Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 13:40:36
Strán: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 509474 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #915 kedy: 13. Október , 2008, 22:23:39 »

Tak tato je vaaaaaazna pecka.Myslim, ze uz sa dost dlho nevyrabaju.

Veru velmi dlho, ved uz o nej aj dlho snivam :).
Snad ju raz najdem na ebay :).
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #916 kedy: 13. Október , 2008, 23:20:51 »

Ja by som chcel presne taku istu... ale v modrej farbe sa vyrabala... mam katalog z 96 a tam je.. krasna to gitarka.. pricom biela (tá hlavna Vaiova) sa mi velmi nepaci...
 Na zdravie!
Zaznamenané

focus
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #917 kedy: 14. Október , 2008, 10:13:54 »

Minimálne dva krát som ju tam nedávno videl, no cena bola astronomická.
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #918 kedy: 14. Október , 2008, 10:19:11 »

asi sa z vas vacsina pogrcia ale u mna uz dlho toto:

Mne sa páčia všetky JEMky ale toto nemôže hrať.  ?§!. . To už radšej nejakú železnú mali vyrobiť  ?§!.  ?§!.  ?§!. .
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #919 kedy: 14. Október , 2008, 10:33:17 »

Mne sa páčia všetky JEMky ale toto nemôže hrať.  ?§!. . To už radšej nejakú železnú mali vyrobiť  ?§!.  ?§!.  ?§!. .
Pamatam sa, ako sa vyrabali "plastove" Ibanezky... neviem aka seria to bola... Ale viem, ze aj JS a jeho CHrome Boy je vyrobeny z plastu a ako sam JS povedal, ze hrá to na nerozoznanie s drevenou gitarou.  :)
Zaznamenané

Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #920 kedy: 14. Október , 2008, 10:42:31 »

Pamatam sa, ako sa vyrabali "plastove" Ibanezky... neviem aka seria to bola... Ale viem, ze aj JS a jeho CHrome Boy je vyrobeny z plastu a ako sam JS povedal, ze hrá to na nerozoznanie s drevenou gitarou.  :)
To snáď aj preglejka lepšie znie.  Bleee . Toto je tak jedine gitara na stenu lebo pekná je  Zdravíčko .
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #921 kedy: 14. Október , 2008, 10:46:17 »

To snáď aj preglejka lepšie znie.  Bleee . Toto je tak jedine gitara na stenu lebo pekná je  Zdravíčko .

Videl som niekde test plastovych basgitar, a ten dotycny povedal ze hraju uplne popici. Preco by plast mal hrat na hovno? Aj samotneho Vaia som videl hrat na jednom koncerte prave na tej "plexine"  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #922 kedy: 14. Október , 2008, 10:51:35 »

Videl som niekde test plastovych basgitar, a ten dotycny povedal ze hraju uplne popici. Preco by plast mal hrat na hovno? Aj samotneho Vaia som videl hrat na jednom koncerte prave na tej "plexine"  Bavím sa skvele
Však to ani sustain nemôže mať. Na base to možno nie je až také strašné ale na gitare plast? Huh! ?§!. . Vai to musel asi prikŕmiť veľmi veľa krabičkami, pochybujem o tom že by na to chcel hrať, bolo to asi iba kvôli reklame.  Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #923 kedy: 14. Október , 2008, 10:57:03 »

Však to ani sustain nemôže mať. Na base to možno nie je až také strašné ale na gitare plast? Huh! ?§!. . Vai to musel asi prikŕmiť veľmi veľa krabičkami, pochybujem o tom že by na to chcel hrať, bolo to asi iba kvôli reklame.  Zdravíčko
Neviem preco tak ides proti plastu Riško Bavím sa skvele Bavím sa skvele, ale hra to dost dobre, sam som to tiez pocul nazivo, ako ten "plast" hrá.
A zasa si nemysli, ze tam dali plast, aky je na zachodovej doske... Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #924 kedy: 14. Október , 2008, 10:59:52 »

Však to ani sustain nemôže mať. Na base to možno nie je až také strašné ale na gitare plast? Huh! ?§!. .

Praveze sustain by to malo mat paradny, kedze nevznikaju ziadne neziaduce sustain pohlcujuce rezonancie. Aj Gibsony Les Pauly maju spravidla lepsi sustain tie, ktore vazia viac a su z tazsieho mahagonu ako lahsie a rezonantnejsie.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #925 kedy: 14. Október , 2008, 11:02:52 »

Neviem preco tak ides proti plastu Riško Bavím sa skvele Bavím sa skvele, ale hra to dost dobre, sam som to tiez pocul nazivo, ako ten "plast" hrá.
A zasa si nemysli, ze tam dali plast, aky je na zachodovej doske... Bavím sa skvele

Neviem aký Riško ide proti plastu Branko ale ja by som si ju na stenu zavesil. Ten plast ma podľa mňa priteplený zvuk  ha ha ha .
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #926 kedy: 14. Október , 2008, 11:03:37 »

Neviem aký Riško ide proti plastu Branko ale ja by som si ju na stenu zavesil. Ten plast ma podľa mňa priteplený zvuk  ha ha ha .
My take mame radi Riško Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
 Pomoooc!
Zaznamenané

Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #927 kedy: 14. Október , 2008, 11:06:47 »

Nieje nad zvuk Gibsona a pohodlie Ibaneza  ZdravíčkoNa zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #928 kedy: 14. Október , 2008, 11:08:02 »

Nieje nad zvuk Gibsona a pohodlie Ibaneza  ZdravíčkoNa zdravie!

Na to Ti poviem vysledok. Musicman JP signature BFR. S Imbusom sme sa zhodli, ze hra to ako Gibson a hra este pohodlnejsia ako Ibanez.
Je to mahagon jak svina. Na zdravie!
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #929 kedy: 14. Október , 2008, 11:11:55 »

?§!. a ty to odkial vies? hral si na tom? ak nie tak nepustaj rozumy... Vai na tom na rozdiel od teba aj hral tak asi preto na tom hral aj na koncerte...
BTW hovori ti nieco logicke myslenie? lebo posledne mam z tvojich prispevkov taky pocit ze ti pracuje len papula a nie mozog...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.