Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
18. November , 2024, 09:34:04
Strán: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 509923 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1200 kedy: 04. Január , 2009, 15:50:46 »

Keby som prisiel na toto forum pred tyzdnom, tak by som povedal, ze chodis na internet do utulku pre bezdomovcov  Bavím sa skvele

spyros ty mas jeden internetovy obchod v ktorom nemas ani korunu. a posudzujes take mega firmy ako thomann a pod. to ze 9.1.2009 thomann dostane zasielku zasratych valvekingov v tisicoch kusov nemisis komentovat ze ich nemaju skladom.  to ze ty nemas ani jeden na sklade to chapem. ale furt si drahsi aj budes drahsi lebo ty hras 4 ligu a thomann 1. ligu.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #1201 kedy: 04. Január , 2009, 16:25:07 »

vseobecne som to tak zachytil. aj marianguitar dnes pisal, ze "Inak pripadne nejake velke rozdiely v cenach gitar Schecter by som rad konzultoval s dodavatelom" ... aby ho pritlacil znizit cenu (co je sympaticke). to znamena, ze dodavatel mu doteraz daval nejake vyssie ceny, ako inym odberatelom ? preco ? a vlastne preco si to marianguitar doteraz nevsimol ?
v cenniku lidl je Vlaveking za 16240 / 539,07 €
na kytary.cz stoji 10.990,
u Thomanna stoji 447Eur.
takze:
bud ma Lidl ako mensi odberatel proti Thomann horsi nakup (co obchodnici casto tvrdia), alebo ma Lidl vyssie marze alebo ... (a to mi skus povedat ty)
No ale ja som to pisal v zmysle, ze bude argumentovat a tlacit v pripade ak tie rozdiely budu fakticky vyssie a rec bola konkretne o gitarach Schecter. Co sa tyka nakupnych cien, tam myslim ze nie su nijake velke rozdiely. Aj ked vyhradny dovozca by mal mat urcite lepsi nakup ako iny predajca (myslim nie vyhradny dovozca). Osobne mam urcite zistene, ze niektory obchodnici "mutia vodu" aj takym skosobom ako to robi TESC a sice, ze cast svojho sortimentu predavaju za nulu alebo velmi nizku marzu, aby priputali pozornost a hlavne vacsie obchody (nebudem menovat v BA) zarabaju na inom sortinamte a mozu si dovolit takto "uputat pozornost"...
Inak rastis, rozhodne som tym svojim prispevkom netvrdil, ze sme doteraz mali nejake ine, vyssie nakupky. Napis mi jedneho SK alebo CZ predajcu, ktory predava Schcectery vyrazne nizsie ako my??? Ja som tym len naznacil, ze ak takychto äfaktickych) rozdielov bude viacej, pritlacim na dodavatela, aby sa na tie ceny pozrel a nieco s tym urobil. Konkretne nemam poznatok, ze v skutocnosti niekto tu v okoli predava Schcecterky za nizsie ceny... A to plati vseobecne...
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1202 kedy: 04. Január , 2009, 16:27:15 »

spyros ty mas jeden internetovy obchod v ktorom nemas ani korunu. a posudzujes take mega firmy ako thomann a pod. to ze 9.1.2009 thomann dostane zasielku zasratych valvekingov v tisicoch kusov nemisis komentovat ze ich nemaju skladom.  to ze ty nemas ani jeden na sklade to chapem. ale furt si drahsi aj budes drahsi lebo ty hras 4 ligu a thomann 1. ligu.
musicman, a ty hras aku ligu? preco sa pasujes do role ze tomu rozumies a vidis do vsetkych detailov???
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #1203 kedy: 04. Január , 2009, 16:37:07 »

musicman, a ty hras aku ligu? preco sa pasujes do role ze tomu rozumies a vidis do vsetkych detailov???

staci ked si pozrem ceny u thomanna a inde a rozumiem kde budem kupovat. nekupim predsa presne tu istu vec niekde o 30% drahsie. co je na tom k nepochopeniu. a to ze na cenach sa da dohodnut a spustis. tak rovno spusti a daj do cenniku real naco sa dohadovat. chvalabohu existuje thomann, agem  a podobne obchody kde nakupujem. vy si to kludne predavajte drahsie dokedy budu ludia co to u vas kupia mozete fungovat.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1204 kedy: 04. Január , 2009, 16:46:16 »

staci ked si pozrem ceny u thomanna a inde a rozumiem kde budem kupovat. nekupim predsa presne tu istu vec niekde o 30% drahsie. co je na tom k nepochopeniu. a to ze na cenach sa da dohodnut a spustis. tak rovno spusti a daj do cenniku real naco sa dohadovat. chvalabohu existuje thomann, agem  a podobne obchody kde nakupujem. vy si to kludne predavajte drahsie dokedy budu ludia co to u vas kupia mozete fungovat.
Hmm, aj tak si mi neodpovedal na to co som sa ta pytal. To, ze nakupujes za najlepsi peniaz je logicke a chapem ta. Ja som ale mal na mysli vsetko to zakulisne, co je medzi obchodnikmi a vselijake ucelove veci c sa robia za urcitym umyslom. Uvediem priklad. Napriklad co myslis, co by sa stalo, kedy by sme teda zacali predavat Valvekinga-112 za 399 euro ätj. za nizsiu cenu ako u Thomana? Schvalne napis. potom budem pokracovat. Toto bol len priklad...
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #1205 kedy: 04. Január , 2009, 16:46:26 »

a comu ma akoze kto rozumiet? idem nieco kupit,popozeram cenniky firiem a kde je to podla mna cenovo najvyhodnejsie,tak tam kupim
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #1206 kedy: 04. Január , 2009, 16:53:46 »

Hmm, aj tak si mi neodpovedal na to co som sa ta pytal. To, ze nakupujes za najlepsi peniaz je logicke a chapem ta. Ja som ale mal na mysli vsetko to zakulisne, co je medzi obchodnikmi a vselijake ucelove veci c sa robia za urcitym umyslom. Uvediem priklad. Napriklad co myslis, co by sa stalo, kedy by sme teda zacali predavat Valvekinga-112 za 399 euro ätj. za nizsiu cenu ako u Thomana? Schvalne napis. potom budem pokracovat. Toto bol len priklad...

ale to nikoho nezaujima vase zakulisne hry.  mna zaujima len jedno  CENA a ZARUKA Si píš!!!  lebo PRESNE TO ISTE kupim aj inde. ked nie si schopny dat na ten isty vyrobok dobru cenu holt smola. rozpravky za priplatok nepotrebujem.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #1207 kedy: 04. Január , 2009, 17:01:33 »

ale to nikoho nezaujima vase zakulisne hry.  mna zaujima len jedno  CENA a ZARUKA Si píš!!!  lebo PRESNE TO ISTE kupim aj inde. ked nie si schopny dat na ten isty vyrobok dobru cenu holt smola. rozpravky za priplatok nepotrebujem.
A  ZARUKA. Maš skusenost s uplatnovanim reklamacie v ramci zaruky?
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1208 kedy: 04. Január , 2009, 17:01:54 »

1. Prezrad kde pracujes, s velkou radostou si rypnem do tej firmy, lebo rypat sa da do vsetkeho.

2. Na internete neexistuju ligy. A do eshopu som samozrejme vrazil peniaze a nie korunu.

3. Superlacny pocitac Apple si kupil v Ageme?

4. Add zaruka. Presne kvoli zaruke si kupuju isti ludia hudobne nastroje na Slovensku. Ja osobne som sa napriklad popalil pri zahranicnom eshope ohladom zaruky. Minuly mesiac som kupoval fotrovi pocitac, neuveris, ale aj kvoli zaruke som si radsej priplatil, isiel za dealerom v Poprade, dal mu link na znackovy HP vo VO BGS aby mi ho tam kupil o trochu drahsie ako by som si to kupil ja osobne kupil na svoju firmu vo VO sam.

5. Podla tvojich jednoduchych rad by v Europe iny obchod okrem Thomanna nemal existovat, ale svet nie je taky jednoduchy.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1209 kedy: 04. Január , 2009, 17:03:41 »

A  ZARUKA. Maš skusenost s uplatnovanim reklamacie v ramci zaruky?

ano ja - musicproduktiv.at - v pohode. javannemu tu z fora dosla z thomann.de dolamana gitara. poslal im ju naspat a poslali mu nedolamanu.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #1210 kedy: 04. Január , 2009, 17:07:13 »

ja mam skusenost s cechmi, zarucne opravy este lepsie ako slovenski predajcovia, poslali ups, nemusel som platit ani korunu, kdezto pri slovenkych miestnych predajcoch som musel vzdy platit ja jednu cestu!
Zaznamenané

stoka!
udry
Hosť
« Odpoveď #1211 kedy: 04. Január , 2009, 17:09:35 »

ano ja - musicproduktiv.at - v pohode. javannemu tu z fora dosla z thomann.de dolamana gitara. poslal im ju naspat a poslali mu nedolamanu.
No to je extre. /aj tak si to budu uplatnovat u prepravnej firmy/ Ale skôr som myslel napr. lampač- po čase nehra ,niake audio mašinky-prestanu hrat,gitara-posere sa tremolo vid. kamoš zlomil sa mu "brit", a take zaležitosti.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #1212 kedy: 04. Január , 2009, 17:11:40 »

3. Superlacny pocitac Apple si kupil v Ageme?

jasne. kupil som ho presne v ageme. maju tam super ceny na apple. nemaju tak pridbanu taku marzu ako inde.   Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #1213 kedy: 04. Január , 2009, 17:16:58 »

A k tym cenam: ja som svojho času hodne surfoval po E-shopoch a sledoval ceny.A všimol som si,že niečo je niekde lacnejšie ALE zas niečo je drahšie.  A potom sa to zas otočí. A samozrejme časte zlavy. Ono,ked sa v určitu dobu zameriaš na určity produkt,tak sa môže stat,že najdeš "velky" rozdiel.Ale po čase je zas všetko inak.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1214 kedy: 04. Január , 2009, 17:17:22 »

jasne. kupil som ho presne v ageme. maju tam super ceny na apple. nemaju tak pridbanu taku marzu ako inde.   Na zdravie!

Takze to nebude ozajstny Apple :).

Samozrejme je to cele o tom, kto robi aky obrat. Agem a Thomann si moze dovolit obrazne povedane zarobit na jednej veci 1 cent , kedze predaju tisice kusov, tak zarobia. Ten co preda par kusov do mesiaca musi mat zakonite vyssiu marzu, matiku proste neodrbes.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.