ff
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 24. Január , 2006, 18:56:08 » |
|
Výraz lepší nie je správny.Niekomu sa páči blondínka,niekomu tmavovláska,ktorá je lepšia?To je nezmysel!Každý má iný vkus.Takže si treba vybrať čo sa ti páči a nie čo je lepšie.U mňa ale jednoznačne je numero uno Vintage 30.Howgh!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 24. Január , 2006, 19:02:29 » |
|
u mna tmavovlaska however, FFAMP skusal si Celestion Lead 80?
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 24. Január , 2006, 19:13:15 » |
|
U mna Vintage 30 a tmavovlaska, Eminence nepoznam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vylo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 24. Január , 2006, 19:25:55 » |
|
presvedcila ma hlavne citlivost, cena, frekvencia. jasne ze kazdy reprak ma iny charakter zvuku a ze vintage 30 je preslavena ale aj draha. tento kanabis je opisany ako reprak s cistim zvukom tak sa mi to pozdava
Inak ma eminence daku vlajkovu lod ako celestion ma vintage 30?
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja nic, ja muzikant!
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 24. Január , 2006, 19:39:21 » |
|
Mal som ho v kombe,ale bol v žalostnom stave,tak som ho vymenil za vintage-pre istotu.Ale hral výborne,hoci teraz by som ťažko lovil v pamäti charakter zvukový.Totiž po fajronte som s kolegom skočil do miestnej hospodky na pár \"koníčkov\"-primerane!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vylo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 24. Január , 2006, 19:41:33 » |
|
a governor alebo private jack ste niekto skusal?
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja nic, ja muzikant!
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 24. Január , 2006, 19:49:30 » |
|
governor je fasa reprak, hral som na nom rock a bolo to dost slusne.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
vylo
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 24. Január , 2006, 19:52:39 » |
|
aj mne sa paci asi tento najviac od eminecce hral si aj na vintage 30 mozes to porovnat?
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja nic, ja muzikant!
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 24. Január , 2006, 19:54:18 » |
|
V30 mam doma, aj Lead80 mam doma. Emimence boli skor ma rock, V30 su repro na vsetko ale hlavne na skreslene zvuky. Na cistejsie veci by som bral Eminence. (citaj nie na trash metal)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 25. Január , 2006, 08:44:15 » |
|
vylo, Eminence su jednoznacne zvukovo citejsie ,ako Celestiony. (Teda toto su moje skusenosti ,ak sa mylim opravte ma.) Celestion pridava ku skreslenemu zvuku akoby este jedno skreslenie. Ako pisal FFamp, nikomu sa to paci niekomu nie. Mne nie kvoli akordom.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
vylo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 25. Január , 2006, 19:42:59 » |
|
a me sa zas zda ze eminence su aj lacnejsie nie? chcem to hodit do 4x12 boxu ale vitage 30 su dost drahe ale sa priklanam ku eminence governor su urcene na rock maju aj vecsiu citlivos ako vin 30 ale nechapem preco hra az do 5,5 KHz :blink: ved sa tu vravelo ze vsetko nad 5KHz su nepriaznive frekvencie nie? ci eminece tvrdi ze vsetko nad 5,5?
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja nic, ja muzikant!
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 25. Január , 2006, 19:49:21 » |
|
Tych citlivosti a frekvencii by som sa az tak nedrzal. Vobec nevies, ci to je skutocne pravda, ako to meraju tie rozdielne firmy atd. A snad neplati, ze 5kHz maximlane a viac ako miliHz. Governor bude hrat asi o dost inak ako V30, treba pocut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 26. Január , 2006, 15:43:05 » |
|
Tiez mam ten pocit ,ze citlivost a freqencie Ti moc o charaktere zvuku nepovedia. :dry: Mal som box Paul Moog 4x12 s Eminence V12 (stoji new 15000Sk) a ten zvuk bol konkretny ,prehladny ,cisty aj v bassoch aj vyskach aj stredoch. Prirovnal by som to k Vaiovy (samozr. s rezervou!) a box co som mal pred tym Marshall 1960A teraz prirovnam k Smashing Pumpkins. Samozrejme to je len na priblizne porovnanie zvukov - co Ti viac sedi...
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 31. Január , 2006, 15:57:22 » |
|
vylo napísal:tu by jedna bola: kde alebo kto predava eminence na slovensku chcel by som pozriet ceny tych reprakov ale nemam cennikkde ho na nete najdem? Dan Acoustic Ltd. Contact: Lubomir Dlabik Povazska 18 94001 Nove Zamky Slovakia Telephone: 00421-817-6424329 Fax: 00421-817-6424330 email: danacoustic@nextra.skweb: www.danacoustic.sk vylo napísal:Lepsi, tazko povedat, kazdemu podla chuti. Pokial hladas od Eminence nieco podobne Vintage30, tak Governor je najpodobnejsi. CannabisRex je dost odlisny od Vintage30. Ma mensi magnet, ktory nedokaze tak rychlo reagovat ako Vintage30 alebo Governor, a ma hodne gulate vysky a silne basy. Tiez som si pozrel, ze sa vo svete gitaristov moc nepouziva. Jeho vyuzitie by som videl mozno v Jazze a Country. Ale to poznam aj vhodnejsie repraky od Eminence. vylo napísal:a governor alebo private jack ste niekto skusal? Governory pouzivam ja v 4x12\" boxe. PrivatJack je podobny Greenbacku. vylo napísal:a me sa zas zda ze eminence su aj lacnejsie nie? chcem to hodit do 4x12 boxu ale vitage 30 su dost drahe ale sa priklanam ku eminence governor su urcene na rock maju aj vecsiu citlivos ako vin 30 ale nechapem preco hra az do 5,5 KHz :blink: ved sa tu vravelo ze vsetko nad 5KHz su nepriaznive frekvencie nie? ci eminece tvrdi ze vsetko nad 5,5? Mam box 2x12\" osadeny Eminence Legend V12, a 4x12\" box osadeny Eminence Governor. Kazdy hra inak. Mal som aj 4x12\" Legend V12. V porovnani s Marshall1960AV (Marshall/Celestion Vintage30) sa mi ten moj box paci viac, aj co sa tyka snimania boxu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vylo
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 31. Január , 2006, 16:36:14 » |
|
v inej teme sme sa bavili ze je dobre stavat bednu s istou vykonovou rezervou a ze nie je dobre ak sa postavi velmi vykonova bedna na mali zosik tak sa pytam ako je to vlastne ked dr. karpathorky ma 300W box 4x12 a zosik /nie som isty ale tusim/ plexi co ma vykon 100W:ohmy: ja by som dal dake maximalne 30W repraky do 4x12 ale nik take nevyraba aspon som nenasiel iba greenback a tie su dost draheeeeeeeee.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja nic, ja muzikant!
|
|
|
|