Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
19. Máj , 2012, 13:42:40
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: DiMarzio alebo Seymour Duncan  (Prečítané 4085 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 672

Barbar Onan

« Odpoveď #45 kedy: 29. Október , 2006, 16:48:05 »

Tak som sa konecne rozhodol kupit si snimace seymoure duncan-poradte mi dobru kombinaciu na taky hard rock, blues, a podobne.Vedel by mi niekto porait dobry obchod, moze byt aj v usa ktory by mi to poslal.A este ze ako je to z preclenim.Nieje s tym problem?
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 10642

Myšlienky tvoria veci !

« Odpoveď #46 kedy: 13. Jún , 2011, 16:15:16 »

Snad prispievam do vhodnej temy. Žmurk

Ma z vas niekto snimac Cool rail alebo Hot rail od Seymour duncan ?  Ja mam vo Framuse Hot rail neck, je vyborny, nechyba mi nic pri nom, ale nechcel by som mat dva rovnake snimace, tak preto sa rozhodujem medzi setom

1. Bridge  - Hot rail, middle - Cool rail, neck - Cool rail
2. alebo vsetko Hot rails.

Tak ma zaujimaju vlastnosti tychto snimacov.

Do Musicmany.
Zaznamenané

Only a Music man guitar is Good Enough !

Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 12637

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #47 kedy: 13. Jún , 2011, 16:18:58 »

do music mamy

Zaznamenané

palii
stály hosť
Príspevkov: 1423

« Odpoveď #48 kedy: 13. Jún , 2011, 17:44:27 »

mne to proste neda. ja vazne nevidim pointu v kupovani si drahej super gitary s tym ze v nej idem menit zasadnym sposobom zvuk.  kebyze si fakt potrpis a davas tam sady nejakych don mare, stuart a podobnych snimacov uz pomaly v cene gitary.... ale hotraily??  Fuuha zíram vyborna volba, ked chces hrat nirvanu s bigmuffom
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 12637

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #49 kedy: 13. Jún , 2011, 17:51:08 »

ten pravy ultimate telecaster sound co ti povim  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 13. Jún , 2011, 17:51:42 od kaolko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci !

« Odpoveď #50 kedy: 13. Jún , 2011, 17:52:45 »

mne to proste neda. ja vazne nevidim pointu v kupovani si drahej super gitary s tym ze v nej idem menit zasadnym sposobom zvuk.  kebyze si fakt potrpis a davas tam sady nejakych don mare, stuart a podobnych snimacov uz pomaly v cene gitary.... ale hotraily??  Fuuha zíram vyborna volba, ked chces hrat nirvanu s bigmuffom
Co ja viem... Snimace mam vymenene asi na kazdej mojej gitare - mozno to je tym, ze povodne boli napicu (hlavne v Ibaneze) a mozno je to tym, ze som chcel skusit nieco nove, viac zvukovych moznosti, atd... Na kazdej mojej gitare mam inak zriesenu elektroniku, co mi celkom vyhovuje, lebo kazda je specificka.

A k tej pointe - tie snimace nie su zle, ale poslednu dobu nemam rad Dimarzia a navyse su dost slabe tie snimace (myslim output). Nevyhovuju mi, jak na uder, tak na zvuk. Dalsia vec - zvuk nerobia len snimace, takze charakter sa bud zachova alebo nezachova. Aj tak si myslim, ze musicman je extra trieda v samotnom charaktere, nech tam dam cokolvek. :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci !

« Odpoveď #51 kedy: 13. Jún , 2011, 17:54:15 »

btw, co je zle na ...rails ?

Ako som pisal - mam ho vo Framuse ako neck a je to pre mna vyborny punch snimac. Presne taky silny stratovsky neck.
Zaznamenané

palii
stály hosť

« Odpoveď #52 kedy: 13. Jún , 2011, 18:01:38 »

btw, co je zle na ...rails ?

Ako som pisal - mam ho vo Framuse ako neck a je to pre mna vyborny punch snimac. Presne taky silny stratovsky neck.
neni nic zle na nich, akurat ti to bude podla mna zniet jak moj squier s hotrailom  Bavím sa skvele na tom neni nic zle. hotrail ma taky vystup ze naozaj je jedno do jakej gitary ho das, podla mna je trosku prestrelene si myslet ze aj po vymene budes pocut nejake to "mojo" musicmanovske. ale tak stale lepsie jak rypat do nej co si povodne planoval. ale samozrejme ze je to tvoja v prvom rade tvoja vec, ja len zdielam svoj nazor  Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci !

« Odpoveď #53 kedy: 13. Jún , 2011, 18:07:09 »

neni nic zle na nich, akurat ti to bude podla mna zniet jak moj squier s hotrailom  Bavím sa skvele na tom neni nic zle. hotrail ma taky vystup ze naozaj je jedno do jakej gitary ho das, podla mna je trosku prestrelene si myslet ze aj po vymene budes pocut nejake to "mojo" musicmanovske. ale tak stale lepsie jak rypat do nej co si povodne planoval. ale samozrejme ze je to tvoja v prvom rade tvoja vec, ja len zdielam svoj nazor  Zdravíčko
Je pravda, ze to je silne... Ale len bridge. Coolrails su celkom OK.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3390

« Odpoveď #54 kedy: 13. Jún , 2011, 18:16:49 »

prodam kytarovy snimac gibsn tee-top aneb udelej si vlastniho lespaula z diamantky za mene nez 100 eur
Zaznamenané

palii
stály hosť

« Odpoveď #55 kedy: 13. Jún , 2011, 18:24:11 »

no neviem veru ci by som rozoznal gibson od diamantky keby mali obe brutalne silaky namontovane. ale tak to som ja, pre mnohych je absolutna samozrejmost pocut drevnate nuansy na hajgejne s aktivnymi kokotinami.
Zaznamenané
RobG
miestny štamgast
Príspevkov: 2168

« Odpoveď #56 kedy: 10. November , 2011, 22:55:47 »

http://www.seymourduncan.com/gusg/
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.118 sekund, 21 otázok.