Altostratus
|
|
« kedy: 08. Január , 2006, 15:25:12 » |
|
Tak by ma zaujímalo, na čom momentálne makáte, teda čo konkrétne sa v týchto chvíľach snažíte vymakať počas tých dlhých hodín cvičenia. Lebo všetci tu určite cvičíme dlhé hodiny denne, že hej?B) Ja v týchto dňoch pracujem na takých sextolových (tuším) a podobných tappingoch od môjho miláčika Crissa Olivu, a dnes som sa pustil do skladby Lifeforce od Vinnieho Moora. Teda do doporpvodnej gitary, zatiaľ...sólo o pár rôčkovB) Čo teraz drtíte vy? Naposledy upravil Altostratus, : 08.01.2006 o 15:25 Naposledy upravil Altostratus, : 08.01.2006 o 15:26
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 08. Január , 2006, 15:28:19 » |
|
no to je sranda, ja viem technicky zahrat dost rychlo (na moje pomery)ale teraz sa snazim zladit do kopy techniku a dusu. To je tazsie, ako som si myslel. Lebo sypat za sebou zabijacke behy neni pre mna az take zaujimave, a vlastne to nie je podla mna az take umenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 08. Január , 2006, 15:50:56 » |
|
No ja hram teraz dost na rychlost teda behy... A ucim sa take casti z Malmsteen - Trilogy Malmsteen - Black star Malmsteen - Rising Force A nejake sola od Alexiho Laiha Popri tom obcas cvicim arpeggia 5 strunove, bo zistil som ze je to bieda A to dokolecka jak magor cely den :blink:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 08. Január , 2006, 15:53:38 » |
|
swordy napísal:no to je sranda, ja viem technicky zahrat dost rychlo (na moje pomery)ale teraz sa snazim zladit do kopy techniku a dusu. To je tazsie, ako som si myslel. Lebo sypat za sebou zabijacke behy neni pre mna az take zaujimave, a vlastne to nie je podla mna az take umenie No to sa mas ja musim na tych behoch este makat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 08. Január , 2006, 17:56:24 » |
|
ja cvicim tak, aby som v blizkej dobe hral cisto behy na 120bpm sextoly obcas nejaky ten malmsteenik
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
pasqual
nováčik
Príspevkov: 36
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 08. Január , 2006, 18:01:39 » |
|
V poslednom čase sa učím hrť Erotomaniu od Dreamu... Po teku 4.minutu sa to dá ale potom už je brutus:blink: Petrucci je trošku rýchlyB) B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 08. Január , 2006, 18:10:25 » |
|
iMbUS napísal:ja cvicim tak, aby som v blizkej dobe hral cisto behy na 120bpm sextoly obcas nejaky ten malmsteenik wow tak to mas u mna karmu, kto hra Malmsteena je good... to ja mozeeeem :lol:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
@ntonios
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156
Rock & Metal is not just a genre,it's a lifestyle.
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 08. Január , 2006, 18:10:38 » |
|
O tyzden mam postupove skusky na spanielskej gitare... takze makam na prednesovych veciach... konkretne na \"Malaguenia\"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 08. Január , 2006, 18:15:20 » |
|
a ja makam na skusku z kalkulacii a rozpoctov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duri112
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 08. Január , 2006, 18:21:20 » |
|
no ja makam na gitarovej skole paula gilberta...alrternate picing, potom scales, arpeggia - tie ma dost zaujimave...nie take typicke, ale trosku ine...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 08. Január , 2006, 18:52:51 » |
|
no ty kokos, tak pozeram, ze tu mame dost vela pretekarov Inac chcem sa spytat, ze : je v poriadku, ked niekto cele dni cvici len behy a pasaze z pesniciek? Potom, sa moze stat, ze jeho ukazka vyzeraa asi takto: vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......vrrrrrrrrrrrrrrrrr....r rrrrrrrrrr.....rrrrrrrrrrrrrrrrr....rrrrrrrrrrrrrrrrrrr...u aaaaaaaaaaaaaaaaa(to bola paka).....vrrrrrrrrrrrrrr....rrrrrrrr...rrrr.rrr...rrr..r ok, ja tiez cvicim dost behy a arpeigia, ale cvicim aj hudobnejsie veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 08. Január , 2006, 18:56:13 » |
|
Ja osobne rád sťahujem a cvičím pesničky, lebo ma to baví oveľaviac, ako cvičiť behy a tak...ak si vyberiem nejakú časť z pesničky, ktorá je mierne nad moje schopnosti, tak pri tom vydržím oveľa dlhšie, ako pri \"bezduchých\" sekvenciách. No a to, ako bude vyzerať moja ukážka, závisí hlavne od toho, ako dkoážem svoje schopnosti zhodnotiť, čiže je to skôr v hlave, ako v prstoch..jasné, že behanie hore dole po hmatníku neznie vždy pekne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 08. Január , 2006, 20:47:40 » |
|
swordy napísal:no ty kokos, tak pozeram, ze tu mame dost vela pretekarov Inac chcem sa spytat, ze : je v poriadku, ked niekto cele dni cvici len behy a pasaze z pesniciek? Potom, sa moze stat, ze jeho ukazka vyzeraa asi takto: vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......vrrrrrrrrrrrrrrrrr....r rrrrrrrrrr.....rrrrrrrrrrrrrrrrr....rrrrrrrrrrrrrrrrrrr...u aaaaaaaaaaaaaaaaa(to bola paka).....vrrrrrrrrrrrrrr....rrrrrrrr...rrrr.rrr...rrr..r ok, ja tiez cvicim dost behy a arpeigia, ale cvicim aj hudobnejsie veci Heheheh ..... to bolo jak o mne... No ale ja hram aj Megadeth, Kabaty a tak... a v poriadku to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 08. Január , 2006, 20:50:06 » |
|
Altostratus napísal:..jasné, že behanie hore dole po hmatníku neznie vždy pekne No to mas pravdu je to skor machrovina pre efekt ... zalezi aj aky styl hras
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 08. Január , 2006, 21:01:50 » |
|
momentalne na \"deeper underground\" od jamiroquaia.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|