skuller
|
|
« kedy: 08. Február , 2006, 10:54:06 » |
|
Chcem sa sptat, aky imbusovy kluc(aka velkost) sa pouziva na nastavovanie tiahla krku. Dik.
Naposledy upravil martinlm, : 08.02.2006 o 11:04
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 08. Február , 2006, 11:06:02 » |
|
kokos, jak ma myklo, ked som zbadal tuto temu
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 08. Február , 2006, 11:07:13 » |
|
heh mna tiez napadlo ze aku musicmanu zas ides prezentovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 08. Február , 2006, 11:10:11 » |
|
no jo, prve co mi napadlo v tom moemente, ze \"imbus, ako nastavujes tiahlo v krku\" ...to by bola ale tema
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kuko
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 08. Február , 2006, 11:10:45 » |
|
mno, nemam ho pri sebe, ale tak by ocko by som tipol ze by to mohlo byt cislo 5 a zaroven by ma zaujimala velkost imbusu na nastaavovanie vysky strun pri stratoch, lebo ja som moj stratil...
Napada ma ci tie velkosti nebudu rozne, lebo nechce sa mi verit ze by boli rovnake pri tolkych gitarach...:unsure:
|
|
|
Zaznamenané
|
...a odlož si lož...
|
|
|
raibli
nováčik
Príspevkov: 12
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 08. Február , 2006, 11:29:12 » |
|
samozrejme, ze velkosti su rozne. kedze ten otvor je len tazko pristupny, asi si tazko odmeras presny rozdiel, a tak ostava len zobrat sadu imbusov a primeriavat. trapas je, ked tam nesedi ziadny u nas predavany imbus ( napr. mexicke straty)- to ti ostava len ist do predajne a popytat, ci nemaju (mne takto chalanisko z GB music jeden len tak podaroval, inac by som nemal sancu ho zohnat)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
skuller
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 08. Február , 2006, 11:45:44 » |
|
imbus napísal:kokos, jak ma myklo, ked som zbadal tuto temu Sak o to mi aj islo;) Kuko: skus to please zistit. Mam Ibanez a Epiphone a vyzera to, ze je to na obidvoch rovnake.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jack_6.3
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 08. Február , 2006, 17:13:37 » |
|
no mne na Epine vlezie iba 4ka...ale ma volu takze by som tipol 4.5
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 08. Február , 2006, 18:03:48 » |
|
raibli napísal:samozrejme, ze velkosti su rozne. kedze ten otvor je len tazko pristupny, asi si tazko odmeras presny rozdiel, a tak ostava len zobrat sadu imbusov a primeriavat. trapas je, ked tam nesedi ziadny u nas predavany imbus ( napr. mexicke straty)- to ti ostava len ist do predajne a popytat, ci nemaju (mne takto chalanisko z GB music jeden len tak podaroval, inac by som nemal sancu ho zohnat) Presne tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marshall
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 08. Február , 2006, 18:23:30 » |
|
noo ja co som mal Ibanezu tam v pohode fungovala velkost 4, na Epi SG tiez. na LP mam dajaku divnu maticu a tam musim pouzivat nastrckovy kluc c.7 .. neviem ci sa to tak spravne vola.. ale kedze ho \"nastrkavam\" zhora tak bude nastrckovy :D:D
musim pouziva nastrckovy kluc c.7.. ano.. tak pisem jakeby kazdy den som to steloval :D asi budem menej piva chlastat...
Naposledy upravil Marshall, : 08.02.2006 o 18:24
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuko
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 12. Február , 2006, 20:53:10 » |
|
skuller: mno na mojom strate od squiera je to cislo 4, ale ze aka velkost ide tebe.... ani srnka netusi
teiz by som ti doporucil Raibliho postup
|
|
|
Zaznamenané
|
...a odlož si lož...
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 12. Február , 2006, 21:41:17 » |
|
ja mam krk od kellera kde ta skrutka nieje, tak som kupil 4mm a je mala. slak ma ide trafit:sick:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
skuller
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 19. Marec , 2006, 11:31:13 » |
|
Tak uz som to konecne nastavil. Isla tam velkost c. 4, oznacenie v palcoch je 5/32\"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matolf
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. Apríl , 2006, 14:55:52 » |
|
ludia nemate doma imbusy ci co? to si musite kupovat special velkost? pridte k nam, mozem aj porozdavat :D
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 18. Apríl , 2006, 15:23:14 » |
|
matolf napísal:ludia nemate doma imbusy ci co? to si musite kupovat special velkost? pridte k nam, mozem aj porozdavat :D OK bereim ta za slovo, zrovna potrebujem jeden taky specialny na PRS tiahla.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matolf
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 18. Apríl , 2006, 16:15:36 » |
|
ok mas to coby kamenom dohodil
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 18. Apríl , 2006, 21:39:26 » |
|
na jednej jamahe, ktoru mavam v rukach, je to stary model(pomaly aj vintage) YAMAHA 220BB ak sa nemylim... nenasiel som o nej ziadne info, ale co je podstatne je to, ze na nastavenie nieje imbus, ale sroba... myslim, ze sedmicka to bola... som musel davat nastrckovy kluc...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 18. Apríl , 2006, 21:43:04 » |
|
taka otazka ... mam gitaru staruuuu ojojooooj no a ten srob co je v hmatniku je zlomeny a cely hmatnik je ohnuty ... da sa to vymenit??? je to jolana d bass ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 18. Apríl , 2006, 21:45:30 » |
|
da. akurat by ta to stalo asi 3x tolko, co kupit taku istu na inzerat... a aj tak by bol vysledok otazny.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Luken
náhodný pocestný
Príspevkov: 101
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 13. August , 2013, 20:02:14 » |
|
Zdravim, nechcel som koli tomu zakladat novu temu tak to davam sem... Dnes som si dvsimol ze mi na gitare dost vyrazne neladi tenke ecko. Gitaru som dostavoval aj v oktavach hned ako mi prisla z obchodu a ladila uplne perfektne no pred par dnami sa mi uz zdala hore daka rozladenejsia ked som hral na zmienovanej strune a dnes ked som ju pripojil k ladicke tak ten rozdiel oproti prazdnej strune a oktave bol znacny, nastavil som teda kobylku no rozdiel je tam stale velky a nejde to lepse doladit, to by som pochopil keby to tak je od nova, lenze mne to zacalo robit az teraz po cca 3 tyzdnoch co tuto gitaru mam, nechapem ako sa mohla len tato jedna struna tak brutalne rozladit ze uz to nejde ani nastavit. Napada mi len to ze by to mohlo byt este samotnou strunou ktora uz je trosku zkorodovanejsia, u byvalej gitary mi tiez potom struny poriadne neladili. Co si o tom myslite? Dost ma to vydesilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 13. August , 2013, 20:08:27 » |
|
nó asi novú strunu skúsiť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 14. August , 2013, 07:52:34 » |
|
...dost vyrazne neladi tenke ecko. ... by to mohlo byt este samotnou strunou ktora uz je trosku zkorodovanejsia...
Skús ju umyť liehom, alebo tou vodičkou na struny, ak to nepomôže, tak vymeniť, ako radí Mirostrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 14. August , 2013, 18:10:07 » |
|
vymen strunu, mne staci ze struny trochu zoxiduju aj uz to vobec neladi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 10. September , 2013, 08:02:04 » |
|
cca perd šietou večer (ked prídem z práce) ti poviem aké imbusáky pasujú do stratu z ´76 a aké do mexika z r. 2007 (ak by bol rozdiel o čom pochybujem). Práve totiž nastavujem tieto gitary.
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 10. September , 2013, 15:26:15 » |
|
reagujes na debatu z roku 2006
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 10. September , 2013, 16:55:14 » |
|
cca perd šietou večer (ked prídem z práce) ti poviem aké imbusáky pasujú do stratu z ´76 a aké do mexika z r. 2007 (ak by bol rozdiel o čom pochybujem). Práve totiž nastavujem tieto gitary.
Mne na 79nu Strat co som kedysi mal nepasovali imbusaky na mexicke Straty, potrebujes imbusak s americkou mierou.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|