Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 08:19:03
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako vysoko mať gitaru  (Prečítané 31350 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #75 kedy: 15. December , 2007, 19:50:56 »

hrianky jedia teplosi. chlapi jedia topinky, ako ja prave teraz

... bohemista jeden ... snaď topeničky ne ?  :D :D :D
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #76 kedy: 15. December , 2007, 19:52:17 »

ne, topinky. bodka.
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #77 kedy: 15. December , 2007, 20:56:43 »

ne, topinky. bodka.

Som frajer
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #78 kedy: 15. December , 2007, 22:55:35 »

ked je gitara vyssie, tak je jasne, ze sa lepsie hra :) clovek ma ruku volnejsiu a je to skoro take iste, ako keby sedel. ked je gitara na gulach, tak to sice posobi lepsie, ale napicu sa vykruca paprca a hra je viac krcovita.

toto vie aj rastis, len on je rad, ked moze trochu pofrajerit, ze mu to ide. v studiu isto ma gitaru pod krkom a na koncertoch ide na playback Bavím sa skvele
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #79 kedy: 15. December , 2007, 23:02:22 »

vyska gitary(teda spon podla mna) zalezi od techniky hry...ked hram rychle behy arrpegia a technicky zalozenejsie veci jasne ze nebudem mat gitaru na gulach...zasa ked hram nejake tri akordy okolo tak si ju na gule v klude..ale je to podla mna kazdeho osobna vec
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #80 kedy: 15. December , 2007, 23:35:23 »

ale hovno, da sa nacvicit aj s nizsou gitarou. spociatku to ide kok*tsky, ale je to len cvik / zvyk. vai kde ma gitaru ? su v jeho hre nejake obmedzenia ? a boli spominani aj dalsi... malmsteen ma gitaru tiez skorej nizsie, ako vyssie. gilbert, bettencourt, dimebag darrel... Satriani ma gitaru niekde ako ja... jediny kto nosi gitaru pod pazuchou ako teplomer je Petrucci...
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #81 kedy: 15. December , 2007, 23:41:11 »

ale hovno, da sa nacvicit aj s nizsou gitarou. spociatku to ide kok*tsky, ale je to len cvik / zvyk. vai kde ma gitaru ? su v jeho hre nejake obmedzenia ? a boli spominani aj dalsi... malmsteen ma gitaru tiez skorej nizsie, ako vyssie. gilbert, bettencourt, dimebag darrel... Satriani ma gitaru niekde ako ja... jediny kto nosi gitaru pod pazuchou ako teplomer je Petrucci...

Vai ked hra na koncertoch,tak ma gitaru tak akurat,ani nizko,ani vysoko..ale vsimni si dlzku jeho prstov. Satriani podobne. Zas uplne pod pazuchou,to uz je asi dost zbytocne,ale je to proste tak,ze ked mas gitaru vyssie,hra sa lahsie. Pokial sa bavime o narocnych solach.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #82 kedy: 15. December , 2007, 23:45:14 »

jaj normalne si mi zase vsetko vyvratil. OK. co Bettencourt ? co Darrel ? to je predsa jedno, co sa hra Tebe alebo Pituovi lahsie. skratka je plna rit gitaristov, co hraju veci, ktore ty nepohras a gitaru maju pod gulami. cize v com je polemika ? v tych topinkach ?
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #83 kedy: 15. December , 2007, 23:47:55 »

najlepsi priklad je Zakk Wylde, ten ma gitaru extremne nizko ako naky punker a hra jak boh  :)
Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #84 kedy: 15. December , 2007, 23:48:48 »

jediny kto nosi gitaru pod pazuchou ako teplomer je Petrucci...
sice nesuhlasim, ale toto bolo vtipne  ha ha ha ha ha ha
mozem napisat ze keby tych co si spomenul si ju dali vyssie, hrali by este lepsie  Bavím sa skvele
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #85 kedy: 15. December , 2007, 23:51:41 »

mozem napisat ze keby tych co si spomenul si ju dali vyssie, hrali by este lepsie  Bavím sa skvele

si myslis alebo vies ?
Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #86 kedy: 15. December , 2007, 23:52:29 »

si myslis alebo vies ?
si myslim, rovnako ako ty si myslis ze vyska gitary nema vplyv.
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #87 kedy: 15. December , 2007, 23:54:49 »

ved hra na gitare nieje len o behoch nie ?  ked mas gitaru nizko, za sebou stenu z marshallov a brnes akord vtedy je to parada  Ja som čert..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #88 kedy: 15. December , 2007, 23:55:30 »

si myslim, rovnako ako ty si myslis ze vyska gitary nema vplyv.

ja si to nemylsim. ja len poukazujem, ze je X gitaristov, ktori hraju live silene veci, v studiu takisto a niektori z nich maju gitaru tak a ini tak. cize je to cosi ako dokaz, ze o nic nejde a ziadny vplyv teda nebadam. ja verim tomu, ze keby Pitu chcel, tak to iste, co hra teraz, behom par tyzdnov nacvici aj s gitarou pod gulami. nehovorim, ze to ma zacat robit - hovorim, ze som presvedceny, ze by bol schopny to dosiahnut.
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #89 kedy: 15. December , 2007, 23:55:52 »

najlepsi priklad je Dugo, ten ma gitaru extremne nizko ako naky punker a hra jak boh  :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.