Golev
|
|
« kedy: 19. Január , 2006, 20:36:47 » |
|
Co poviete na toto? hral niekto na niecom takomto?B)
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2007, 00:58:18 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 19. Január , 2006, 21:12:22 » |
|
FUJ TO JE ŠKAREDÉ!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. Január , 2006, 21:22:52 » |
|
:unsure:
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. Január , 2006, 21:29:05 » |
|
zaujímalo by ma, ako takýto nástroj môže znieť...šak tam nemá čo rezonovať. Často sa kvalitný elektrický nástroj dá odhadnúť aj podľa hrania na sucho...ale toto? Sustain a farba tónu..nezávisí to od použitých materiálov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 19. Január , 2006, 21:43:08 » |
|
hodte nejake ukazky, ak mate, aby sme vedeli, ako to hra:)
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. Január , 2006, 21:48:22 » |
|
To mas podobne ako Fender Stratocaster co som videl z priehladnej umelej hmoty. Tiez nechapem, ako to moze hrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Anula666
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. Marec , 2006, 09:47:48 » |
|
tak mohlo by to byt prakticke pre zaciatocnika na cvicenie alebo na nosenie na hodiny bassy :-) nevyzera to byt velmi tazke (samozrejme co sa vahy tyka)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. Marec , 2006, 11:20:35 » |
|
Aby ste boli v obraze je to tzv. Silent Bass.Robia sa tak aj akustiky alebo husle .Napr.: http://www.yamaha.co.jp/english/product/guitar/silent_guitar/index.htmlMne osobne sa to páči či už na cvičenie alebo aj na skúšky keď si predstavím aké je to žahučké a zvukové vlastnosti nie sú vždy predsa najdôležitejšie predstava že mám seknuté v \"krížoch\" a na pleci mám mať nejakú masívnu gitaru tak si môžem zahrať tak poležiačky.Vežmi praktické a chystám sa takú si urobiť. AJ keď priznávam vyzerá to dosť zvláštne ale na jednej som hral to bol Home made a bol som vežmi prekvapený čo sa zvuku týka. A keď si pozriete ponuku napr. Muzikeru zrovna lacné nástroje to nie sú takže o zvuku by som moc nepochyboval Naposledy upravil Mdr.Guitman, : 03.03.2006 o 11:24
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 03. Marec , 2006, 13:41:05 » |
|
Ja som videl a pocul taky kontrabas, to bolo nieco...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. Marec , 2006, 13:42:24 » |
|
celista co hrava s kapelou SETBACK ma celo na tento styl.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
skuller
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 03. Marec , 2006, 13:49:06 » |
|
Taketo veci sa mi moc nepacia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 03. Marec , 2006, 17:19:13 » |
|
Altostratus napísal:zaujímalo by ma, ako takýto nástroj môže znieť...šak tam nemá čo rezonovať. Často sa kvalitný elektrický nástroj dá odhadnúť aj podža hrania na sucho...ale toto? Sustain a farba tónu..nezávisí to od použitých materiálov? Vsak tam je materialu dost. Krk je dreveny a predpokladam, ze cely ten korpus tiez. Vsak take nastroje bezne existuju (akurat tu je ten okrasny ram este), napr. Steinberger - tie su sice povodne z uhlikovych laminatov, ale kopec firiem to vyraba aj z dreva. Napriklad som drzal v ruke Razovu basu, co mu niekto vyrabal na Slovensku. Bol to sice slizik, ale vazilo to pomaly co Gibson Les Paul. Neviem, z coho to bolo, ale ako basa to hralo dost husto.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. Marec , 2006, 11:35:34 » |
|
re guitman....vravel si ze si hram na homemade silent guitar.....to od toho chlapika v ziline....poznas murca?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. Marec , 2006, 12:17:17 » |
|
Mr.Lado napísal:tvar- no zalezi ci ti vyhovuje alebo nie, tam tazko nieco riesit. a vso vseobecnosti s basou- aky zvuk by si chcel mat- mozes konkretne porovnat k nejakemu hracovi, ak sa ti niekoho zvuk paci. potom sa da aj blizsie poradit.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
metalhead
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 05. Marec , 2006, 12:52:11 » |
|
no ja neviem.zoberte si take gitary parker.tam tiez nieje toho dreva nejako extra vela a aky maju pekny, taky snimnacovy zvuk.su to gitary do studia,ajked by ma asi v studiu s takou basou vysmiali:lol:
|
|
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 05. Marec , 2006, 13:01:18 » |
|
Mr.Lado napísal:Toto je uz stary model, co sa nevyraba. Tie nove serie su lepsie (SR900 a 500, pripadne prestige 1000) - lepsie snimace i elektronika. Tieto SR serie maju velmi blziko struny a velmi tenke krky. Na druhej strane su Ibanez BTB so sirokymi krkmi a podstatne vacsou vzdialenostou strun. Treba si vyskusat, co sa da, aby si zistil, aky krk ti pasuej do ruky - tie rozdiely su dost extremne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mr.Lado
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 05. Marec , 2006, 13:43:23 » |
|
no jasne musim checknut hlavne ktora mi padne do ruky. mam rad uzsie hmatniky ale zase je potom problemovejsie slapovat. tak hladam taky stred.Rock metal sound.Aj ked si myslim ze viac zalezi na snimacoch a aparate..
|
|
|
Zaznamenané
|
Sex, Gitary a Nu-Metal
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 05. Marec , 2006, 14:36:15 » |
|
Skus sa pozriet na Ibanez SRX serie. Tie su na tieto styly super. Krky maju trosicka vasie ako SR serie. Prijemne nastroje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 25. December , 2007, 13:02:34 » |
|
Toto ma dostalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fliper
náhodný pocestný
Príspevkov: 102
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 27. December , 2007, 22:57:01 » |
|
uf tak to co je za abstract
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 27. December , 2007, 23:10:42 » |
|
Toto ma dostalo podla mna to je basák z Dánskej kapely D.A.D: on hráva na takých koko...nách dvojstrunových ale kapela je to dobrá
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 27. December , 2007, 23:13:32 » |
|
aj reproboxy ma dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
fliper
náhodný pocestný
Príspevkov: 102
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 28. December , 2007, 15:56:28 » |
|
rozhodne je vynimocny teda a si ho ludia zapamataju ... aj zla reklama je reklama
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 29. December , 2007, 15:18:10 » |
|
Toto ma dostalo chlapik ma aspon vlastny styl, aj ked hodne extravagantny, a ta basa je fakt...zaujimava
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|