Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 09:22:24
Strán: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 509366 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #855 kedy: 28. September , 2008, 13:07:08 »

moment - ty stavas vitazstvo na anonymnej internetovej referencii ? o povode a pozadi referenta sice nevies nic, ale nevadi Ti to ? no tak potom gratulujem k "vitazstvu"  Bavím sa skvele
pockat, pockat...tu prebiehala nejaka sutaz?
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #856 kedy: 28. September , 2008, 14:10:53 »

neviem o nej, ale anonym mi do karat ide..
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #857 kedy: 28. September , 2008, 15:36:53 »

Internetovym minirecenziam sa neda verit. Kazda supacka gitara je podla nich skvela. Jedine nazory, ktore beriem ja osobne vazne su tie, ked ma niekto zbierku drahych gitar a preslo mu rukami kadeco a ma uz svoje roky. Taky dokaze napisat aj zapory a vzdy potesi ked pochvali nejaku gitaru zo strednej triedy. Aj ked ma nejake minusy.
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #858 kedy: 28. September , 2008, 16:22:03 »

to je strasne  Neser ma! Neser ma!. ja sa asi odjebem..
toto si kupim, ked vyhrám na športke  Som frajer
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #859 kedy: 28. September , 2008, 22:03:31 »

to bude tou RGckou :)

nie nie na RG-čka to neni je to moja hand made a neni su tma single ale minihubuckre...
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #860 kedy: 28. September , 2008, 22:11:25 »

nie nie na RG-čka to neni je to moja hand made a neni su tma single ale minihubuckre...

Ved si pisal ze tam mas single, tak ako teda?
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #861 kedy: 28. September , 2008, 23:10:42 »

Ved si pisal ze tam mas single, tak ako teda?

sú tam ako pisem minuhumbuckre sorry Semish ze so mspravil preklep  Zdravíčko ale inak aj na tej ibaneze chcem zmenit mám tam Seymour Duncan SH-8 a zda sa mi moc spredový taky nie moc výrazných chcel by som tam dat dáke Dúmarzio ale neviem aky kedze som este ziaden nemal ale co som ich pocu ltak sa mi páčili vždy  Na zdravie!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #862 kedy: 28. September , 2008, 23:39:14 »

sú tam ako pisem minuhumbuckre sorry Semish ze so mspravil preklep  Zdravíčko ale inak aj na tej ibaneze chcem zmenit mám tam Seymour Duncan SH-8 a zda sa mi moc spredový taky nie moc výrazných chcel by som tam dat dáke Dúmarzio ale neviem aky kedze som este ziaden nemal ale co som ich pocu ltak sa mi páčili vždy  Na zdravie!

Ak chces DiMarzio, tak skus napr. D-Activator, alebo Evo2 / Evolution, urcite nebudes sklamany.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #863 kedy: 29. September , 2008, 06:40:01 »

Ak chces DiMarzio, tak skus napr. D-Activator, alebo Evo2 / Evolution, urcite nebudes sklamany.
alebo pripadne ak hra tvrdsiu hudbu tak X2N este.. ja mam Tone Zone (b) a Evolution (n).. ten evolution mi pride taky trocha lenivejsi alebo ako by som to povedal.. som aj rozmyslal, ze ho skusim vymenit za nejaky blaze alebo nieco podobne.. ale asi zas len spekulujem :D snimace su az na poslednych prieckach v retazci zvuku
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #864 kedy: 29. September , 2008, 06:42:11 »

alebo pripadne ak hra tvrdsiu hudbu tak X2N este.. ja mam Tone Zone (b) a Evolution (n).. ten evolution mi pride taky trocha lenivejsi alebo ako by som to povedal.. som aj rozmyslal, ze ho skusim vymenit za nejaky blaze alebo nieco podobne.. ale asi zas len spekulujem :D snimace su az na poslednych prieckach v retazci zvuku

Pripadne este nove D-Activator X.

Definuj "lenivejsi" :). Ved to mas predsa neckovy Evolution, ten asi nebude tak revat ako bridgovy.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #865 kedy: 29. September , 2008, 07:12:47 »

no ja som montoval do jednej gitary evolution ku kobyle a mne sa lenivy nezdal  :) x2n tiez moze byt a ked sa budes v noci bat, tak mozes gitaru pripojit na ziarovku a hranim si svietit na cestu  :)
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #866 kedy: 29. September , 2008, 07:53:24 »

alebo skus ten bill lawrence, podla mna vyborny snimac za facku tusim 1500SK ci kolko stoji
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #867 kedy: 29. September , 2008, 08:56:36 »

presne tak! a preto si vymen drevo!
Zaznamenané
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #868 kedy: 29. September , 2008, 09:40:26 »

snimace su az na poslednych prieckach v retazci zvuku

Ano, pred nimi je este pocase, dlzka hracovho penisu a pocet fajciarov v rodine  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #869 kedy: 29. September , 2008, 09:41:40 »

Ano, pred nimi je este pocase, dlzka hracovho penisu a pocet fajciarov v rodine  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

ha ha ha presne tak a kedze tieto vsetky veci mam na maxime, tak ma az tak netrapia :D
Zaznamenané

Strán: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.