jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 12. Január , 2008, 09:06:42 » |
|
zmiznut to mohlo z dovodu autorskych prav a kde? no tak to snad dojdes na to aj sam ale akordy sa daju v pohodicke zohnat volne na nete, a pri nich byvaju aj taby niekedy, cize v tomto nejaky vleky problem nevidim a neviete o nejakych taboch od nohavicu????tam toho bolo neurekom.ked hodim do googlu tak to najde len tie najznamejsie songy a tam to skonci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 12. Január , 2008, 10:13:41 » |
|
a neviete o nejakych taboch od nohavicu????tam toho bolo neurekom.ked hodim do googlu tak to najde len tie najznamejsie songy a tam to skonci
Sak akordy si najdi na nete, alebo si kup jeho spevnik a na ostatne mas ucho nie
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 12. Január , 2008, 12:16:11 » |
|
asdfg- a aky mas rzdiel v tom, ci mas nieco knizne alebo v elektornickej forme? Ak ide o obsah, bolo to koli tomu zrusene, ja som tiez kdeysi tahal kopu tabov a mysongbooku a powertab, dnes to uz nie je mozne A proste sa to zakazalo, lebo objednat si tabulatury v kniznej forme su nie male prachy, ale stahnut si to a potom ti to este aj program prehra... Su volne taby na nete, samozrejme, ale to su tie : ----7----6-5----7------2-3-----...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 12. Január , 2008, 16:33:26 » |
|
Sak akordy si najdi na nete, alebo si kup jeho spevnik a na ostatne mas ucho nie nemam cas sediet s gitarou pri jeho songoch a stahovat to podla ucha.mam aj inu robotu nie len sediet s gitarou
|
|
« Posledná zmena: 12. Január , 2008, 16:49:13 od jasomto »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 12. Január , 2008, 16:37:58 » |
|
niekde na nete sa nevalaju vselijake kompletne databazy stiahnute pred zrusenim alebo tak??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 12. Január , 2008, 16:43:54 » |
|
nemam cas sediet s gitarov pri jeho songoch a stahovat to podla ucha.mam aj inu robtu nie len sediet s gitarov
Jak chces, ale zase tolko casu to nezabere. Nohavica nema zas tak tazke skladby. A ked mas k tomu akordy tak uz vobec nie. Mozno najviac komplikovana bola pre mna piesen Mauzoleum.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 12. Január , 2008, 16:47:46 » |
|
nejde o to ci su komplikovane velmi alebo menej. ked kuknem do GP tak to mas zachvilu v hlave.ak uz mam sediet s gitarou tak cas chcem venovat niecomu inemu ako uceniu sa novych songov.
|
|
« Posledná zmena: 12. Január , 2008, 16:48:26 od jasomto »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 12. Január , 2008, 18:40:43 » |
|
ano, lenze naucenie sa jednej pesnicky z ucha ti da viac ako 5 z tabulatuur
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 12. Január , 2008, 18:59:36 » |
|
niekde na nete sa nevalaju vselijake kompletne databazy stiahnute pred zrusenim alebo tak?? kukni na torentoch, kámoš mi z tadial stiahol súbor so všetkými pesničkami asi z troch rôznych zdrojov. Ked to rozpakuješ je tam sakramensky veľa súborov, strašne dlho to otvára ten adresár, v ktorom to je Ale v podstate nemáš potom problém... Alebo na www.911tabs.com sú asik aj novšie veci, ale tahá len po pesničke podla názvu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 12. Január , 2008, 19:00:33 » |
|
ano, lenze naucenie sa jednej pesnicky z ucha ti da viac ako 5 z tabulatuur niečo na tom bude
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 12. Január , 2008, 19:02:06 » |
|
niečo na tom bude Nasla som torrent s 52 000 guitar pro tabmi. Ked mas program, stahuj. Ked nie, mozem Ti to stiahnut a nasledne upnut niekam.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 12. Január , 2008, 19:55:55 » |
|
ano, lenze naucenie sa jednej pesnicky z ucha ti da viac ako 5 z tabulatuur Lenze snazte sa ho chudaka pochopit. On na to skratka nema cas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 12. Január , 2008, 20:57:58 » |
|
kukni na torentoch, kámoš mi z tadial stiahol súbor so všetkými pesničkami asi z troch rôznych zdrojov. Ked to rozpakuješ je tam sakramensky veľa súborov, strašne dlho to otvára ten adresár, v ktorom to je Ale v podstate nemáš potom problém... Alebo na www.911tabs.com sú asik aj novšie veci, ale tahá len po pesničke podla názvu. diky, ja to nezhanam, to som len poznamenal pomedzi riadky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 12. Január , 2008, 20:58:35 » |
|
Lenze snazte sa ho chudaka pochopit. On na to skratka nema cas. trava je dolezita...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jozef sivák
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 12. Január , 2008, 21:33:50 » |
|
elektrika steve morse stressfest , satriani satch boogie klasika no cvicim dookola na starych a nove aqua y vinho-gismonti, cancion y danza 1,2-ruiz pipo ,bach 1 z gavott z celovych suit,etudy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|