Pozri, popros rodicov, nech ti kupia, hoc aj z bazaru nejaky lacny gitarovy set so zosilnovacom, to sa zmestis snad aj do 100 eur. Na zaciatok ti to stacit bude musiet, kedze financie nemas. Rodicia ta budu mozno odhovarat, ze naco atd., to je v poriadku. Tak im vysvetli, ze ti na tom zalezi a dohodni sa s nimi, ze ju dostanes trebars na narodky/vianoce atd. Existuje aj predaj na splatky napr. Prosto existuje vela moznosti. Mas uz 15? Tak si najdi brigadu a zarob si. Ja som v 15-tich makal za 30 korun na hodinu a v tom case stali aj horsie gitary majland. Chce to tvoju iniciativu.
A este k teme. Ja ked som este nemal ani elektriku, ani zosik, moj experiment „prerabky“ akustiky na elektriku bol asi taky, ze som do ozvucnice vlozil normalny mikrofon na spev („holiaci strojcek“ od Tesly, pamatnici vedia
, na ktorom som si rucne prerobil koncovku na jack) a isiel priamo do veze. Hrat to nejak hralo. Dokonca som to pichol aj do kompu a cez soft som dostal na tu dobu cisty Slayer.
to : Ted určite poznáš a pozeráš kreslenku Artur , dávajú to na Minimaxe , no a Artur povedal jednu velkú múdrosť ,, když neco chcete, otravujte své rodiče, dokud vám to nekoupí " tak aj ty ,, otravuj" kým ti nekúpia nejaký lacný gitarový set , kokso a čistý Slayer z holiaceho strojčeka , tomu hovorím slovenská ludová tvorivosť , že na to Slaeráci neprišli to mi je divné , asi nemali strojček Made in Czechoslovakia
alebo im ho bolo lúto najebat na gitaru tak si tam dali snímače
no a v nejakom 89-om som si v Pešti kúpil tričko Slayer , kua a sme sa najebali a prepálil som si ho s cigou