Opat vytiahnem svoju temu, vcera som vymenil kobylkovy Kent Armstrong PAF (prevdepodobne ide o tento typ) za
Seymour Duncan TB-5 Custom Trembucker (cize verzia SH-5 Duncan Custom pre Floyd Rose kobylku).
Chcel som snimac hlavne s vyssim vystupom, ale nie zasa primoc. Cize gainu je viac, aj dz-dz je viac. Viac napisat neviem, snad casom. Urcite sa este pohram s jeho vyskou.
Cele som to s velkou prazvdepodobnostou zle zapojil, lebo v medzipolohe je zvuk nenormalne tenky a nenormalne vhodny na ska, ten zvuk sa mi paci, ale asi by som mal prehodit fazu. Ale vlastne neexistuje zle a dobre zapojenie, toto je len \"ine\"
Ak ho opravim, ten zvuk bude podobny tomu, co som mal v medzi polohe predtym, cize viac gulaty a menej navyskovany. Dilema.
Tu je mensie porovnanie (nie zvukove) s tym Armstrongom, nechapem, preco je taky velky, ked ma slabsi vystup atd. Tiez je menej navinuty. Ale zasa je vyssi, takze mozno sa to kompenzuje. A dolezity fakt je, ze uz bol raz previjany, postaral sa o to znamy za symbolicku cenu, ktory uz par snimacov navinul (minimalne 6).
Paci sa mi. Snimac mi kupil Roberto, za co mu velmi pekne dakujem B)