zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1710 kedy: 15. September , 2009, 12:28:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #1711 kedy: 15. September , 2009, 12:30:52 » |
|
nebyť kvietkov na hmatníku, je super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1712 kedy: 15. September , 2009, 12:32:24 » |
|
tusim to ma aj priebezny krk okamzite chcenie!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #1713 kedy: 15. September , 2009, 12:37:46 » |
|
Toto ma hned napadlo. Ties nie som na tie kvetinky, ale musim povedat, ze sa mi inak paci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1714 kedy: 15. September , 2009, 12:48:01 » |
|
nebyt kvietkov na hmatniku tak na nej asi nieje ani jedna vec co by ma zaujala ale tak verim ze to je raritka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1715 kedy: 15. September , 2009, 13:27:57 » |
|
Celkom pekna, len osobne nechapem preco Edge Zero resistance tremolo, nepride mi to ako rozumny napad. Najlepsie Edge tremolo je Edge FX , pretoze to nie je floating tremolo ale pevna kobylka ktora ma jemne doladovanie .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1716 kedy: 15. September , 2009, 13:30:30 » |
|
no vidis to ked vidim ten krk hned ako by som videl schecter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1717 kedy: 15. September , 2009, 13:32:20 » |
|
no vidis to ked vidim ten krk hned ako by som videl schecter To snad nie , mozno vyzorovo, profil bude urcite iny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1718 kedy: 15. September , 2009, 13:32:43 » |
|
Celkom pekna, len osobne nechapem preco Edge Zero resistance tremolo, nepride mi to ako rozumny napad. Najlepsie Edge tremolo je Edge FX , pretoze to nie je floating tremolo ale pevna kobylka ktora ma jemne doladovanie . len, to uz je nie mechanicka zalezitost ako tremolo ale ako vravis tak pevna kobyla a to uz su uplne rozdielne veci zas..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1719 kedy: 15. September , 2009, 13:34:00 » |
|
To snad nie , mozno vyzorovo, profil bude urcite iny. no.. len aby nebol clovek prekvapeny :D lebo vyzera to uplne podobne ako schecter s floydom, aj ked az taky konar to urcite asi nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1720 kedy: 15. September , 2009, 13:36:51 » |
|
Celkom pekna, len osobne nechapem preco Edge Zero resistance tremolo, nepride mi to ako rozumny napad. Najlepsie Edge tremolo je Edge FX , pretoze to nie je floating tremolo ale pevna kobylka ktora ma jemne doladovanie . ja celkovo nechapem preco ibanez nevyraba X modelov ktore by sa podla mna uplne predavali S7 nejaka poriadna japonska ci uz s tremolom alebo bez RGcku 7micku nejaku poriadnu s edge fx a aj verziu s 27 menzurou a EMGckami uz ma seru mohli by aj unearth signatury spravit pici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1721 kedy: 15. September , 2009, 13:37:52 » |
|
no.. len aby nebol clovek prekvapeny :D lebo vyzera to uplne podobne ako schecter s floydom, aj ked az taky konar to urcite asi nebude
silne pochybujem vsak Skove ibanezy a schectery su snad totalne protiklady
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1722 kedy: 15. September , 2009, 13:38:09 » |
|
ja celkovo nechapem preco ibanez nevyraba X modelov ktore by sa podla mna uplne predavali S7 nejaka poriadna japonska ci uz s tremolom alebo bez RGcku 7micku nejaku poriadnu s edge fx a aj verziu s 27 menzurou a EMGckami uz ma seru mohli by aj unearth signatury spravit pici mudro..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1723 kedy: 15. September , 2009, 13:39:37 » |
|
silne pochybujem vsak Skove ibanezy a schectery su snad totalne protiklady pockaj.. zas nevies ake ma parametre toto.. lebo napr ta jcustom onyx co ma Semi, ked som ju mal v ruke, tak ten rozdiel medzi schecterackym krkom a hentom nebol az taky velky.. skor hmatnik trocha iny.. ale verim, ze kebyze som mal ja kedysi C7 s floydom tak ten rozdiel ani nepostrehnem.. jo a ked to tak narychlo zrovnam tak u Schecterov je problem ta pevna kobyla.. lava ruka vyhra vsetko v pohode ale pravacka je problem
|
|
« Posledná zmena: 15. September , 2009, 13:40:24 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #1724 kedy: 15. September , 2009, 13:44:07 » |
|
nejak mi nešmakujú tie snehobiele laky, prídu mi také ... neprirodzené, sterilné. Radšej slonovinový, alebo to aj hrubšie poviem ... zažltnutý !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|