Bassist.
The best of: Sam Rivers, John Myung, Robert Trujillo
hego-bass
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #841 kedy: 27. September , 2008, 23:15:34 »

problem je v niecom inom.. ty si asi zvyknuty na taky ten tupy moderny zvuk basy, kedy basa takpovediac tvrdi muziku a mydli plochy co hra gitara.. ja mam tiez rad moderny zvuk ale idem sa dosrat ked pocujem ten cinkavy zvuk Fenderu.. a ci uz basa alebo gitara.. na tych basach co sa ti pozdavaju ked zaslappujes tak to zneje jak ked najebany bezdak padne hlavou na kanal..plummmmmmmm.. bez zivota

no mne sa nepaci ten drsny zvuk Fendery, a cinkvay ma aj k5
Zaznamenané

I'm Bassist.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #842 kedy: 27. September , 2008, 23:17:13 »

ja len tak po gitare ma je hovno nehrajem na gitare

a ktory Fender mas viac v uchu ? myslim z bas
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #843 kedy: 27. September , 2008, 23:18:31 »

tak si tu hornu nalad tiez na Ecko.. to by mohla byt dobra sranda :D

ja mam 6ku v Bcku :)
Zaznamenané
hego-bass
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #844 kedy: 27. September , 2008, 23:19:19 »

a ktory Fender mas viac v uchu ? myslim z bas

ta daco take nalavo
Zaznamenané

I'm Bassist.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #845 kedy: 27. September , 2008, 23:23:57 »

ja mam 6ku v Bcku :)

tak potom by si 7icku vyuzil uplne krasne, aspon by si mal rovnaky vacsi rozsah do hornych oktav..inak ladi ti to dobre ta gitara? lebo na hentake podladenia to chce uz baritonku ak 6strunka
« Posledná zmena: 27. September , 2008, 23:24:52 od kaolko » Zaznamenané

C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #846 kedy: 27. September , 2008, 23:51:30 »

esdte k tej predchádzajucej hadke.......ja mám gitarku ktorá ma krasny zvuk na sucho taký by som z nej chcel mat aj cez snímače lenže problem je v tom že ked to pichem do ampu tak gitara má taký suchý tenučky zvuk moc stredovy takže budem muset menit snimače  Na zdravie! takže rozhodne zvuk záleži aj od snímačov aj od dreva  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
hego-bass
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #847 kedy: 27. September , 2008, 23:52:50 »

esdte k tej predchádzajucej hadke.......ja mám gitarku ktorá ma krasny zvuk na sucho taký by som z nej chcel mat aj cez snímače lenže problem je v tom že ked to pichem do ampu tak gitara má taký suchý tenučky zvuk moc stredovy takže budem muset menit snimače  Na zdravie! takže rozhodne zvuk záleži aj od snímačov aj od dreva  Bacha na vec kamo!

Ale aj od strun   Zdravíčko
Zaznamenané

I'm Bassist.
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #848 kedy: 27. September , 2008, 23:53:52 »

pripadne Ti hra tenucko aparat :)
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #849 kedy: 28. September , 2008, 00:23:35 »

tak potom by si 7icku vyuzil uplne krasne, aspon by si mal rovnaky vacsi rozsah do hornych oktav..inak ladi ti to dobre ta gitara? lebo na hentake podladenia to chce uz baritonku ak 6strunka

sak vacsina sedmiciek ma aj tak standardnu menzuru, tak preco by to vadilo na 6ke
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #850 kedy: 28. September , 2008, 06:35:01 »

pripadne Ti hra tenucko aparat :)

nie aparatom to neni Mesa Singel  Zdravíčko a ani tými strunami skusal som ich viac druhov ale vsetky hraju rovnako to su tie prtrtkané single snimáče skusim ich vymeniť za HB  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #851 kedy: 28. September , 2008, 08:24:05 »

to bude tou RGckou :)
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #852 kedy: 28. September , 2008, 10:02:22 »

do karat mi ide... bez ampu popici a s ampom napicu  Bavím sa skvele vynimky nepotvrdzuju pravidlo  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #853 kedy: 28. September , 2008, 12:31:45 »

nie aparatom to neni Mesa Singel  Zdravíčko a ani tými strunami skusal som ich viac druhov ale vsetky hraju rovnako to su tie prtrtkané single snimáče skusim ich vymeniť za HB  Bacha na vec kamo!

A co to je za gitaru? A to chces dostat tucny zvuk zo singlov (ktore na to ani nie su urcene)?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #854 kedy: 28. September , 2008, 13:04:03 »

do karat mi ide... bez ampu popici a s ampom napicu  Bavím sa skvele vynimky nepotvrdzuju pravidlo  Nezahrávaj sa

moment - ty stavas vitazstvo na anonymnej internetovej referencii ? o povode a pozadi referenta sice nevies nic, ale nevadi Ti to ? no tak potom gratulujem k "vitazstvu"  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.