Tomino
pravidelný návštevník

Príspevkov: 672
Barbar Onan
|
 |
« Odpoveď #45 kedy: 29. Október , 2006, 16:48:05 » |
|
Tak som sa konecne rozhodol kupit si snimace seymoure duncan-poradte mi dobru kombinaciu na taky hard rock, blues, a podobne.Vedel by mi niekto porait dobry obchod, moze byt aj v usa ktory by mi to poslal.A este ze ako je to z preclenim.Nieje s tym problem?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
 !Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #46 kedy: 13. Jún , 2011, 16:15:16 » |
|
Snad prispievam do vhodnej temy.  Ma z vas niekto snimac Cool rail alebo Hot rail od Seymour duncan ? Ja mam vo Framuse Hot rail neck, je vyborny, nechyba mi nic pri nom, ale nechcel by som mat dva rovnake snimace, tak preto sa rozhodujem medzi setom 1. Bridge - Hot rail, middle - Cool rail, neck - Cool rail 2. alebo vsetko Hot rails. Tak ma zaujimaju vlastnosti tychto snimacov. Do Musicmany.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Only a Music man guitar is Good Enough !
Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #47 kedy: 13. Jún , 2011, 16:18:58 » |
|
do music mamy
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
palii
|
 |
« Odpoveď #48 kedy: 13. Jún , 2011, 17:44:27 » |
|
mne to proste neda. ja vazne nevidim pointu v kupovani si drahej super gitary s tym ze v nej idem menit zasadnym sposobom zvuk. kebyze si fakt potrpis a davas tam sady nejakych don mare, stuart a podobnych snimacov uz pomaly v cene gitary.... ale hotraily??  vyborna volba, ked chces hrat nirvanu s bigmuffom
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #49 kedy: 13. Jún , 2011, 17:51:08 » |
|
ten pravy ultimate telecaster sound co ti povim 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 13. Jún , 2011, 17:51:42 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #50 kedy: 13. Jún , 2011, 17:52:45 » |
|
mne to proste neda. ja vazne nevidim pointu v kupovani si drahej super gitary s tym ze v nej idem menit zasadnym sposobom zvuk. kebyze si fakt potrpis a davas tam sady nejakych don mare, stuart a podobnych snimacov uz pomaly v cene gitary.... ale hotraily??  vyborna volba, ked chces hrat nirvanu s bigmuffom Co ja viem... Snimace mam vymenene asi na kazdej mojej gitare - mozno to je tym, ze povodne boli napicu (hlavne v Ibaneze) a mozno je to tym, ze som chcel skusit nieco nove, viac zvukovych moznosti, atd... Na kazdej mojej gitare mam inak zriesenu elektroniku, co mi celkom vyhovuje, lebo kazda je specificka. A k tej pointe - tie snimace nie su zle, ale poslednu dobu nemam rad Dimarzia a navyse su dost slabe tie snimace (myslim output). Nevyhovuju mi, jak na uder, tak na zvuk. Dalsia vec - zvuk nerobia len snimace, takze charakter sa bud zachova alebo nezachova. Aj tak si myslim, ze musicman je extra trieda v samotnom charaktere, nech tam dam cokolvek. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #51 kedy: 13. Jún , 2011, 17:54:15 » |
|
btw, co je zle na ...rails ?
Ako som pisal - mam ho vo Framuse ako neck a je to pre mna vyborny punch snimac. Presne taky silny stratovsky neck.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
palii
|
 |
« Odpoveď #52 kedy: 13. Jún , 2011, 18:01:38 » |
|
btw, co je zle na ...rails ?
Ako som pisal - mam ho vo Framuse ako neck a je to pre mna vyborny punch snimac. Presne taky silny stratovsky neck.
neni nic zle na nich, akurat ti to bude podla mna zniet jak moj squier s hotrailom  na tom neni nic zle. hotrail ma taky vystup ze naozaj je jedno do jakej gitary ho das, podla mna je trosku prestrelene si myslet ze aj po vymene budes pocut nejake to "mojo" musicmanovske. ale tak stale lepsie jak rypat do nej co si povodne planoval. ale samozrejme ze je to tvoja v prvom rade tvoja vec, ja len zdielam svoj nazor 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #53 kedy: 13. Jún , 2011, 18:07:09 » |
|
neni nic zle na nich, akurat ti to bude podla mna zniet jak moj squier s hotrailom  na tom neni nic zle. hotrail ma taky vystup ze naozaj je jedno do jakej gitary ho das, podla mna je trosku prestrelene si myslet ze aj po vymene budes pocut nejake to "mojo" musicmanovske. ale tak stale lepsie jak rypat do nej co si povodne planoval. ale samozrejme ze je to tvoja v prvom rade tvoja vec, ja len zdielam svoj nazor  Je pravda, ze to je silne... Ale len bridge. Coolrails su celkom OK.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3390
|
 |
« Odpoveď #54 kedy: 13. Jún , 2011, 18:16:49 » |
|
neni nic zle na nich, akurat ti to bude podla mna zniet jak moj squier s hotrailom  na tom neni nic zle. hotrail ma taky vystup ze naozaj je jedno do jakej gitary ho das, podla mna je trosku prestrelene si myslet ze aj po vymene budes pocut nejake to "mojo" musicmanovske. ale tak stale lepsie jak rypat do nej co si povodne planoval. ale samozrejme ze je to tvoja v prvom rade tvoja vec, ja len zdielam svoj nazor  prodam kytarovy snimac gibsn tee-top aneb udelej si vlastniho lespaula z diamantky za mene nez 100 eur
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
palii
|
 |
« Odpoveď #55 kedy: 13. Jún , 2011, 18:24:11 » |
|
no neviem veru ci by som rozoznal gibson od diamantky keby mali obe brutalne silaky namontovane. ale tak to som ja, pre mnohych je absolutna samozrejmost pocut drevnate nuansy na hajgejne s aktivnymi kokotinami.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
RobG